13

Ха, ха

преди 1 година

До АнонименПод помогнала на много хора, себе си ли визираш???

12

Анонимен

преди 1 година

И какво иска от служебното правителство, да си подаде оставката ли. Не знае ли , че след един месец има избори. Ааа много добре знае, и точно затова започна с цирковете.Преди 2 месеца я нямаше никаква, да попита защо бензина станал 4 лева, защо олиото е 6. Тогава системата не ги убиваше. Позор

11

7373

преди 1 година

Ох милата и тя място не си намери. Душичка!!! Келепира свърши Майче, всички те разбраха що за стока си пък и вече поодъртя и за друго не ставаш. Що се лакоми и ти за политика? Бойко те направи омбудсман, лаеше там от време на време. Я виж сега твоя заместник, сега титуляр какво прави. Праща писма до изпълнителна власт, сезира конституционния съд-непрекъснато. Ама като си от село, перхидролена бивша, нали се сещаш, времето лети, изтърваш момента и сега ходиш и лаеш като градските песове.

10

Анонимен

преди 1 година

... където стовариха овце в...: Моля редакцията да не обижда членовете на "Изправи се България". То всички знаем, че са такива, ама да се обявява публично, мисля, че е прекалено.

9

Анонимен

преди 1 година

Мая като беше омбудсман - всеки ден по телевизията. Умира за обикновените хора. Няма и месеци от как не е. Цял Перник без вода. Партийни лидери ходят при кмета на града да му говорят глупости. Тая я нема да се появи с едно кана с вода пред кметството.

8

Анонимен

преди 1 година

Гешев, вземи я изплющи най-сетне тая, че съвсем е пощръкляла бе! От колко време ти е мераклийка!

7

Анонимен

преди 1 година

Много да и дам пелетна горелка.От 350лева сега са 1100 лева за тон.За отопление на една къща на два етажа минимум 6 тона.

6

До Ристо

преди 1 година

свикнала е на лесните пари, едни от спонсорите и са в неизвестност, други в затруднение, така че в парламента е най-сигурно, само да има такива да я изберат

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Мая Манолова като омбудсман помогна на много хора! --------- с какво по-точно? С общи приказки?

4

Анонимен

преди 1 година

Мая Манолова като омбудсман помогна на много хора!

3

Майчее

преди 1 година

Няма да влезеш в парламента! Не се напъвай!

2

Анонимен

преди 1 година

Гешев, както и всеки прокурор трябва да изправи заврения зет пред съда за тази сделка, както и за ред други

1

Ристо

преди 1 година

На тая като и замирише на избори и откача!!!