19

Анонимен

преди 1 година

Укрите и руснаците ни били виновни?? Укрите и руснаците си водят братоубийствената война - като им е до бой, нека си се бият! Ние ще страдаме защото доброволно станахме заложници на американската политика спрямо Европа и в частност Украйна. Не Русия, а Америка ни доведе до тези несгоди. Когато САЩ водят война, това е висш израз на демокрация няма санкции, няма ембарго! Но ако е някой друг, стой та гледай, той не е просто планетарен злодей, но е космически такъв. Сега ще страдаме от главите си!!!

18

Я да видим.....

преди 1 година

Заради укрите ни чака студена и гладфна зима. За нашите деца учебната година може да премине онлайн заради невъзможност да се отоопляват училщата. Нашите деца може и да гладуват заради иддиииоттие на укри и руснаци. За българските родители учебната година ще струва 650 лв минимум! Заради укри и руснаци.... и без това съсипаната ни образователна система ще произведе деббилли! Та, к'во ми пука за руските и украинските деца? Вече става въпрос за оцеляване! И когато стигнем до там всеки се спасява!!

17

руската агресия

преди 1 година

има силно влияние върху нашия живот! тази на укрите има силно влияние върху отоплението, гладът и оцеляването на цяла Европа! Време е да прекратим цирка и да започнем да се спасяваме! Стига с тази солидарност! Иде реч за глад и мор от студ! Какво ме интересуват децата на укрите дали ще учат или не? Интересува ме НИЕ да сме на топло нахранени и на сигурно място. И маллоумните руснаци и всиотените укри са виновни за това, което се случва! Време е всички да застанем срещу двете нации!СТИГА ТОЛКОВА

16

до 28

преди 1 година

всички проруски гадини ще си платите.

15

Анонимен

преди 1 година

Оше едно потвърждение,че евреите Путин и Зеленски са в оълен синхрон.За какви занятия става дума ,щом падат бомби? Зеленски е луд,но не по-малко от Путин. Лудостта ори евреите е на генетическа основа. Цел на ортаците ит Рада и Дума е да изхвърлят населението и заселят евреи в Украина. След разпада на СССР мафията не е украинска или руска,а руско-украинска,уважаеми. Путин и Зеленски са евреи психопати.

14

Закривай

преди 1 година

окрайна!

13

Космонавт

преди 1 година

Важното е, че децата в Русия се учат да хакат алкохол до припадък. Не им трябва да учат, джуджака ги приготвя за следващите "специални операции" в други съседни държави.

12

фтф

преди 1 година

футболното им първенство започна, война е....:-D

11

Анонимен

преди 1 година

Преоритета на украйна би трябвало да е населението да оцелее, което си е в страната. За бежанците няма проблем. Те си живеят царски. Не се хващат на работа. Татуирани. Накичени.

10

анонимен

преди 1 година

Прошка няма за тези, които са започнали тази война и методично разрушават украинските градове и села, причинявайки невиждани страдания на цивилното население. Всеки, който подкрепя престъпния кремълски режим се превръща в съучастник в неговите престъпления.

9

Анонимен

преди 1 година

До: номер 17 ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААА!!!! Ееее, пич, не верно, требва да ти се признае заслуга за гулем виц!!! Че Мексико кога на първожвреме са искали каквито и да са територии от САЩ бе, муньоооо???ААААХААХАХААА!!!

8

ДО: 16

преди 1 година

Така е, прав си, но името е " Володи- мир"! Така е по украински.

7

Влади-Мир

преди 1 година

Спокойно, всичко ще се възстанови!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Не се ли намали популацията на украйна до чифутина наркоман зеленски и още двама трима които да бъдат съдени и разстреляни няма да се оправят нещата

5

Анонимен

преди 1 година

Да си спазват мирните споразумения

4

Анонимен

преди 1 година

Направо ме прсълзяват трагедиите на окраинските духaчи. Нали затова скачахте , палихте и убивахте - за да живеете различно. Наслаждавайте се сега. На който му е голяма устата , да му е здрав гъзa.

3

Анонимен

преди 1 година

Ще учат децата, че украинците са най-висшата раса в източна Европа защото произхождат от Викингите, тоест те са най-умни и най-красиви. Ролята на славяните и българските татари, които населяват земите около тях трябва да бъде единствено да бъдат избивани систематично за да наторяват земите, които украинците по-късно ще продават на Монсанто и другите американски компании.

2

Анонимен

преди 1 година

Добре, че укрите ги изпозастреляха по фронта, та да освободят училищата.

1

Анонимен

преди 1 година

От всякъде минуси и негативи, но не говорят за мир, а искет оръжие. Деца в училище, а над тях бомби и снаряди.