25

Анонимен

преди 1 година

Причините : Миналата година дървата заминаха в чужбина по нареждане на Муmpaгеньо чрез своите монополисти ;за хората не останаха дърва и повечето изкараха зимата с половината от необходимите им кубици ;тази година се презастраховат и заявяват двойни количества ; точно в средата на 2022 дървопреработвателна фирма на ГЕРБ вдигна цената на изкупуване на 200 лв/кубик и дървата се юрнаха натам ,въпреки че спряха износа ! Извод: ГЕРБ саботират ПП - ние страдаме ! Но кой ли го интересува ...

24

$$$??? провалил се

преди 1 година

Как може да се пише че увеличението е толкова малко. От 80 лв.- 220лв за дърва. Пелети от 350- 380 лв. на 980 -1050.лв.Това колко процента е?? Но проблема е че нямаме държава и закони.ТОВА Е ИЗНУДВАНЕ ОТ което се възползват определен кръг хора.Винаги ще намират претекст да се обвинява някой а тези ( МАФИОТИ) да трупат милиони от гърба на изстрадалите българи.Ако не съм прав нека държавата да се намеси и да се намалят цените според обявената инфлация и да се вземат РАДИКАЛНИ МЕРКИ ЗА ПРЕСИЧАНЕ.

23

Анонимен

преди 1 година

До 21. Тези гори и дворци не са на симеончо.Дядо му е дошъл с два куфара дрехи, после абдикира с три влакови композиции.Тези активи са му дадени от българския народ за да ги ползва.Симеончо обаче е наглец гаден и взема неща които не му принадлежат.

22

А така

преди 1 година

Сечи яко горите,после суша било ИЗВРАТЕНИЯ ЕЛИТ СИ ПОСТИГА ЦЕЛТА ЗА ПО-БЪРЗОТО ИЗБИВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.НА НЯКОЙ ИМ СЕ СТРУВА КОНСПИРАТИВНО,НО НЕ Е ТАКА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА ДНЕС Е ПИСАНО В КНИГИ ОТ ПРЕДИ 30-40г.Живеем в една огромна заблуда,че сме свободни!

21

Анонимен

преди 1 година

А на Царя му върнаха горите заедно с дворците.

20

Анонимен

преди 1 година

Така е. ПОЛОЖЕНИЕТО Е НЕСПАСЯЕМО. Когато връщаха земите, върнаха само по чукарите, където нищо не расте, но горите на хората не ги върнаха. Затова сега ще ни евават майчицата мила, дойде изпукаме от студ и глад.Дядо ми преди комунистическото е имал 110 декара гори. А му наброиха за тях 25 хартийки по 100 лева, компендаторни бонове. Няма по голям мошеник от Държавата овладяна от мафията и политическия и слугинаж.

19

Анонимен

преди 1 година

Така е. ПОЛОЖЕНИЕТО ЕНЕСПАДЯЕМО. Когато връщаха земите, върнаха само по чукаритре, където нищо не расте, но горите на хората е ги върнаха затова сега ще ни евават майчицата мила, дойде изпукаме от студ и глад.Дядо ми преди комунистическото е имал 110 декара гори. А му наброиха за тях 25 хартийки по 100 лева, компендаторни бонове. Няма по голям мошеник от Държавата овладяна от мафията и политическия и слугинаж.

18

Горския

преди 1 година

Искам този път наистина да поздравя БСП за това което постигнаха а именно да пресекат нерегламентирания добив на дървесина и да се справят с дървената мафия която се бе закотвила като воденичен камък в горските стопанства,БСП върнаха горите на държавата и сега тя ги добива и разпределя,за което заслужават адмирации.Хората които ще кажат,че няма дърва найвероятно ще са тези кито до миналата година бяха на газ и се присмиваха на тези с дървата,това е истината

17

Евро Еко Либераст

преди 1 година

Забравете за дървата СТРОГИ санкции такси и глоби за хората унищожаващи природата също и данък зелена сделка въглеродни емисии. Хомосексуализма трябва топли хората през зимата.

16

fsf

преди 1 година

В момента в София област дърва има само със записване, чакаш за когато има дърва и са 0.8, а не кубик и вървят по 220 до 250. Тоя на кой ги говори тези глупави лъжи?!?!?

15

Анонимен

преди 1 година

Горивата нали спадат,защо дървата се качват?

14

ром със сок от манго

преди 1 година

Де са ни въглищата ,като няма дърва.Европа ни накара да си ги затрием.КАт фана брадвата и ни ва ***, горски морски ...догоре ще напълня берлингото.Де са евтините дърва на Нинова.Алоууу, то въобще дърва няма за продаване. Ама ай да дайде да ми каже някой нещо

13

Дон Бастон

преди 1 година

Комшиите на баба ми сами си ги берат от гората...през тъмната част на денонощието и така им излизат доста изгодно ! :DДо момента няма фал ! Пък тоя да си обяснява каквото иска !Подобни чиновници, които нямам досег с народа, а по студията говорят само каквото секретарката им е накълвала на някакъв лист само се излагат.Аз питах за тия държавни складове (за около Сф) къде са и никой не можа да ми каже !

12

селянин

преди 1 година

тия проценти не знам как ги смятате пишете кубик за толко и толко лева защото лани ги купих за 75 лв ся са 200 или 150%повеке а схванах вярно смятате просто едната нула ви се губи хи хи хи

11

Анонимен

преди 1 година

цяла европа е нарамила секирите ха ха ха щото са много умни

10

ИЗМАМНИЦИ !!!!!!!

преди 1 година

За какъв въглерод ми говориш бе ! Дървата около Пловдив се продават по 200 лв 1 кубик и то няма 1 кубик все те лъжат .Мошеник дай ми дърва под 100 лв да си купя 7----8 кубика ! Ще видиш едни е емисии като почна да горя гуми и найлони ! Аз на студено ще стоя ,а тоя екология гони !!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Тоя е пиян... Дървата удрят 300 лв. кубик, пелетите удрят 1400 лв. тон, което са тройно увеличение и при двете. Изнасяме като пощурели за Гърция и Турция, даже стигнахме пелети да внасяме от Туриця - държава където имат 5 дървета общо... Това е абсолютна спекула и геноцид!

8

Анонимен

преди 1 година

Не е усещане, а факт дърва няма независимо, че цената гони 180-200 лв за кубик метровки.

7

Пияния помак

преди 1 година

До В.Узунов-Евала Узунов. И аз режа подред. С новия горски от ДПС делим парите, ядене, пиене на корем.

6

Зозо

преди 1 година

Корнелия нали обеща евтини дърва 65лв./куб. :)))))))))))))