548

Анонимен

преди 1 година

Вече друга алтернатива няма за тази окрадена държава от политиците и партиите.

547

tot

преди 1 година

Голям балък излезе от Учиндол и се рапна до София...

546

Анонимен

преди 1 година

Слави трифонов да си готви ку-ку бенда, защото скоро ще му потрябва за долнопробните шоута.

545

Пян_Гъ

преди 1 година

На политолозите ще кажа: чак сега ли разбрахте колко му е щайги барабоя на Трифонов??? Когато беше "първа" политсила и колеше и бесеше и рутеше "модела Борисов", беше ИДЕАЛЕН. Сега чак стана неудобен. Хайде кажете защо СЕГА, като той си е такъв още от 90-те г. Ама не казвате...

544

Анонимен

преди 1 година

Много се забавлявам от реакцията на така наречените десни и демократи... Защо се страхуват от истинската пряка демокрация? Нека питаме народа, пък тогава да се изказваме с крайни коментари и мнения...

543

Пп

преди 1 година

За президентска република, доказано е че южни народи като нашия имат супер резултати само ако ги управлява добър лидер.Против президентска република, защото отдавна в тази държава няма такива лидери. Най-вероятно всеки следващ ще е марионетка или на САЩ или на Русия. Нямаме политици с топки от рода на Орбан, Ердоган. Готови да се нагаждат в картинката и да се зъбят ако не трябва, само и само за да изкарат макс. резултат.

542

Анонимен

преди 1 година

Това е исторически шанс да си оправим държавата! Парламентарните републики не работят! При президентска република ще имаме много по-ясно правила и ще можем официално да държим сметка на един човек и той да носи отговорност. Сега си прехвърлят топката и никой за нищо не носи отговорност.

541

Shark

преди 1 година

Бе що не се скрие тоя и не иде да си гледа здравето. И да спре да се излага. Видяхме му принципите, който даде повече. Референдуми ще прави, ***.

540

Ганди

преди 1 година

Тоя бая е изкуфял,от Славчо чалгата стана на Славчо референдума, а охраната му е два пъти по голямя от на президента само не знам на кой ще остави имотите и банковите сметки а и тоя път ще е далеч от 4% на изборите

539

закривай

преди 1 година

Всичките проблеми на България произлизат оттова че народа направи погрешен избор на президент. Една президентска република ще закрие България. Ще се сбъдне мечтата на Слави.

538

Анонимен

преди 1 година

Тоя нали нямаше да се занимава повече с политика долен *** да си гледа *** омръзнало шоу,днес говори длуго утре друго на тоя трябвя да се забрани с закон всякакви изявления от фейса и внимание

537

Анонимен

преди 1 година

Прекалено е глyпaв за да дава акъл на другите

536

Анонимен

преди 1 година

Дългият НЕ СЕ ЛИ ИЗЛОЖИ ПРЕДОСТАТЪЧНО ВЕЧЕ, та продължава да го прави?!..... Човек, който е толкова Tъп, че не може да запомни дори 1 изречение от сценария си и всичко четеше от тефтера си, НЕ трябва да дава акъл на другите!

535

Анонимен

преди 1 година

Аз видях политическата система отвътре. И ще ви кажа следното там има основно лицемери, лъжи, корупция, задкулисие, интриги и болезнена жажда за власт.За другите партии нещо дали ще каже другаря Трифонов. Аз лично след като не успяха да направят правителство не ги виних, защото не зависи само от тях, но след като "помогнаха" да се сформира правителство, за да го бутнат после, си направих изводите.

534

Анонимен

преди 1 година

Костенурчо седя в гората три месеца и измисли тва. И също референдум да си подаде данъчна декларация маняка

533

Анонимен

преди 1 година

Изключително глупави и безмислени коментари! Евала! Само провинциалист от учин дол може да роди такава безумна и неосъществима идея!

532

Прогледнете

преди 1 година

Само и единствено Възраждане

531

Тоя прост чалгар

преди 1 година

Я да изчезваш Трифонов

530

Анонимен

преди 1 година

Президентска с Костадинов начело

529

Някой си

преди 1 година

Боли ме фара за референдума на тая скумрия! Българина е толкова пр_ост, че и катър да сложиш ще гласува на него. Раята не знае какво е това референдум, ама решения ще взима за президентска република! Лош матриЯл е казал Вожда! И за всичко е прав. Колкото и ***, неук и про_ст да се опитват да го изкарат. По негово време беше рай. Плащайте сега олиото на 6 лева и дизела на 4 лева да ви дойде акъла.