21

Анонимен

преди 1 година

Още една изпълзя от дупката....ей спиране нямате, защо им давате трибуна... Куцо, кьораво и сакато обикаля медиите и все едни и същи драматични, популистки словоизлияния. Мазоли ни хванаха ушите от всички...как пък един не се намери да мисли малко за този народ , не само за политическата си кариера.

20

аз пък

преди 1 година

призовавам да не се плащат никакви сметки :))))) мало умна страна с мало умно население , политици и всякакви други глупави мишоци

19

пак

преди 1 година

изпълзя да лае .кой ли я чува?

18

Плащачев

преди 1 година

Защо не призова по-рано, аз вече я платих?!

17

БОНБОН

преди 1 година

ТЕ ТИ ГИ ПРИСАДАТ ОТ ФАКТУРАТА , ТАКА ЧЕ ЩЕШ НЕ ЩЕШ СИ ГИ ВЗЕМАТ!

16

Хах

преди 1 година

Ей тая сестра Галева бе, както си стои тихо и кротко и изведнъж, като изкопи от дупката си и почне с дежурните си изпълнения.

15

Анонимен

преди 1 година

Българинът обича да си плаща.

14

Анонимен

преди 1 година

Да призовава топлофикация да разкара никому ненужните и товарещи сметките топлинни счетоводители, също така да махнат измислената сградна инсталация, комшията те топлел, хахаха, ами той нали си плаща това отопление. Като се топля с климатик и да хода да искам да ми плащат комшиите, че им грея стените ли. Това е кражба от всички. Вече във входовете няма парно, хората я отопляват я не, но все имат едни бомбастични суми за плащане. Обир със съгласието на вишестоящите и КЕВР

13

ил Рапоне

преди 1 година

Може, но само ако тя поеме разноските за лихви, неустойки, ЧСИ и колектори. Ай сиктир от разбирачи, самите те генерирали хаоса.

12

Марин

преди 1 година

Ако не го платят потребителите, ще го платят всичко данъкоплатци. Това е типично за червените, плащат сметки с чужди пари.

11

Анонимен

преди 1 година

Поредното драпало запътила се към кабинетче -"откривателка" на топлата вода (некадърност,корупция,схеми..и т.н)с поредните дъвки -цени, соц.сравдливост..употребяваща хората и проблемите им - реално без възможности за решения - е реално всичкознаещо и можещо плямпало- с надежда и тя да се закачи и намаже %..кинти..схеми

10

Augusto Pinochet

преди 1 година

ОДЪРТЯ ПАЛАВОТО МАЙЧЕ, НЕ Е ДОБРЕ ТАЗИ РАБОТА, ОТ ОНЕЗИ ДНИ Я ВИДЯХ НАЛЯЛА СЕ Е МИЛАТА, А ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СИ СТАВАШЕ ЗА ЕДНО КРЪГЧЕ. САМО МАЙ ПАЛАВОСТТА И Е ОСТАНАЛА.

9

фен на танас

преди 1 година

Когато някой с дрешка за няколко хиляди и чанта за още няколко да ти обеснява как не трябва да си плащаш сметката за парно. Малко тъпо ми звучи.

8

Анонимен

преди 1 година

Какви са тия глупости. Всичко има себестойност. Дай всичко да е безплатно - комунизъм.

7

Мая ще плати

преди 1 година

Всички сметки на народа. Тя обича народа и ще му подари своето внимание, мечти и пари.

6

Анонимен

преди 1 година

Много вредна жена. Като беше омбудсман прецака онези, които нямаха радиатори и топла вода с питане до ВАС за начисления им от Топлофикация рекет. И вместо да направи добро последва решение , че трябва да плащат такса мощност и сградна инсталация, въпреки, че не ползват парно и топла вода. И крадците от Топлофикация започнаха масово да съдят горките хора, дето не им щат "услугите". Тая каквото и да пипне все е във вреда на хората. Неизтребима е като хлeбapka!

5

Капитан Петко

преди 1 година

Призовавам да не се плащат данъци докато не се нормализират цените на горивата и на електроенергията. Тогава ще се стреснат и ще си размърдат дебелите г..... Само с гражданското неподчинение ще се получи иначе само обещания и от избори после пак на избори.

4

Анонимен

преди 1 година

Е ние вече ги платихме, какво говори глупости. Нали ако има нещо ще приспаднат после. Страшно досадна бабушкера, нагла.

3

фен на Мая

преди 1 година

Много е хубава с тази бяла поличка

2

Анонимен

преди 1 година

Връщай братя Галеви и Божков