136

Анонимен

преди 1 година

Най- неуспешната българска стратегия е отрицанието. Друга неуспешна стратегия на българите е емоционалната неграмотност. Този не ме кефи! Защо, каква е причината? Емоцията е оценъчна реакция, винаги има причина, назовете я! Винаги имаме интереси, подредете ги. Каквото и да прави дори най-големият егоист има нужда да бъде оценен от околните. Разбирате ли ги тези околни, какви са взаимоотношенията помежду им, а към вас, спрямо вашите интереси, какви са интересите на околните? Ехо, заедно сме!

135

Анонимен

преди 1 година

Трябва да започне да ни пука за ближния. Като контраппункт: *** масово си общуват на "санкскрит", покръстват се в протестантски храмове, бежанците бягат като от чумаво от България, все някога българинът е добре да си зададе въпроса: Къде сбъркахме? Бъгът е в народопсихологията, а корените са в неграмотността. Хераклит пишейки за траките все едно описва българите, защото геополитиката не е от вчера. Животът на кръстопът ражда успешни или не стратегии, защо зацикляме в неуспешните?!

134

Анонимен

преди 1 година

На времето, когато Българя се е съграждала е имало фраза: На полза роду. Имаме около 5 милиона българи. Въпросът е искате или не да има български етнос. Ако не искате, о.к.!

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 148, т.е. според теб само в ИТ сферата хората трябва да се развиват и учат? Или ако не си в ИТ сферата можеш да мразиш другите? Евала! Успех! Казвам ти как постигам аз благополучие, а ти дори не загря написаното! Ей това е в основата на лошото ти финансово състояние :) Както беше написал някой по-долу: оправяй се! Твоето си е личен избор и никой не ти е крив!

132

Анонимен

преди 1 година

146, чувала съм, но не и в моята сфера ;))Няма как да отглеждам растения дистанционно ;))

131

Анонимен

преди 1 година

Българите имаме само един проблем, че не спазваме Новия закон на Христос да обичаме ближния си, както себе си. Тази планета е Кристик планета, тревичка да никне си трябва обич, със зло не става. Злобата и омразата могат да мотивират нечий живот, но не могат да направят човека щастлив. Дали Кубрат ще говори за сноп пръчки, дали на Народното събрание ще пише: Обединението прави силата, дали Христос ачик-ачик ще ви назове силата, всичко е любов! Омразата не съзидава, тя руши.

130

Анонимен

преди 1 година

140,Ок, евала пич, но тук не говорим за теб, а за останалите 90% от хората.Също така, не говорим за IT сферата. Всички останали да мрът ли?Това, че масовите заплати в повечето сектори са ниски е факт и нищо не може да се направи по въпроса.

129

пенсионер

преди 1 година

и кво като са високи цените бе ? мноо стабилната коалиция ни дигна доходите до незнайни висоти , мдаааа !

128

Анонимен

преди 1 година

Цените че са високи, високи са, но за сметка на това и доходите са ниски

127

Аз нямам проблем

преди 1 година

В България се живее добре. Който има проблем да си го решава.

126

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 138, преди време тук някой беше написал нещо забележително.То гласеше: Неуспешните хора искат светът да се срути на тяхното ниво, защото така им се струва справедливо. Гениална мисъл! Не зная на кого е, но това е мантрата на масата хора в България.

125

шопендар

преди 1 година

как да разпознаваме корумпираните управници=ПРЕДЛАГАМ ДА ИМ СЕ ИЗМЕРВАТ ГУШИТЕ ПРИ ВЛИЗАНЕ В ПАРЛАМЕНТА И ПРИ ИЗЛИЗАНЕ.ИИИИИ,ДО КОГА ЩЕ ИЗБИРАМЕ ПАРТИИ,А НЕ ЛИЧНОСТИ,КАКТО Е ПО БЕЛИЯ СВЯТ

124

До 132

преди 1 година

При някой хора заблудата и невежеството са безгранични,както и псевдопатриотизма им.В Космоса звучат малко над 400 песни, и една от които е на Валя Балканска.Има няколко гръцки и няколко турски. Когато искаш да се гордееш с нещо изпратено в Космоса е добре първо да разбереш каква е истината и да не се вкарваш във филм,че това е единствената песен която лети в Космоса.

123

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 136, пари се вадят и в други градове. Аз не живея в София и заплатата ми е хмммм нека кажа много висока за София :) Учене, развитие и търсене. Мрънкане и мразене на другите не помага :)

122

Анонимен

преди 1 година

136 -Правилно пишете!Никакво развитие за хората в другите градове и по- малки населени места не се предлага.Аз ви разбирам напълно.Преди години ми се наложи да възприема друг начин на живот и не съжелявам до днес.Живееш там ,където работиш и ти харесва,а не обратното!У нас сме склонни да не се разделяме с родното място,но стана така че когато там остава само родно място и нищо друго не предлага,търсиш друго място където да си щастлив и оценен и ти се предлага развитие!Ще се справите!

121

Анонимен

преди 1 година

Що за глупости да пишете за гени ,като такава мешавица е било на балканите,че кой знае преди 1000 години или повече може предците ти да са дошли от другия край на света.Били са племена,войни,идвали едни-други си отивали.Това ,че звучи наша песен в космоса е ок,но нека не прекаляваме с гордостта,всеки народ има с какво да се похвали.Ако някой му е удобно в чаршаф,негова си работа,личното пространство да се зачита,ако не отивай на запад!Свят широк!Не налагай какво да слушаме и как да се обличаме

120

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахте,това което се опитват да ви кажат!Учете да се уважавате независимо от кой край сте и каква музика слушате.Тук не става въпрос коя музика предпочиташ ти,защото живееш в разнообразно общество с разообразни интереси,но си предпочел да мразиш онези ,които не харесват това,което харесваш ти,което говори за нуждата да попътуваш и да опознаеш други народи и култури за да развиеш собствената си култура!Да делиш хората по цвят ,религия,музика,традиции -доста изостанал си в развитието си!

119

Анонимен

преди 1 година

130,И как точно да си повиша "трудовата стойност" бе пич?! Имам образование, говоря и езици. Работя си по специалността, но в моя сектор, в града в който живея заплатите са такива. Не може всички да се довлечем в София за повече пари, нали?!

118

Анонимен

преди 1 година

По скоро и аз искам равен достъп до корупцията - стига само богоизбрани. Чували сме че я има простия Киро все за нея говори, ама тя е кат бялата лястовица май:))))))))))))))

117

Анонимен

преди 1 година

До 120:Не е вярно.Политиците ни мислят за такива.Явно си от тях.Виж как ни лъжат все едно сме умствено изостанали.Като спрат да лъжат всичко ще се оправи.Обаче наистина всичко е започнало преди 1,5-2 г.Лош пиар виждам на чужденци,които не са запознати добре с България и им е все тази дали ще е добре държавата ни или не.А тук в коментарите пишат неграмотно като хич не знаят главните букви къде да слагат.Крайно време е да си ходят.Не ги бива.