528

гост

преди 1 година

КУКУ БЕНД - ПРЕЗИДЕНТ !

527

ЬЬЬ

преди 1 година

Лъжци,лицемери,жадни за власт,задкулисие и.т.н. се отнася с пълна сила и за итн. Този чалгар провали два парламента поради липса на диалогичност и събори правителството в третия. По всичко личи,че сега иска да срути държавата и с президент като радев+бсп и русофилите да преобърнат посоката на България към рушия,да излезем от ЕС и НАТО,да се върнат визите и ред други неудобства. А кой ще плати всичко това и колко ще ни струва?(справка Великобритания). Чалгарят мълчи като пос*ран.

526

Da

преди 1 година

Не разбирате ли, че от 9 дола вода ще ви пренесат за да ви обясняват, че такъв Референдум не може да се случи, защо? Защото ако се проведе и болшинството от хората са "за", какво ще правят всички тези депутати, секретарки, министри, зам.министри,експерти и стотици други Софийски 1парашутисти1 и връзкари, които по наследство са в министерствата. Просто няма кой да го допусне. А сега е толкова лесно, стадото от гладни и необразовани овце вече е създадено и на изборите се сменят само пастирите.

525

МНОГО ПРОСТО :

преди 1 година

ТЕРМИНА "ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА" ---Е СИНОНИМ НА "МОНАРХИЯТА"...1:1--АБСОЛЮТНА ПРИЛИКА С ДИКТАТУРАРАТА !!!!!!

524

СМЕХ...

преди 1 година

Селянина от Учиндол вече губи всичко--ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ВЪВ ВЛАСТТА Е ДА ИЗДИГНЕ РУНДЬО ЗА "ЦАР " НА БЪЛГАРИЯ , КАТО ПУТИН И ЕРДОГАН!/...ТОЧНО ТОВА Е ЦЕЛТА НА ТОЯ "РЕФЕРЕНДУМ".../

523

Анонимен

преди 1 година

Няма вече кой да му се върже!

522

Това е руската намес

преди 1 година

Това е оряко нареждане от Москва. В този момент селянина от учиндол губи всичко. Наредили са му като за последно да потопи държавата в диктатура.

521

ОНЗИ

преди 1 година

СЛАВИ - ВЕЛИК БЪЛГАРИН !!! Президентска ребублика нов гл. прокурор и пълно разследване на т.н. политици които тук така неистово пищят и обществено огласяване на банковите им сметки и имоти !!! Елате във Варна и вижте безобразията на онзи т.н. бизнесмен - хайдук Домусчиев дето харчи по 4-5 млн. за празнуване на рождения си ден там някъде по гръцките острови !!! ТЕЗИ БЕЗОБРАЗНИЦИ И ХАЙДУЦИ ВЕДНАГА В ЗАТВОРА !!!

520

Допълнение

преди 1 година

Трифонов направо да включи и въпрос дали той да е президент ако станем президентска република. Не се е отказал от докопване до властта.

519

мдаааа

преди 1 година

да си дойдем на думата,изплю камъчето най-накрая,за това беше целия зор

518

R.A.T.M

преди 1 година

Слави готви ръгай чушки в боба, колкото намалиха депутатите, толкова ще станем и президентска република.

517

Watch

преди 1 година

щом тоя го е казал,значи няма да стане за съжаление..да се махнат тия 420 ненаяли се

516

Анонимен

преди 1 година

Три пъти беше в парламента - какво стана с обещанията за мажоритарно гласуване

515

Ку-ку Бенд

преди 1 година

Наркомана му свършват парите и му трябват спешно още да се надруса и колабира на диванчето

514

колко референдума

преди 1 година

Това вредно недоразумение пак излезе с номера за безполезни референдуми. Като има балами да гласуват за него, що пък не???

513

За коя по-точно?

преди 1 година

За ЛНР или за ДНР? Или за ЗДНР (Задунайская Народная)?

512

Анонимен

преди 1 година

Сливи иска да сме държавата на ДОГАН неговия суверен.

511

Анонимен

преди 1 година

Всички партии в БГ са бизнес организации, чиято единствена цел е чрез властта да облагодетелства единствено и само собствените си членове и то не всички, а предимно номенклатурата.

510

ЧАЛГАРЯТ ЛИ!

преди 1 година

Стриганият чалгар, селски интелектуалец на комунизма, с предложението си за диктаторска република , изпълняващ поръчка на пето-колонниците е жалък, колкото господарите си. Нека свърши войната в Украйна , та да се чуди къде ще се скрие от закона за националните предатели.

509

От Вселената

преди 1 година

Кой сътвори живота на земята? Кой сътвори всички растения по земята? Кой сътвори живота във водата? Кой сътвори въздуха за дишане? Кой ни сътвори очите за да прогледнеме? Кой ни даде светлина за да излезем от пещерите? Кой ни показа как да проговориме? Кой ни даде светлина за да пропишеме? Кой дава информация чрез силикона - нервите в тялото за живота на всяка наша клетка? Кой? Загрея - Слънцето наше? Слънчевите лъчи са информацията идваща от космоса и влизаща в нашето човешко ДНК!