11

Анонимен

преди 1 година

Най голяма далавера има при лекарствата. Има лекарства дето там са в пъти по-евтини. Пред аптеките се чака по половин час .

10

Анонимен

преди 1 година

Резервоара си го пълня там. На 2 км от Лозенград има една бензиностанцийка , там бензина е 2.30

9

Анонимен

преди 1 година

Да пълниш резервоар на кола да ходиш до одрин и кат сметнеш колко си изгорил през ауспука то станало по скъпо

8

До 7

преди 1 година

Ами всичко което си купил там се продава и тук. Да не мислиш че фъстъка и дрешките в България идват от САЩ. Пак повечето стоки у нас се внасят от Турция. Разликата е че са по скъпи със 100%.

7

kk

преди 1 година

Ганнньо Русофила се пуснал в любима Турция да купува ефтин гаzzz

6

Анонимен

преди 1 година

А вчера се смяхте на гърците от пограничните райони, че идвали да пазаруват в България. Хората са "еднакви" навсякъде, търсят винаги по-евтиното, по-изгодното. Няма гърци, турци, немци, францзуси и т.н, няма значение дали са по-богати или по-бедни. Интереса клати феса.

5

Анонимен

преди 1 година

Миналата седмица ходихме до Лозенград. За 30 лева си купихме 2 кг шам фастък. Тениски и къси *** по 5 лева, които тук ги продават за по 15 лева

4

Анонимен

преди 1 година

Нормално да е така. Продължаваме поскъпването направиха цените тук уаууу. Как може килограм хубаво сирене в Одрин да е 7 лева, а в Българя 17 лева. Кашкавал там по 10 лева, тук по 20-25 лева. За маслини по 4 лева, хубав дюнер голям за 3 лева, тук същия е 6 лева. Всичко е двойно заради кирчовците.

3

Анонимен

преди 1 година

абе като цяло в Одрин малко по надуха цените, ако се поразходите по навътре може още по тънко да пазарувате, аз преди 2 месеца си заредих пелети от там 500 лв., а тука гледам вече на 900 отиват

2

Анонимен

преди 1 година

"В общи линии софрата, тунинга и парцалките са важни за българина." - както и за всяко друго живо същество. Иначе по света щеше да има 56 милионa аскета, а не 56 милионa милионера, нали? Етикета дето го лепваш на българина можем да го лепнем на 99.99% от хората живеещи от Калифорния до Чукотка.

1

?

преди 1 година

В общи линии софрата, тунинга и парцалките са важни за българина.