490

Анонимен

преди 6 месеца

Дай държавна власт на генерал и му гледай сеира. Ако има промяна в конституцията, да се забрани генерали и военни да се кандидатират за каквото и да било и да си гледат само армията, за която сега не се грижат изобщо, а само се занимават с партийни далавери.

489

Ма.дуро

преди 6 месеца

Щом машинките на Венецуела управляват държавата ни, вече нищо малоу.мно не ме учудва.

488

От Вселената

преди 6 месеца

Слънчевите религии утвръждават традиционните ценности на качествената диференциация, елитарността, йерархията и аристокрацията. Те не потискат личността, нито я разтварят в колективната безличност на верската общност, а прозовават към израстване, усъвършенствуване и разгръщане в една качествено разграничена обществена и духовна йиерархия. Така те не изравняват хората, а се стремят да ги отсеят, издигайки онези, достойни и способни да бъдат носители на Истината.

487

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя провали сумя ти правителства за да може радев да управлява служебно и Русия да си развява коня тука.

486

Анонимен

преди 6 месеца

Над 200 коментара са почистили с прахосмукачката на сайта. Няма смисъл от нищо. Онзи ден Киро искаше да презапишат интервюто и го презаписаха. Преди 1 месец Христо Иванов каза, че трябва да свалят записа от Дарик радио. България не на 112 място, а на 312 място по свобода на словото. Що триете, бе? Изчезнаха коментари без нито една обидна дума.

485

Анонимен

преди 6 месеца

Слави щял да бъде гарант))))))), виц!

484

От Вселената

преди 6 месеца

Коя религия е най-истинска? А кой климатични условия са най-добри? И двата въпроса са еднакво безсмислени. Китаецът-християнин и нeгъpът-будист са като лъв в Антарктида и пингвин в Африка. Коя религия е най-полезна? А кое лекарство е най-ефикасно? Как ще предложиш билка, без да знаеш болката? "Всекиму своето" и нека никой не натрапва собствената си вяра на другите. "Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов" България ще пребъде във Бъдещето понеже е Божествена!

483

Анонимен

преди 6 месеца

Това новата измишльотина на Черепа ли е?

482

От Вселената

преди 6 месеца

"Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов"

481

Антифашист

преди 6 месеца

Чалгарят който рева за Васил Илиев и подобни. Който връща България в орбитата на Руслямска фашистка държава. Сега иска и диктатор да стана. Няма да стане

480

Любопитен съм

преди 6 месеца

на тоя някой ден като му излязат телефонните разговори....

479

Анонимен

преди 6 месеца

Личи си, че Сл. Трифонов има задкулисни сценаристи (освен тези на шоуто му), които му диктуват какви стъпки да предприеме, за да пробва пак да влезе в парламента (въпреки че тотално се компрометира), и да ПРОКАРВА ОТ ТАМ ИНТЕРЕСИТЕ ИМ. Ако някой още смята, че Трифонов иска да е в парламента, за да подобри състоянието на българите, да отиде да се прегледа! Руската мафия у нас иска президентска държава, за да я контролира лесно. Радев е руски човек. Трифонов работи за Радев и за Русия.

478

Анонимен

преди 6 месеца

ПОВЕХНАЛИЯТ УЧИНДОЛСКИ МОЛЕЦ ПАК РАЗПЪРХА КРИЛЦА с НОВИЯТ КАЛАМБУР ПРЕДИ ДА ПОПАДНЕ В МУХОЛОВКАТА !!!

477

Чеп за зеле

преди 6 месеца

не стааааваш сине!! Тиии сиии будалаааа!

476

Анонимен

преди 6 месеца

Значи ще " борим" модела ГЕРБ,макар,че още никой не е обяснил какво точно бори,но от плям плям борене останахме без пътища,видяхме шуробаджанащина,разгул,много заеми и нескопосан бюджет плюс енергийна криза.И ново борене с президентска дикратура щото няма да е модел ГЕРБ.Я стига циркове на наш гръб. Някой съветник е пуснал мухата и Радев е захапал,че е топ,ама не!Ит тези зависимости да пикъчи втори мандат,заради ни вкара в криза,а не,властолюбец!

475

Анонимен

преди 6 месеца

Славуца съвсем лаишки стана *** на Радев по време на криза ,създадена от отрочета на Радев,който пък решил да се пробва,но да стане Слави за резил.Отвличане на вниманието,е що Радев още не е показал че става,първи служебно сбирчок уж многопартиен,но на олигарсите.Сега Слави внушава че при президентската република няма партии,ами лъжа.Те може да са гнили,но партии предлагат кандидат,а избрания създава правителстео по негов образ и подобие.Само че у нас едноличната власт уврежда мозъка .

474

Рамзан Кадиров

преди 6 месеца

Москва отново е активизирала пле-шивата хомо-секуална палавница Славуца!

473

Златка

преди 6 месеца

**** да се чете Му.н.чо

472

Златка

преди 6 месеца

И като станем президентска република и какво? Ония *** да ни управлява? Е нали тогава веднага ще ни върне при русия пак и газпром! Не , мерси!

471

Анонимен

преди 6 месеца

Явно скоро няма да се отървем от тоя наркоман и тъпотиите му.