50

Анонимен

преди 1 година

A колко украински военни са били убити? Мълчат..

49

пусни си тв и гледай

преди 1 година

Комисията е на място поне от два часа. Има репортаж. Не го дават никъде по никой канал в България. Добър вечер!

48

Solar Power

преди 1 година

Когато видиш - ТАСС , веднага трябва да се замислиш каква марка цигари е пушил моряка преди да метне фаса някъде по палубата на кораба москва. Отговаряш си на въпроса и ще ти светне всичко :) После може да помислиш и дали пък моряка не е успял да доплува до базата Саки и най-сетне да е загасил този проклет фас ?

47

Анонимен

преди 1 година

До Малко за политика: Все едно турците да дойдат да освободят Кърджали и междувременно да окупират АЕЦ Козлодуй под претекст ,че пазят :) От какво пазят !?!?!?!

46

Анонимен

преди 1 година

Централата вероятно е минирана от подлите *** и комисията на МАГАТЕ няма да бъде допусната в нея, защото ще усилят още повече стрелбата около нея.

45

Анонимен

преди 1 година

minusrus dot com :) Още 6 месеца и РФ е готова за разпад :) Други също ще поискат СВОБОДА :) Време е последната империя да се разпадне !

44

Power Solar

преди 1 година

До Малко за политика: Аз пък си мисля,че руските фашаги просто нямат място там. Както и изобщо в Украйна. Да си налягат парцалите и обратно в руската шир. Имат си достатъчно голяма държава. Никой не им иска "освобождението" !

43

Арестович

преди 1 година

Днес не е имало десант. Няма убити, няма пленени. Ако Ви покажат снимки и видео - това е диийп фейк. Слушайте само моите терапевтични сеанси и ще сте спокойни, защото аз знам каква истина трябва да чуете.

42

Малко за политика

преди 1 година

На територията на АЕЦ "Запорожие" има 500 руски военнослужещи, които я охраняват. Само човек с психически проблеми или русофобски т'рол (което е почти същото) може да повярва, че руската армия ще обстрелва сама себе си. Укронацистите даже не се притесняват от това, че по останалото от снарядите се вижда, че те са с натовски калибър.

41

супер сбит преразказ

преди 1 година

Авторката така се е престарала да скрие случката, че е оставила само част от края. Слаб 2 отвсякъде. Фактите според ТАСС. Десант на около 60 войници със седем моторни лодки. Повечето убити, 3-*** пленени, около 12 обградени без шанс за измъкване. Има слухове, че е имало поне 7-8 британски офицери, десанта е разработка на Ми6. Втори паралелен десант на друго място с две баржи - по около 160 войника. Бомбардирани и потопени. Обстрел на Енергодар, на централата и на трасето на мисията на МААЕ.

40

Пак по опорката?

преди 1 година

До Toни: Да е жив и здрав поетът Йордан Евтимов, но да го пробутваш тук като човек, който разбира нещо от военна техника няма смисъл. А точността на руското оръжие укронацистите я изпитват на гърба си.

39

Анонимен

преди 1 година

Няма да разберете какво става с офанзивата, защото зеленски е наредил да не се съобщават имената на превзетите селища, за се не стреляли по тях с руснаците. Представяте ли си за колко глупави ги имат украинците техните ръководители? Понеже руснаците не знаят кои селища са загубили и чакат инфо от украинците за да знаят къде да обстрелват. Голям срам с тая офанзива. Жалко за убитите. Ама като трябва да се натегнеш на шефовете си за да получиш новите траншове пари о оръжие така става.

38

gsgs

преди 1 година

До АнонименДа, подло свалят разни дронове и тем подобни... който не са руско производство..

37

Анонимен

преди 1 година

Сега зелята ще трябва да си плаща и тока,не само бялото .Това е положението !

36

Toни

преди 1 година

До БобиНяма смисъл Боби.Губиш си времето с профани.Прочети тази мисъл на поетът Йордан Ефтимов-между другото един отявлен защитник на руската култура и интелигенция-"Единственото високоточно оръжие на Русия е телевизорът. Поразява мозъка дори когато той отсъства."Няма нужда от коментар.

35

Анонимен

преди 1 година

Колко *** и ограничен ЕвропедерунгелРусофоб трябва да си за да разбереш, че зеленски вкара идиотитеУкри в месомелачка за да угоди на Господарите си! Укрите стрелят, но ПВО на Руснаците до колкото може сваля ракети. По Свободните медии онзи ден дадоха интервюта с двама Укропитека които са насочвали огъня по централата - и те пеят но Европедерунгелите не искат да Чуят! И тук Некъъпаните и *** Евроатлантици са си запушили ушите, за моя радост болшинството от населението вече разбира "театъра"

34

Боби

преди 1 година

До Анонимен "И малoyмните, вече разбраха, че не се стреля по централата, а около нея, но на русофилите трябва да се обяснява поне 23 пъти Естествено че подлите руснаци стрелят" Не АНО МАЛО И ИЗОБЩО НЕ УМНИ. В една АЕЦ има съпътстващи сиситеми свързани съсъ сигурността на станцията КОИТО НЕ СА БРОНИРАНИ КАКТО СА БРОНИРАНИ САМИТЕ РЕАКТОРИ. 1. Гръмваш Ел подстанция - ЛЕЛЕ какво може да стане 2. Гръмваш охлаждаща помпа - не ми се мисли 3. Гръмваш топлообменник подобно на т2. 3. Гръмваш Диз Генератор

33

Анонимен

преди 1 година

И малoyмните, вече разбраха, че не се стреля по централата, а около нея, но на русофилите трябва да се обяснява поне 23 пъти. Естествено, че подлите руснаци стрелят.

32

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Естествено, че руснаците стрелят около.... нея за да шантажират Европа." ЕТО АНО СУПЕР ИНТЕЛИГЕНТНИ отговори как шантажират Европа? 1. Ние ще спрем тока на Украинците - ама веднага копчето за изключване е при тях! 2. Опасност от Радоактивно заразяване ако нещо недай боже стане - 99% от радиоактивното заразяване ще е на Руска и Украинска територия нещо не се връзва. Разбирате ли РФ не играе на играта "Ще си запаля мандрата за да изгори и къщата на Вуте, ще ми бие той кучето!!!"

31

Анонимен

преди 1 година

37- по руската ТВ казаха че са заловени трима диверсанти. а че ще пеят няма спор.