76

Анонимен

преди 1 година

До 91Да, бе да в развитите държави всички говорят и ПИШАТ на правилен книжовен език и затова получават големи заплати!Истината е, че заради такива като теб, надменни всезнайковци мразещи народа си България е последна по заплати.

75

селянин

преди 1 година

и я имам проблем зимно време не ми се работи а па летно ми се почива се към софрата ме гони и към каните с вино

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 75, не може държавата да регулира взаимоотношения между търговци :) Ако това се случи ще се върнем към плановата икономика :) А това върви ръка за ръка с диктатура и вгонения на инакомислещите. В България няма начин да наложиш еднаквост на хората :) Така че всеки се спасява както може.

73

Анонимен

преди 1 година

И в същото време ПП и ГЕРП първи на изборите. Мислете бе хора

72

Анонимен

преди 1 година

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88, може! Виж си правописа, пунктуацията и граматиката :) Сега осъзнаваш ли защо получаваш малко? Образоваността и способността да се изразява добре на родния си език има пряка връзка с постиженията на даден индивид :)

70

...

преди 1 година

и напълно си ги заслужава всичките тези неща, 70% са пълни отпадъци

69

Пикльо

преди 1 година

Имат проблеми, ама пак ще гласуват за същите партии, които им ги създадоха?

68

Англофил

преди 1 година

Щеха да връщат ората от чужбина, ко стана? :D Я три пъти се връщам от тъпотия и наивност, но след НГ заминавам и повече не, дваж на година за Коледа и за море и то в Гърция и зъбите и това ще е, хаха. Признавам, зъболекарите бачкат евтинко и добре!

67

българин

преди 1 година

Истинските проблеми на българина и Европееца като цяло,тепърва Ни предстоят!-:((( Нищо няма да е същото вече!!

66

йи

преди 1 година

реалните най-големи проблеми на българина - тъпота, мързел, безотговорност

65

Анон

преди 1 година

Украйна имаше същите проблеми преди да я взривят.

64

Шопендар

преди 1 година

И некомпетентни алчни управници,които не милеят за род и родина,а живеят само за комисионни

63

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИНА Е ЧЕ Е МНОГО СТРАХЛИВ С РОБСКА ПСИХИКА И ТОВА ГО ПРАВИ МНОГО ТЪРПЕЛИВ. НАЛЯГАЙКИ СИ ПАРЦАЛИТЕ МИСЛИ, ЧЕ ПРАВИ ДОБРО НА ДЕЦАТА СИ, НО НЕ Е ТАКА ЗАЩОТО ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ САСИПВАТ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ, А НИЕ СИ ТРАЕМ ЗАЩОТО НИ Е СТРАХ, НЕ СЕ БЪРКАЙТЕ ТОВА НЕ Е ИНСТИНТ ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ, А СТРАХ КОЙТО ПОСТОЯННО СЕ ПОДКЛАЖДА ОТ ПОЛИТИЦИ И МЕДИИ УМИШЛЕНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО. ТЕ СА УВЕРЕНИ, ЧЕ КАКВАТО И ПРОСТОТИЯ ДА НАПРАВЯТ НАРОДА ЩЕ СИ ТРАЕ ОТ ГАДНОТО ЧУВСТВО НА СТРАХ

62

Извод

преди 1 година

Реално българинът няма никакъв проблем - всичко му е решено в неговия ум. И така трябва. Щом депутатите 4е.п за зеле не става от тях да се грижат за народа, то аз за себе си ще се погрижа.

61

кьси

преди 1 година

заплати заплата около и над 20 см

60

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно проблема ни е политиците заедно с техните лъжливи пиари.Насаждат лъжи с цел политическа изгода.Примерно...Кирчо поръчал танкери,но не и слотове.Защо?За да може следващите като не намерят слот,защото всичко е заето да ги обвинява и да се върне на бял кон.Техните пиари пък ни набиват в канчетата за някакви русофили и русофоби като ни сочат с пръст украинци,които като ги видим си говорят руски и си приличат на руснаци.Политиците вместо да работят и да намалят инфлацията те се карат...

59

до 70

преди 1 година

За комунистите си прав, но нещо много удобно май пропускаш един доказан комунист - Боко, който заедно с приятелите му от ДПС си приватизираха и узурпираха държавата.

58

Анонимен

преди 1 година

При нас прекупвачите са много алчни и от тях всичко отива в небесета. Не може производителя да печели жълти стотинки, а този хиляди. Държавата трябва да си дойде на място и стре тези ненаситници. В момента всичко е спекула.

57

Жебок

преди 1 година

От описаните 4 проблема, първите 2 не са проблеми на хората в БГ, даже - донякъде - и 4-ия не е проблем.... Ама нали тр. се напише статия, в която всичко да е обвито в мъгла )))