550

Анонимен

преди 6 месеца

Вече друга алтернатива няма за тази окрадена държава от политиците и партиите.

549

tot

преди 6 месеца

Голям балък излезе от Учиндол и се рапна до София...

548

Анонимен

преди 6 месеца

Слави трифонов да си готви ку-ку бенда, защото скоро ще му потрябва за долнопробните шоута.

547

Пян_Гъ

преди 6 месеца

На политолозите ще кажа: чак сега ли разбрахте колко му е щайги барабоя на Трифонов??? Когато беше "първа" политсила и колеше и бесеше и рутеше "модела Борисов", беше ИДЕАЛЕН. Сега чак стана неудобен. Хайде кажете защо СЕГА, като той си е такъв още от 90-те г. Ама не казвате...

546

Анонимен

преди 6 месеца

Много се забавлявам от реакцията на така наречените десни и демократи... Защо се страхуват от истинската пряка демокрация? Нека питаме народа, пък тогава да се изказваме с крайни коментари и мнения...

545

Пп

преди 6 месеца

За президентска република, доказано е че южни народи като нашия имат супер резултати само ако ги управлява добър лидер.Против президентска република, защото отдавна в тази държава няма такива лидери. Най-вероятно всеки следващ ще е марионетка или на САЩ или на Русия. Нямаме политици с топки от рода на Орбан, Ердоган. Готови да се нагаждат в картинката и да се зъбят ако не трябва, само и само за да изкарат макс. резултат.

544

Анонимен

преди 6 месеца

Това е исторически шанс да си оправим държавата! Парламентарните републики не работят! При президентска република ще имаме много по-ясно правила и ще можем официално да държим сметка на един човек и той да носи отговорност. Сега си прехвърлят топката и никой за нищо не носи отговорност.

543

Shark

преди 6 месеца

Бе що не се скрие тоя и не иде да си гледа здравето. И да спре да се излага. Видяхме му принципите, който даде повече. Референдуми ще прави, ***.

542

Ганди

преди 6 месеца

Тоя бая е изкуфял,от Славчо чалгата стана на Славчо референдума, а охраната му е два пъти по голямя от на президента само не знам на кой ще остави имотите и банковите сметки а и тоя път ще е далеч от 4% на изборите

541

закривай

преди 6 месеца

Всичките проблеми на България произлизат оттова че народа направи погрешен избор на президент. Една президентска република ще закрие България. Ще се сбъдне мечтата на Слави.

540

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя нали нямаше да се занимава повече с политика долен *** да си гледа тъпото омръзнало шоу,днес говори длуго утре друго на тоя трябвя да се забрани с закон всякакви изявления от фейса и внимание

539

Анонимен

преди 6 месеца

Прекалено е глyпaв за да дава акъл на другите

538

Анонимен

преди 6 месеца

Дългият НЕ СЕ ЛИ ИЗЛОЖИ ПРЕДОСТАТЪЧНО ВЕЧЕ, та продължава да го прави?!..... Човек, който е толкова Tъп, че не може да запомни дори 1 изречение от сценария си и всичко четеше от тефтера си, НЕ трябва да дава акъл на другите!

537

Анонимен

преди 6 месеца

Аз видях политическата система отвътре. И ще ви кажа следното там има основно лицемери, лъжи, корупция, задкулисие, интриги и болезнена жажда за власт.За другите партии нещо дали ще каже другаря Трифонов. Аз лично след като не успяха да направят правителство не ги виних, защото не зависи само от тях, но след като "помогнаха" да се сформира правителство, за да го бутнат после, си направих изводите.

536

Анонимен

преди 6 месеца

Костенурчо седя в гората три месеца и измисли тва. И също референдум да си подаде данъчна декларация маняка

535

Анонимен

преди 6 месеца

Изключително глупави и безмислени коментари! Евала! Само провинциалист от учин дол може да роди такава безумна и неосъществима идея!

534

Прогледнете

преди 6 месеца

Само и единствено Възраждане

533

Тоя прост чалгар

преди 6 месеца

Я да изчезваш Трифонов

532

Анонимен

преди 6 месеца

Президентска с Костадинов начело

531

Някой си

преди 6 месеца

Боли ме фара за референдума на тая скумрия! Българина е толкова пр_ост, че и катър да сложиш ще гласува на него. Раята не знае какво е това референдум, ама решения ще взима за президентска република! Лош матриЯл е казал Вожда! И за всичко е прав. Колкото и ***, неук и про_ст да се опитват да го изкарат. По негово време беше рай. Плащайте сега олиото на 6 лева и дизела на 4 лева да ви дойде акъла.