20

Следят МВР

преди 2 години

Всички записано в законите със ЗАБРАНЯВА СЕ е записано с кръв убити и ранени..ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧаЩИ вниМАНиеТО на водача лепенки вкл нагло престъпни дигитално холограмни оръжия за масова ликвидация..ТАЗИ пресканираща лепенка се ползва и за проследяване,центиране и подлушване на жертвите .. КОЕто е изрично забранено от КОнституцията чл 28 и чл 29..

19

Убиват с холограми

преди 2 години

На Снимката двама униформени трайно увредени от нагло престъпна дигитално холограмна техника вкл"Еко стикери">Засечени са тежки увреждания на главите и телата на униформени веднага след монтиране на нагло престъпни дигитално холограмни оръжия рекламирани като"ЕКО стикери".Веднага след НЕЗАКОнен монтаж започва проникващо главоболие.. МВР експерти се оплакаха от трайни увреждания..Следят ги обемно като цели..

18

НЕ

преди 2 години

СПИРАЙТЕ-НО, ДА СИ ПЛАЩАТ ГЛОБИТЕ-В ПОЛЗА НА ВСИЧКИ НИ ЕБРАВО

17

До 12

преди 2 години

Дано точно на теб ти се падне такъв фалшив тест, да видиш колко бързо и ти ще си под наркоза пред закона и обществото

16

Popa ot razgrad

преди 2 години

Числото на "установените" е едно, а истинкото число на ежедневно циркулиращите в трафика пияни и дрогирани е съвсем различно...навярно е най-малко 10 пъти по-високо от хванатите...

15

Сахар

преди 2 години

Тия проверки и заловени нарушители са само по телевизията и за пред медиите.Два уикенда карам София-Пловдив. Мижаво полицейско присъствие и 1 тринога.

14

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да осъди КАТ за тези фиктивни тестове? Отделно, че полевият тест е предпоставка за корупция.

13

Иво Андонов:

преди 2 години

нали знаете къде се отчитат всички, няма Джаро няма Маро, Хващайте си там дребните рибки. Фирмата няма да барате.

12

Анонимен

преди 2 години

колко закон, колко ред! уоу!

11

До 10

преди 2 години

Ти редовно изглежда, че използваш " хапчета за глава" но " весели" или силно наркозни ?

10

Анонимен

преди 2 години

За пияните шофьори в истрезвителя 24 часа и след това 15 дена принудителен труд както през социализма . За дрогираните шофьори прекършване от бой 3 часа с палките и след това в затвора 3 години

9

Анонимен

преди 2 години

Отново репресия над гражданите с фалшивите тестове на КАТ, които реагират на хапчета за глава и какво ли не друго... Да не говорим че дават 15%фалшиво положителни резултати

8

Анонимен

преди 2 години

Пием дрогъ пушем алкохол

7

Анонимен

преди 2 години

Добър ден, сержант Петров, женен, с три деца...

6

Анонимен

преди 2 години

До 3 - не си знаят правата хората и не са чели законите заради това е така. Събуват им гащите, маратонките, ровят им по колите, опипват ги по гениталите. Абе пълен смях! За 20 години да не си знаеш правата и да оставяш да те правят за смях на улицата... Ако всички си търсеха правата сега проверките щяха да са много малко на брой и самите куки да започнат да гледат на народа по по-различен начин, ама сме забили на ниво мутренските години 95та и като овце блеем докато ни стрижат.

5

Анонимен

преди 2 години

"извършен контрол на 10 395 водачи и пътници" - е преди 2 седмици пътувах дармадан нагърмян като пътник, няква кука ни спря и верно се пробва да ме джоби!? Направо му се разкрещях! Чак се опита да ме кара да си вадя нещата от джобовете като някакъв 15 годишен. На много лошо са се научили - нито протоколи съставят, нито ръкавици носят, ама като им кажеш, че искаш да си викнеш свидетел - адвокат събират парцалите и заминават. Народа ги е научил на свободия, тия киртаци!

4

Мен

преди 2 години

И това са хванатите без да се напъват. Не ми се мисли колко са всички.

3

Облъчването

преди 2 години

Върви панелистанци, лъжат ви с тестовете, репресия, никъде в Европа и където и да било в Белия свят тези тестове не се ползват за доказателство!!! Но вие жалост сте ориенталци!

2

Наздраве

преди 2 години

Лятото е голям купон по пътищата явно.

1

Анонимен

преди 2 години

В края на всеки месец тюффлеците се сещат че 50% от събраните глоби им влизат като демесе и току се разпроверяват наред.