468

Не мога да

преди 1 година

го понасям тоя

467

ОНЗИ

преди 1 година

Слави - ВЕЛИК БЪЛГАРИН !!!

466

Щирлиц

преди 1 година

До Joro. . .......Не,няма да е този от снимката онази личност,която да Оглави България.Виж да я Углави,това го може.

465

Щирлиц

преди 1 година

Всички ли са поканени,или привържениците на Буратино-нали се сещате:"Българино,не ме гледай умно",са леееко извън класацията?

464

Анонимен

преди 1 година

За политик не става, горкия чалгата. Оказа се че мисли само за себе си.

463

Анонимен

преди 1 година

Какъв фактор се явява Трифонов в политиката, че да ГОТВИ референдум?? КОЙ ГО Е УПЪЛНОМОЩИЛ??!

462

Анонимен

преди 1 година

Какви референдуми, какви 5 лева. На този антиполитик само референдуми са му в главата. Но това не е зала с клакьори - да пляскат по сигнал на червената лампа. Разби 3 парламента за година и нещо, македонец в космоса изпрати... данъчни декларации не подава.... Как изобщо има очи още да се появява с нелепи предложения. Смяна на държавно устройство е изключително право само на Велико Народно Събрание и не се прави с допитване до народа. Ама кой да чете Конституцията. Важно е шоуто да продължава.

461

Анонимен

преди 1 година

Това ли е най-накрая истинското лице на Извратени Та и Невежи? В ролята на Радевски пикалник ли са? За това ли са създадени? Мемс вече за какво да се крият и лицемерничат! Аут от политиката!

460

Анонимен

преди 1 година

Надявам се това да е само начин да се шуми за него преди изборите . В България това не може да е ефективно поради липса на контрол от другите инситуции ,представяте ли Румен Радев при президентска република ??? За неговите 2 мандата вече щяхме да сме станали Беларус .

459

Анонимен

преди 1 година

Дрън-дрън ярина! На Славчо му се приискал путински стил, а на поръчителя Радев - доживотна власт. Е, няма да стане! Обиждате българския народ, че е по-*** от рундьовците под Десин или кремльовски чехъл. Прозрачни сте.

458

Joro

преди 1 година

Здравейте Г-н Трифонов! Радвам се че повдигате тази тема. Искрено се надявам, макар съмненията ми, че това е в следствие на желанието ви, по някакъв начин нещата в страната ни да се пооправят. За съжаление, от 1944 год. до сега в България се работи по разреждането на кръвта, която може да излъчи така възвишената личност, която безкористно да углавява нацията към светло и чисто бъдеще. Така че, не, няма да се получи.

457

до 501

преди 1 година

Ти сериозно ли мислиш че хората са разбрали какво гласуват на референдума в комбинация с президентски избори?Ако питаш някой защо 240 избирателни района никой няма да отговори адекватно,няма хал хабер.Парламента правилно го отмени и законно.Имаше ли разеснения,изобщо не,един сбор от подписи,защото Слави ръмжеше,дъра бъра.А точно за определено лице от кръга на президента юмручен имаше сериозен повод за разследвания и хич не бяха бухалки!

456

Анонимен

преди 1 година

Ами след десет годишното крадене и и пълно узурпиране на власта от Лоестият крадец се видя,че партиите и парламентарната демокрация е ялова и напълно излишна!

455

Анонимен

преди 1 година

Славчо, а референдумът с мадуровските машинки на Рундьо ли ще е?

454

Анонимен

преди 1 година

Гласуваш за Трифонов, получаваш мутри и чалгари. Вече е доказано във времето.

453

Анонимен

преди 1 година

Слави произведе една голяма боза.Във всички президентски републики президента е представител на дадена партия,с разлика,че избира правителство,а не най голямата парламентарно представена партия както е в момента.Парламента няма право на вот на недоверие към правителството.Напр.партията на Макрон няма мнозинство в парламента,въпреки,че е избран за президент,а правителството е в коалиция която едва се крепи.Така,че от трън на глог.Радев да не би да се страхува от импийчмънт след гафа с измамниците

452

Анонимен

преди 1 година

Само нов Путин ли липсваше. Демек доживотен Радев. Да пази Господ от подобни из-ча-дия!

451

Анонимен

преди 1 година

Както гласуваме - така ще живеем, ако не гласуваме, ще живеем така , както са избрали тези , които са гласували

450

ПОЛИТ ОТПАДЪК

преди 1 година

СЛУГА НА ЧЕРЕПНАТА МАФИЯ

449

Анонимен

преди 1 година

До Майтап!Ами те преди години така гласуваха масово и за ДПС когато влезна във коалиция за управление.