135

язък

преди 1 година

за интелигентните хора да се въртят около малкото дпс

134

Анонимен

преди 1 година

По-скоро се самоизчегъртайте. Аматьори за нищо не ставате

133

Бургас

преди 1 година

В БГ полуживеем,Майките са Полубременни с Проблем да си устроят детенце на ясли или градина, Образованието ни е Полу,Мъжете ни са полу,всичко е на 50% и Магията е да Удържиш на това Статукво!😎

132

Анонимен

преди 1 година

Вие мизерабъли в ИТН сте некви безумци, не знаете какво говорите и какво правите, всичко са някакви отчаяни ходове да останете в управлението и сте пълен фейк, децата даже ви разкриха. Коалиция, свалено правителство, президентска реп, градацията при вас е като бързоразвиващ се тумор в мозъците ви, все по-тъппи ставате.

131

Я па я..!

преди 1 година

Какво е това животно полупрезидентска република ?

130

Анонимен

преди 1 година

Защо ми се струва ,че искат да ни пробутат референдум в комплект с парламентарните избори,за да ловят риби в мътна вода?В момент когато хората са объркани,неосведомени, кагато държавата е в криза с куп проблеми оставени от коалицията.Ай сиктир!Докато не се промени закона както в Швейцария,никакви такива еквибалистики.И уж главния герой не бил осведомен,а дали?

129

Анонимен

преди 1 година

Тъй ли "референдумче " значи,с въпросче искаш ли "цял или половин президент"? Ами,не ща!Виж какво юристката,нищо не обясняваш,хората не са грамотни в тази сфера,а трябва най подробно да се обясни цялата структура,примерно с какво е по добра и с какво парламентарната не е,че да се иска генерална промяна? В Швейцария така ли се правят референдумите със списъци по улиците,искаш ли не искаш ли?Я по сериозно,а с този калпав закон за референдумите може да произведе единствено калпав референдум.

128

Анонимен

преди 1 година

Сега паднаха на "полупрезидент" и сулю пулю веднага разбра разликата.Алоу предстоят парламентарни избори и всяко отклонение на вниманието с Радеви вълнения е неуместно, тенденциозно.Партиите "гнили",само че и при президентска и при полу, президент се избира чрез партия,не без,с разлика,че той съставя правителство и то се отчита само на него,не на НС.Наведохте се пред вашия човек- пРезидента.Не може да се дават еднолични права на един човек,нали се "борихте "с/у модела ГЕРБ я

127

Анонимен

преди 1 година

Получалгарска република

126

Ами

преди 1 година

...той и СлаФчу си е полумъж и е полужив, ама иска като Дарт Вейдър , някой да стои зад Фейса и да посочва, а други да одобрявали!

125

Анонимен

преди 1 година

Малко сте смешни вече. Поредната шоу програма, но времето отмина. Скривайте се! РЕКЛАМИ

124

Анонимен

преди 1 година

Може да си говорите между вас на улицата защото изгубихте доверието на хората

123

Четвърт-президентска

преди 1 година

А за четвърт-президентска не говорите ли?

122

toti

преди 1 година

Ама що ли си толкова сигурна или за лъжи дават добри пари...явно лъжата е стока и върви скъпо.........

121

Анонимен

преди 1 година

ПОЛУ-БРЕМЕННА.

120

Анонимен

преди 1 година

Иве, по-скоро си е... м......!

119

войнстваща посредств

преди 1 година

Слави Трифонов е едно надуто недоразумение, другото име, на което е войнстваща посредственост. Даването на ефир на такъв тип личности е позор за България и пагубно за възпитанието на младежите у нас.

118

Анонимен

преди 1 година

Шнорхелът дали ще се съгласи да стане полупрезидент? 50 на 50 със Слави. Слави има "обръч от мошеници".

117

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов ще държи 50 процента от акциите на полупрезидента. Брокерите Каримански и Караджов ще оформят договора и ще намерят най-добрият полупрезидент. Васко е идеален за полупрезидент на Слави. Постът ще се държи от офшорка от недекларираните на Слави. 50 на 50 е добра сделка. Държавно-частно партньорство.............................Стига гллупости............Декларирай си парите и офшорките и се махай, селянино Слави. Омръзна ни да се занимаваме с твоите глуппости.

116

клоуни,

преди 1 година

ами разберете се за какво говорите! Вие помежду си нямате комуникация, тръгнали сте да правите референдуми...ще влезете в парламента друг път. айде стига с този ЦИРК!!