9

С.О.

преди 1 година

Няма ги и Трилептал 600мг. От колко месеца! Защо трябва да го поръчваме чак от Турция? Това е много важно лекарство което го взимахме с рецептурна книжка! Защо трябваше да го спрат толкова важно лекарство за хора с епилепсия? Играят си със здравето и живота на хората!

8

Диабетик

преди 1 година

Някои аптеки предпочитат да продават дефицитните лекарства(Оземпик) на свободна продажба с надценка(напр. 30 лв.), отколкото да го дадат с рецепта по Каса, без наценка! И никоя институция няма желание да им потърси сметка за това, а е елементатрно да се засекат полученото и с раздаденото по Каса! Ле шояди!

7

Павлинка Славова

преди 1 година

От 05.08.2022 липсва Сеизпат 200 мг. След разговор с вносителя посочиха срок до 31.08.2022 да е налично по атпеките. Все още обаче липсва. От 29.08.2022 търся Трилептал 600 мг - също липсва. Моля фармацевта да каже къде можем да намерим тези лекарства или само си чеше езика! Лекарствата са за лечение на епилепсия и който е запознат със заболяването може да си представи какво означава спиране на лечението.

6

Аз

преди 1 година

Резохин има ли вече?

5

Az

преди 1 година

Зентел заредихте ли вече ?

4

Анонимен

преди 1 година

Как да няма липсващи лекарства????? Какви са тези лъжи??? От месеци няма Депакин Хроно за лечение на епилепсия!!! Господина да каже от къде да си го намерим!!!!

3

Albi

преди 1 година

А тези които не липсват са на двойни цени. Един хексалгин 10 лева. Кога поскъпна?

2

Анонимен

преди 1 година

Има липсващи лекарства за дълъг период.Този господин доста повежда.Не знам каква е причината.

1

Анонимен

преди 1 година

Мога да изброя поне 5!