43

Светла

преди 1 година

И само човека откъснал се от почвата под краката си може да мисли, че случващото се с Украйна е наказание за последните години на Горбачов. Човешкото познание служи само на тези, които не допускат да се отдалечат от светлините на морала.

42

Светла

преди 1 година

Вечна му памет ! Той беше с великолепно зрение, не обичам използвачите, но, че той използваше зрението на политическите асове по света в прогресивния ход на живота, шапка му свалям ! Дълбок поклон !

41

факт

преди 1 година

верно че го промени , и за това комунистите още страдат !

40

До Белязания

преди 1 година

Изммекяр, целия бивш соцлагер се развива и дори не иска да си спомня за скапаната империя на злото. Само България буксува, заради червени оттрепки като теб.

39

Мадуро

преди 1 година

Да промени го!А ти как промени Родината си?Мнението ми няма да ти хареса!И не само моето!Всеки рано или късно ще отговаря за грешките си!Твоите са много и ще заплатиш висока цена!Дерзай проклетнико!

38

Анонимен

преди 1 година

Много по-добре щеше да бъде ако бяхте оставили на Костов, Ф.Димитров, А.Йорданов и най-вече на Б .Б.да произнесат своите съблезнования. Не Ви ли посъветваха вашият съветник и вицето Ви да дадете възможност на други, които по времето на късния Горбачов започнаха да се изявяват като политици, да покажат, че са се пръкнали покрай него и че са се писали тогава близки с него? Киро и Кокорчо си имат друг повелител.

37

Анонимен

преди 1 година

и отне на Корнито много неща, но и даде Техноимпекс

36

До Антисоросоид

преди 1 година

Прав си за андропов - той си е бил западен агент и точно той сложи комбайнера от Ставропол начело на съюза, при нас пък коззяк ни натресоха пожарникар за премиер и в двата случая плачевните резултати са налице.

35

Натовски генерал

преди 1 година

Радев е американски агент и натовски генерал. Кирчо и Кокорчо му бяха спуснати от Козяк

34

Мунь Узунов

преди 1 година

Ако не бе Горби, а сега Гроби, аз шах да бера бостани по Аскуюю, а Узунов щеши да бере чушки и домати или д апасе *** по къра. Немаше да сме малки слънчица в големата слънчева ложа на дедо Герго;)))

33

Българин

преди 1 година

Не! Безбожният евреин Маркс проми мозъците на наивните *** със сладки думи и те промениха света, потапяйки го в кръв. Горбачов е само един негов последовател.

32

Белязания

преди 1 година

На тоя му викаха белязания и пророци вещаеха как ще доведе лоши времена. Така и стана. Разрухата и безвремието в бившия соц лагер е тотална. Само Унгария има политик с глава и топки. У нас най долните о т р е п к и присвоиха активите и парите и управлянат политиците.

31

Анонимен

преди 1 година

Браво Ушко тоя път си слушал гласа на разума и добре се изказваш сега вече не се знае на чия страна си бива те като фуражка пресметливо коментираш

30

Анонимен

преди 1 година

По времето на Горбачов, нашия Муннчо е бил млад, нарцистичен лейтенант, асковско селянче.

29

VladTepes

преди 1 година

Горбачов само съкрати агонията на фалиралия СССР.

28

VladTepes

преди 1 година

Бомбата със закъснител РБМК в Ленинград не гръмна по 1975г. както и в Игналина 1983г. по чудо.

27

Антисоросоид

преди 1 година

До До Антисоросоид... Така е, Чернобил не гръмна при Брежнев, а гръмна при Горбачов при който Запада си разиграваше коня, Чернобил си беше тяхно пъклено дело.

26

До анализатор

преди 1 година

Изпуснал си едно Л в ника си... Ти си ***.лизатор.... Как са краварските задни части??!?Бая ли понамирисват или е търпимо?!

25

До Антисоросоид

преди 1 година

Много си прав за евреинна Юрии Андропов. Именно той по препоръка на западните разузнавателни служби слага горби начело на КПСС. Потърсете в нета*план Комбайнер горбачов*.В докладите на ЦреУ за горби пише*страхлив,наивен,самовлюбен,честолюбив,средноинтелигентен*-перфектната маша.И Андропов го измъква от Ставропол и го прави главсек на КПСС.За няма и година управление Чернобил гръмва.Ако мислите,че това е техн.небрежност грешите-абсолютно умишлен атентат с цел финансов срив на СССР

24

Анонимен

преди 1 година

Объркан човек е Радев, хем с Русия, хем хвали Горбачов. В момента Русия и Горбачов са несъвместими понятия...