15

Зайцев

преди 1 година

За тия с минусите , жена ти оставила по шнура ми червило ,а ти вечер вкъщи посрещаш я със мило.

14

Зайцев

преди 1 година

Мачкай цомбите на жена си , чукай ,за да не го направи друг

13

Чалга възгледите на

преди 1 година

Бг ганьоовцитее за живота не важат за Европа и за цял свят, само за бг коочината.

12

До по- ведро

преди 1 година

Сигурно е така при тебе, и "жена" ти е разплута,и ти си безработен пияница на минимална заплата,добре че са чаавета банконатчета. Гледай си мизерният животеца,тя.ньо.вец ))

11

я по ведро

преди 1 година

С безформена безработна жена и две три мърляви деца не свършва света:))

10

До 7

преди 1 година

Бракът и в древността, и в миналото е давал защита за сираците. Има огромна разлика между деца, които имат починал/и родител/и са сираци, и деца, които са доброволно изоставени от живите им родители.

9

До 7

преди 1 година

А какво мислиш за онова новородено бебе, дето е било захвърлено на улицата? Родителите му едва ли са имали брак, напротив живеели са на семейни начала и "бащата" е бил предварително шута на бременната си приятелка, която пък от своя страна е оставила детето си на улицата. Двамата се правят на тарикати като разчитат на държавата или на други хора да отгледат детето им, което доброволно изхвърлиха, е, за тяхно съжаление, няма вече бaлъци, които да са съгласни да гледат чуждите изоставени деца.

8

До 2

преди 1 година

Явно твоята връзка е по сметка. Ако имаш брак, то е по сметка, понеже булката ти е бременна. Ако се сключват бракове в България, то причината за това е, че повечето булки са бременни. Присъствали ли сме на такива сватби-булките са бременни,бяхме и на такава сватба, където булката има дете от първия си партньор. Радваме се, че нашият брак, сключен отдавна не е по сметка или поради друга причина- дете/деца или финансово положение.

7

..

преди 1 година

аве правете българчета пък който както си пожелае да живее, че иначе и *** и черните "френски" братя ще ви заплодят жените и така

6

Брак?

преди 1 година

Бракът е измислен да няма сираци и вдовици, които не могат да се гледат преди 2 гил години. Оттогава живота се епроменил. Сега е станал начин хитра жена да върже мъжа. След брака, мъжа остава без права. Да поглежда друга жена, да има право над детето, ако се разведат, да харчи собствените си пари. Не, за всичко трябва да пита жена си. Това вече не е мъж, а сещате се. И той е недоволен и нещастен и жената. Затова днешният брак трябва да отпадне. Никога не влизайте в тази сделка, защото ще плачете

5

Па съм я бе

преди 1 година

"Западни учени"-много интересно.Да ви е.б.а в устенцата демократични.Те там понеже нямат много разводи,че и ние натам вървим.*** те са по 60 милиона на племе,а ние сме 6.На въжето,половинката в затвора семейството в някое диво село,без право на образование и квалификация.До четвърто коляно.

4

Сербеза

преди 1 година

Щастието в брака настъпва едва когато опънете тъщата.Колкото по-рано,толкова по-добре.Иначе до тогава рахат няма да видите.Щастието не е в парите,а при тъщата.След това дълъг и мирен спокоен живот.А и ако дядото прави и блага ракия ..... живот кат песен.

3

Бай Илийчо

преди 1 година

Не му арчете парътъ за глюпости ! Научете се да готвите ! Научете се да шиете ! Имайте уважение към мажо кът глъвъ на семейството ! Убаво е да имате шафьорска книжка ,а го прибирате га е пиян ! Правете му убави дудучета! Пускайте отзад ! Давайте му га си поиска ! Гълтайте матряла ! Доведете приятелка или колежка за тройка ! И гаранция жа имате щастлив брак ! Те тва е !

2

Анонимен

преди 1 година

Брака по сметка си заслужава!

1

Анонимен

преди 1 година

Не сключвайте брак - спестете си всичките 10 съвета :D