530

гост

преди 6 месеца

КУКУ БЕНД - ПРЕЗИДЕНТ !

529

ЬЬЬ

преди 6 месеца

Лъжци,лицемери,жадни за власт,задкулисие и.т.н. се отнася с пълна сила и за итн. Този чалгар провали два парламента поради липса на диалогичност и събори правителството в третия. По всичко личи,че сега иска да срути държавата и с президент като радев+бсп и русофилите да преобърнат посоката на България към рушия,да излезем от ЕС и НАТО,да се върнат визите и ред други неудобства. А кой ще плати всичко това и колко ще ни струва?(справка Великобритания). Чалгарят мълчи като пос*ран.

528

Da

преди 6 месеца

Не разбирате ли, че от 9 дола вода ще ви пренесат за да ви обясняват, че такъв Референдум не може да се случи, защо? Защото ако се проведе и болшинството от хората са "за", какво ще правят всички тези депутати, секретарки, министри, зам.министри,експерти и стотици други Софийски 1парашутисти1 и връзкари, които по наследство са в министерствата. Просто няма кой да го допусне. А сега е толкова лесно, стадото от гладни и необразовани овце вече е създадено и на изборите се сменят само пастирите.

527

МНОГО ПРОСТО :

преди 6 месеца

ТЕРМИНА "ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА" ---Е СИНОНИМ НА "МОНАРХИЯТА"...1:1--АБСОЛЮТНА ПРИЛИКА С ДИКТАТУРАРАТА !!!!!!

526

СМЕХ...

преди 6 месеца

Селянина от Учиндол вече губи всичко--ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ВЪВ ВЛАСТТА Е ДА ИЗДИГНЕ РУНДЬО ЗА "ЦАР " НА БЪЛГАРИЯ , КАТО ПУТИН И ЕРДОГАН!/...ТОЧНО ТОВА Е ЦЕЛТА НА ТОЯ "РЕФЕРЕНДУМ".../

525

Анонимен

преди 6 месеца

Няма вече кой да му се върже!

524

Това е руската намес

преди 6 месеца

Това е оряко нареждане от Москва. В този момент селянина от учиндол губи всичко. Наредили са му като за последно да потопи държавата в диктатура.

523

ОНЗИ

преди 6 месеца

СЛАВИ - ВЕЛИК БЪЛГАРИН !!! Президентска ребублика нов гл. прокурор и пълно разследване на т.н. политици които тук така неистово пищят и обществено огласяване на банковите им сметки и имоти !!! Елате във Варна и вижте безобразията на онзи т.н. бизнесмен - хайдук Домусчиев дето харчи по 4-5 млн. за празнуване на рождения си ден там някъде по гръцките острови !!! ТЕЗИ БЕЗОБРАЗНИЦИ И ХАЙДУЦИ ВЕДНАГА В ЗАТВОРА !!!

522

Допълнение

преди 6 месеца

Трифонов направо да включи и въпрос дали той да е президент ако станем президентска република. Не се е отказал от докопване до властта.

521

мдаааа

преди 6 месеца

да си дойдем на думата,изплю камъчето най-накрая,за това беше целия зор

520

R.A.T.M

преди 6 месеца

Слави готви ръгай чушки в боба, колкото намалиха депутатите, толкова ще станем и президентска република.

519

Watch

преди 6 месеца

щом тоя го е казал,значи няма да стане за съжаление..да се махнат тия 420 ненаяли се

518

Анонимен

преди 6 месеца

Три пъти беше в парламента - какво стана с обещанията за мажоритарно гласуване

517

Ку-ку Бенд

преди 6 месеца

Наркомана му свършват парите и му трябват спешно още да се надруса и колабира на диванчето

516

колко референдума

преди 6 месеца

Това вредно недоразумение пак излезе с номера за безполезни референдуми. Като има балами да гласуват за него, що пък не???

515

За коя по-точно?

преди 6 месеца

За ЛНР или за ДНР? Или за ЗДНР (Задунайская Народная)?

514

Анонимен

преди 6 месеца

Сливи иска да сме държавата на ДОГАН неговия суверен.

513

Анонимен

преди 6 месеца

Всички партии в БГ са бизнес организации, чиято единствена цел е чрез властта да облагодетелства единствено и само собствените си членове и то не всички, а предимно номенклатурата.

512

ЧАЛГАРЯТ ЛИ!

преди 6 месеца

Стриганият чалгар, селски интелектуалец на комунизма, с предложението си за диктаторска република , изпълняващ поръчка на пето-колонниците е жалък, колкото господарите си. Нека свърши войната в Украйна , та да се чуди къде ще се скрие от закона за националните предатели.

511

От Вселената

преди 6 месеца

Кой сътвори живота на земята? Кой сътвори всички растения по земята? Кой сътвори живота във водата? Кой сътвори въздуха за дишане? Кой ни сътвори очите за да прогледнеме? Кой ни даде светлина за да излезем от пещерите? Кой ни показа как да проговориме? Кой ни даде светлина за да пропишеме? Кой дава информация чрез силикона - нервите в тялото за живота на всяка наша клетка? Кой? Загрея - Слънцето наше? Слънчевите лъчи са информацията идваща от космоса и влизаща в нашето човешко ДНК!