96

Анонимен

преди 1 година

Българина живее сравнително добре, затова и си кротува. Притежава покрив над главата си, няколко автомобила, ходи на море в Гърция, пазарува в Одрин и всичко му е наред!

95

Високите цени

преди 1 година

и газа са проблем в цяла Европа. Корупцията и ниските заплати - следствие от едно крадливо нагло управление на Мутрата от Банкя и ГРОБ, което имаше възможност за 12г да скъса с ДС-ското наследство узурпирало България, а наместо това се зае с престъпни схеми, изграждане на обръчи от фирми и раздуване на администрация, която да гласува за тях.

94

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ПРОБЛЕМЪТ НА БЪЛГАРИНА Е ЧЕ СИ ПОРЪЧВА ПИЦА А МУ НОСЯТ МЕКИЦА

93

Зоро

преди 1 година

Всички проблеми са от това че няма профсъюзи или са купени.

92

Анонимен

преди 1 година

Стандарта на живот трябва да се повиши,защото сме най-зле от целия съюз.По последни данни изброени заплатите на учителите например -България е на дъното с 7500Е годишна стартова заплата на учител,а първото място държи Люксембург с 78,5 хил.евро за стартова заплата ,следван от Германия с 60 хил.т.н по веригата..и това за учителите,ами другите?!Народа изнемогва.

91

Анонимен

преди 1 година

У маалата ногу малхо пара дава нема работа на младити Исками комета повичи да дава за ромити си имат да живеат добре у маалата

90

Анонимен

преди 1 година

Наблягам основно на хляба. Боко и сие повеке да ядат.

89

До 90

преди 1 година

Дайте факти, моля. Съсипаха е ... Бойковизъм. Неговият начин на изразяване и мислене е една идея над Димитър Пенев.

88

SS

преди 1 година

Проблемът на българите е неговата робска търпимост !

87

Анонимен

преди 1 година

Единствения проблем на Българите е корупцията, колкото по-бързо го осъзнаят, толкова по скоро ще живеят добре.

86

Анонимен

преди 1 година

КАКЪВ Е ТОЗИ ГЪЛЪБ. ФЕНАРЛИЯ ПОЩЕНСКИ ИЛИ СИВАК, А МОЖЕБИ НАЙ ОБИКНОВЕН ДИВАК

85

Unknown

преди 1 година

На всички които съсипаха България им пожелавам светло бъдеще но на 2 метра под земята .....

84

Т. ЖИВКОВ

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА С ЕДНО БЛАТО! НАВЪДИЛИ СА СЕ ТЛЪСТИ ШАРАНИ, И АЗ СЪМ ЗА ЕДНА ЩУКА, КОЯТО ЩЕ ГИ РАЗДВИЖИ!

83

Unknown

преди 1 година

Ей не се наядоха маа им да ....... .

82

Unknown

преди 1 година

И Кокорчо иска да тегли пак заем .....

81

Георги

преди 1 година

Напротив, това е желаният от българите живот. ГЕРБ, ДПС, Възраждане имат гласоподаватели, което е неоспорим факт за запазване на сегашната корупционна каша.

80

Българщина

преди 1 година

Ни дума за най-големия проблем на българина, от който са и всичките му беди - че е Крадлив - на всяка възраст, на всяко място и при всяка възможност.

79

Анонимен

преди 1 година

Даа. И невероятно мъдрия народ ще гласува за копейкин и бойко и дпс..вярвайки, че те ще го спасят.Страшно е мъдър.

78

Анонимен

преди 1 година

За беднотията на 101% си е виновен самият българин. Трудно се отърсва от комунистическото мислене и текезесарските виждания на родителите си. Има доста заможни, образовани, кадърни хора у нас, но сме малцинство. Всичко останало с огромни претенции как държавата му пречи да успее и бяга на запад, където става таван шофьор или селскостопански работник без никакъв адекватен доход, който дори да го доближи до средната класа на запад. У нас има доста хора със западни заплати- с правилно мислене.

77

Проблемът ...

преди 1 година

...на българите е социализмът. Това е период на изоставане във всички сфери на живота спрямо света. Вкл. съзнанието. 1974 г. БМВ пуска мод.2002, а СССР Москвич 408. Двете коли имат почти еднакви параметри като купе, интериор и багажник. Разликата обаче е в двигателя, да не навлизам в подробности, само да кажа, че бавареца на директна качва Беленския баир със 100, а рашката...ял съм го, знам. Не караш хубава кола, нямаш собственост, бизнес... А имаш ли проблем, бавно, бавно минава, като болест.