31

Анонимен

преди 1 година

До какво ни доведоха 30 години демокрация. Въпреки, че сме с най-ниски заплати и пенсии в Европа, ходим да пазаруваме в чужбина, защото е в пъти по-евтино. А и е по-качествено. До това ли доведе дупедаването на Западна Европа и толкова много ли не се накрадоха нашите политици и близки до тях бизнесмени. Унищожиха ни земеделието и животновъдството. Ядем 30 годишни меса от военния резерв на Аржентина. За това хората ходят - Сърбия, Македония, Турция та и Гърция - по качествено и по-евтино

30

До 29

преди 1 година

До АнонименХайде да ми отговориш ти коя икономика спонсорираш с високите цени и ниското качество на чуждите вериги, които налазиха у нас.?

29

анализатор

преди 1 година

Винаги съм твърдял,че ние българите,сме най-НЕумния народ.какво ще напазаруваш в Одрин?Само като чуя женските брътвежи"прах за пране и омекотител",ми идва да се хвърля под влака.АБЕ "*** НЕумний",даваш 50 лв за гориво/в най-добрия случай/,висиш по 2 часа на излизане и влизане на границата,трепериш от митничарите,защото над 150 лв-мито,купуваш това-онова по прашните сергии в катакомбите на джамията,оглеждат жена ти и дъщеря ти похотливо,и после се чудиш защо българката е такава.Резил.

28

До 12

преди 1 година

Лекарство за сърдечно болни 6 /точно 6 пъти/ по-евтино, отколкото у нас. Вместо за 180 лв, купуваш си за 30 и караш 6 месеца. И там няма "това го нямаме". Звънят в складовете, ако и там няма - на конкуренцията, но най-много след 15-20 минути идва едно момче с моторче и хладилна чанта и ти го доставя. Нашенските търгаши да .......Не се занимавам и със здравната каша.Правя си разходките с преспиване и пазаруване,а в Одрин има и какво да се види.

27

До 26

преди 1 година

"Ех, тия софиянци все са свикнали те да са облагодетелствани. Обаче Одрин им е далече и не могат да се възползват от евтините цени, заради горивото." Но пък Сърбия е доста близо. Стига злобя.

26

Анонимен

преди 1 година

За тия на които им е близо границата спасиха кожата от адските цени тука. Другите на които им е далече да му мислят. Та така....

25

Има...

преди 1 година

...хубава колекционерска стока, но е за разбирачи, а не за тия, дето пълнят багажниците с тоал. хартия. Напр. джобни ножове, тип джентълменски, с дамаски остриета, красиви дръжки, има автоматични стилети и т.н. Ама да ида аз. Но не ми е далавера, пътят е много, не обичам гъчканици и блъсканици, за границата да не говорим. Затова плащам двойно за доставки, но иде франко дома. А другата стока я има на фурната отсреща. Е, който иска дупе път да види...

24

Анонимен

преди 1 година

До ***, за 200 км. харча 15-16 литра газ, отиване и връщане 30-32, 45 лв. пазарувам за 5-600 лева, и цял месец не влизам в нашите измислени вериги, същия пазар тука ще ми дойде минимум хилядарка

23

Поздрав за София

преди 1 година

Ех, тия софиянци все са свикнали те да са облагодетелствани. Магистрали се строят за тях, чужди фирми инвестират само у Софето. Добри заплати в сравнение с провинцията. Обаче Одрин им е далече и не могат да се възползват от евтините цени, заради горивото.

22

Яко далавера

преди 1 година

Който е от Бургас, Ямбол намаза далаверата. Много им е близко и не дават за гориво. Стоките в Турция са по-евтини и качествени от тези в ***. Ахмед Доган не го бърка, той си е в сараите и мандръсва млади женички.

21

Кауфланд яко ограбва

преди 1 година

Как може душ гел Нивеа в Германия да е 1.50 евро, а тука във "великият" Кауфланд 5,50 ? Най-скъпите цени и ниски заплати са в България.

20

Mufasa

преди 1 година

Стокхолмски синдром

19

Ганчо

преди 1 година

Кара 200 километра до Одрин,изхаби гориво за 300 лева виси на границата 3 часа.Вземе 1 кило локум и *** на промоция вика на далавера съм гледа пестилово-горделиво.

18

Анонимен

преди 1 година

Браво! Всички са доволни, и от двете страни на границата

17

ss

преди 1 година

Митничарите ако започнат и да вършат за това което са там ... нашите ке ревнат на умряло ! Млечни продукти, зарзавати с неясен произход и т.н. всичко в контейнера !

16

Анонимен

преди 1 година

абе всичко ОК, ама много скъпа бирата станала бе, 25 лири малка бутилка, егати едно време по цел стек ефес си купувах за тия пари, а и хотелите в Одрин много са надули цените, така че ако ще оставате за вечер да го имате пред вид

15

Анонимен

преди 1 година

Парата е цар.

14

Анонимен

преди 1 година

Наистина е много евтино. Качеството също е високо. Алкохола е скъп, но само алкохола.

13

Анонимен

преди 1 година

Само бирата и алкохола им там е скъп. Всичко останало е много по-евтино. От цените на Промяната двойно се спестява. Ако там дадеш 500 лева за покупки, тук за същото не ти мърда хилядарка.

12

къде са умните млади

преди 1 година

До Одрин има Кувейтски Египетски Либийски газ но в България няма управляващи да се договарят без руско нареждане.