116

Анонимен

преди 1 година

Вдигнатото юмруче е най-големия.

115

Анонимен

преди 1 година

Дпс са неспасяем проблем защото плашат с етническият мир.На балканите е така сшед търското нашествие 14-век тука трева не никне.

114

Анонимен

преди 1 година

За сравнение никой от съседите ни не се оплюва взаимно на села и региони,на музика и традиции.В Турция е гордост да кажеш от кой край си макар всички краища да имат различни музикални традиции,както в Гърция никак не е срамно да кажеш,че идваш от някое селце където се предпочита музика с типични ромски ритми,но тя пак се води ГРЪЦКА и е уважавана,при сърбите е същото.Много има да учите още от съседите най-малкото се поучете с нещо .

113

1280

преди 1 година

За всички проблеми на българина е виновен самия българин.Допреди 1,5 години имаше държава, след това излязоха един потник с един юмрук, едни платени на протест и едни други по платените медии и българина реши, че трябва да си строши държавата за да се върже на поредните лъжи. Резултата е, че за 1,5 години обедня жестоко, кражбите и корупцията се утроиха, лъжите лъснаха. Сега българина, за пореден път, ако настъпи мотиката няма да има оправдание. ПП, ДБ, БСП, Копейкин дебнат отново.

112

Анонимен

преди 1 година

Ама то простотата на Българина е следствие на това че има турско ромски гени от рам идва прехласването пред чалгата гьобеците простащината наричането на класическата музика мани я тая опера и тн.Това си е генетипно колкото и да викате Българи юнаци сте фрашкани с турско ромски гени затова и дзурлите ви харесват

111

До Тодор Живков

преди 1 година

До 117 Тодор Живков Здравейта бананаджии. 30 години ручахте жабета в европатлантическата мизерия, а? Дойде ли светлото евроатлантическо бъдеще, построихте ли го капитализма, заживяхте ли като западняци. Ха хааа хаааааа! . . . . . . . . . . . . . . . . . Още ли си карате AMG-тата, Порше-тата, Q7-миците по дупковите булеварди или по offroad междуградските пътища? Това са най добрите тестове за една ходова система разчетена на лек слалом при 250км/ч с една дупка от 35см дълбочина и радиус от 20-30

110

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на българите се нарича Русия!

109

Тука е така

преди 1 година

Парите вместо за заплати отиват за подкупи.

108

Факт

преди 1 година

Най-големият проблем на българите е ча кратуните им са празни. Всичко останало е следствие.

107

До 108

преди 1 година

Това беше преди да дойде Киро да ни освободи от корупцията.

106

Лойко

преди 1 година

Спокойно братя българи.БСП е отделила 22 милиарда за оцеляването на българския народ. Първо нека кажат къде са ги отделили и кога ще ги раздават за да се наредим на опашка. То да не е 22 лв,че да ги заделиш като бели пари за черни дни.Откъде ги взеха тези 22 милиарди,че да ги заделят. Вече никой не работи с милиони,а направо минахме на милиарди.За сега стягайте коланите,че тези лъжи едва ли ще ни стоплят зимата.

105

Тодор Живков

преди 1 година

Здравейта бананаджии. 30 години ручахте жабета в европатлантическата мизерия, а? Дойде ли светлото евроатлантическо бъдеще, построихте ли го капитализма, заживяхте ли като западняци. Ха хааа хаааааа!

104

СМЕХ...

преди 1 година

ПОНЯТИЕТО "КОРУПЦИЯ" ---Е КАТО " ПРОГНОЗАТА ЗА ВРЕМЕТО".....НИКОЙ НЕ МОЖА ДА Я ПРЕДСКАЖЕ И ДОКАЖЕ...ха,ха,хааааааа /...вече наз 30-години/

103

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е само един вродена природна тапота в най чистия и вид довеждаща до речник от 4 думи ми чи ко ся *** ти си мноу *** бе простаак *** ся ко ша праим ми чи ти найш ли кой сам аз и тн.Нечленоразделни май муни

102

Анонимен

преди 1 година

Извинете, мога ли да попитам, като изгладуваме и изстудуваме тази зима, и напролет империята на злото Мордор ще бъде победена и Путин ще падне, и другата зима вече няма да студуваме и да гладуваме, нали? Или?

101

Hoqsan

преди 1 година

До АнонименТова е родната картинка... те Левски са го предали, пък какво остава за хляба и трохите от него... мениджъри "тигри" ама от алиекспресс.

100

Българин

преди 1 година

По-добре да изнемогвам от високи цени и да обеднявам и да студувам, отколкото да бъда зависим от Газпром и да бъда роб на Путин и на русия. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.

99

Анонимен

преди 1 година

Да,вярно е ,че не провеждаме самостоятелна политика,но е и вярно,че сами сме си виновни за този стандарт и най -простия пример:чужда фирма у нас слага бг мениджър да управлява и пита,,колко горе долу да им даваме?" а нашия вика,,аа минимално им стига"-хайде сега ми кажете ,защо нашия прецаква своите ,за да се издигне в лицето на чуждите???? И чужденците се чудят кво племе сме .

98

JJIvanov

преди 1 година

НАд 1 000 000 Българи нямаме никакви доходи .Вижте официална статистика колко нито учат нито работят.. НАгли престъпници менкащи на власт нарочно създадени групировки - доказано престъпни рекламирани като партии ограбват милиарди годишно от народа.. Огромната доказано корумпирана администрация изисква ограбването на милиарди годишно за издръжка..

97

999

преди 1 година

Високите цени,газовата криза,корупцията и ниските заплати са следствие от политики,провеждани в България след преврата на 10.11.1989г.България не провежда самостоятелна вътрешна икономическа политика,а за външната е само клакьор.