22

ток

преди 6 месеца

скоро няма да има ток за еколите.скоро няма да има кой и къде да рециклира тоновете *** от батериите на еколите. също така и тоновете *** от самите еколи, защото нова батерия е безумно скъпа. и т.н .

21

Анонимен

преди 6 месеца

Само да ви светна че батериите не са вечни!! Мкс 200 хил и отиваш на следното (On the other hand, a new pack on the Tesla Model 3 Standard Range starts at $40,000 and could go all the way up to $84,000 for the Model S Long Range.)............изводите си правете сами. Евтино ли е, скъпо ли е НЕ ЗНАМ.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Що за кола е това дето ще я чакаш 4 часа да се зарежда за да минеш 300 км., някаква мъка. Да си ги карат, а после тези батерии къде ще отидат, пак *** в изобилие.

19

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 19 - Полека, че пръскаш пяна.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Защо алековият персонаж толкова ненавижда подобен род автомобили? Разбирам, да е само "джендърски сащ", който ненавиждате, но Китай също натиска яко в тази насока.

17

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен (3) И колко дни пъруваш от София до Бургас?!?! Два?? Един да има пред теб на колонката и си чао.Ами ако трябва да пътуваш 1000км с 3-4 граници?? ами ако е през зимата и трябва да зареждаш през 200км?! Ай сиктир и глупотевините.Още 50 години няма да я бъде тая с електричките а до тогава и човечеството няма да го има. *** вече е сложил пръста на червени бутон. Мнооо атИ тъъпи!!

16

От 11

преди 6 месеца

Някой от тези, кито не ми харесват коментите, ще ме "оборят " ли"?

15

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 12 - Това е, ако разчиташ само на бързи станции. Иначе, в меомтна на нощно, 100 км ти излизат под 2 лева. Зависи от това, как къде и кога. Има много варианти и за някой хора са добре, за други не са.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Пускам трифазното в гаража, това ще положението за бъдеще ...

13

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 13 - Прителката ми има Реко Зоу с 44 кв/.ч баетрия и си ги минава 200-220 в града спокойно.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Проблемите си остават цената, неналичието на достатъчно зарядни станции и лиспата на адекватна подръжка в страната ни. Ако утре пуснат намаление на последнтие Tesla 3 и Y, а 500 програмистчета си купят, кажи-речи, ще изчерпим каацитета си за тея коли по нашите пътища, за следващите 5 години напред...

11

Анонимен

преди 6 месеца

Надай се Маро на голем К... ама едва ли.Ще ми зареждате дедовия. Тая пунта-мара с електричките няма да я бъде. За градски транспорт 40-50 км на ден може но всичко останало е фантастика.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Дори със сегашните цени на тока, изминавам 100км за 9лв - и като си сложиш първоначалната инвестиция и колко ти ляга на 100км? 50-60 лева? Дали не е по-добре съдрана а8 за 10 000 лева на газ? Щото при нея излиза че трябва да минем около 350 000 км за да се изравним по цена плюс цена на гориво с твоята прахосмукачка. Знаеш ли кога ще минеш 350 000км на ток? Га цъфнат на босия цървулите.

9

Номер 5

преди 6 месеца

Не, честно! Тромави били! Най-евтината Модел 3 си направо като спротна кола от преди десет години, бе хора! 5.3 от 0 до 100 хич е е "тромаво". А по-големите модели падат и под 3.4 секунди. Хаде стгига!

8

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 8 - Не, братле! Доста се попромениха нещата за последните 10-15 години. Не така, както го казваш.

7

Анонимен

преди 6 месеца

До 7 - Доста честа гледка са из бизнес парка.

6

Анонимен

преди 6 месеца

От десет години - една и съща песен. А напредък няма и няма. Бързото зареждане трепе батериите много лошо. Правят, струват - както и да си въртят Г3 все ще е отзад. Бързия заряд и увеличаване капацитета на батериите не е проблем от вчера или от ония ден. От подводниците през Втората Световна го умуват още.

5

Българин

преди 6 месеца

Вии нормални ли сте бе, какво е това екола? Вие виждали ли сте я на живо, това ще да е някоя софийска евроджендърска нова мода. А бе аз ли живея в друга България или плачете да пратим евроатлантиците в американско или канадско? Колко хора имат такива коли? Кои къращисвате тука?

4

Анонимен

преди 6 месеца

"В момента електромобилите се смятат по-скоро за елитарни и тромави модели." - Тромави? Какво са карали тея? Нисан Лийф?

3

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 3Имаш няколко суепрцахрджъра в Плодив, ама не съм чувал за други, деот да са над 55 кв.ч.