33

пияница мистик

преди 1 година

Аз ще гласувам за ГЕРБ, защото само при тях цените не мръднаха 12 години и заплатата стана от 700 на 2000 лева. И ще се радвам искрено, ако се случи приказката за лъжливото овчарче. 12 години БСП лъгаха, че ГЕРБ имат нещо общо с ДПС, въпреки, че точно те 2 пъти бяха в коалиция с тях. Веднъж в Тройната коалиция и още един път при Орешарски. Сега е време ГЕРБ наистина да влязат в коалиция с ДПС, така и така промитите мозъци го повярваха това, а и отделно, че по-нормални партии от ГЕРБ и ДПС няма

32

Анонимен

преди 1 година

До 100ян40 - Щом е за Киро, не ти трябва да знаеш.

31

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ !!!

30

Лъжи За ПодТискане

преди 1 година

на Вота, защота Аз Никога не Съм Гласувал, а сега като Спартанец с Празен Стомах Отивам да Пусна Наказателен Вот срещу Мафията на ПП, БСП, ДБ и ГЕРБ - Никога Повече!

29

социолог

преди 1 година

Глуупава статия. от къде знаят, че само твърдият електорат ще гласуват. Цял месец откакто е разпуснат парламента няма социологически проучвания. Миналото лято изборите бяха на 11 юли. в периода 11маи-11 юни имаше 8 социологически проучвания. , а след като се откри кампанията в периода 11юни-11юли инмаше 16 .В момента 2август- 2 септември - 1 социол. проучване, а в периода 2септ- 2 окт. ????

28

блуба

преди 1 година

Хората сме оставени с впечатлението, че няма други партии освен тези, които постоянно ни ги дават и натрапват по новините! Медиите са виновни, защото им е по-важно някой да им плати тарифата за участие, а не да поканят някакви различни хора да си представят идеите. По-малките партии, които не са нечии проекти като ПП, на които им платиха американците участията и рекламите в Ютюб, не могат да си позволят подобни изяви и ние няма как да разберем за тях!

27

съвет

преди 1 година

И никакво броене на разписки, защото се губи смисъла от машинното гласуване, а и кандидати за в комисийте няма да има.

26

Марк Твен

преди 1 година

"Политиците и памперсите трябва да се сменят често по една и съща причина"Аз също съм на мнение, че най-добре служебни кабинети, редуващи се н някакви правителства докато не разберат тази шлоака, че се свърши краденето.Пълен бойкот на изборите. Никой да не гласува. Кабинет не ти трябва и без това!

25

Хора помогнете

преди 1 година

В Австрия Виена съм в безнадеждно положение не мога да се прибера в БГ, банда на Борисов ме е подгонила здраво,моля обадете в министерството или посолството!Мирослав Германов

24

Анонимен

преди 1 година

Сега очквам да дойде някой политик и да каже "Ще крада, ще назначавам роднини, ще се възползвам максимално за лични облаги от мандата... С парите за партийна субсидия ще си построя къща и ще си купя кола... Ще ходя на държавни разноски в чужбина на почивка, ще отсядам в петзвездни хотели... За народа не ми пука, ще го лъжа нон стоп... Ще крада максимално колкото мога пари, защото другият път може и да не ме изберат..."...Не знам дало някой осъзнава, но реално такива са политиците ни,това правят.

23

100ян40

преди 1 година

Искам да гласувам за Кирил Петков на машината, но не занм как, някой ще ми обясни ли ?

22

Анонимен

преди 1 година

Време е за възраждане!

21

герб

преди 1 година

ГЕРБ-ПОБЕДА

20

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Изборите са едно...безплатно шоу за народа,където всеки политик се...кълне,че ще оправи всичко ;от дупките по улиците,до детските градини,а ако няма деца и това ще ви направи. Както е казал народа ;на сватба и на избори...всичко се обещава. Все пак основния...критерий,трябва да бъде,ако пускаш за някой,дали е крал безконтролно,като е бил във власта и дали някога нещо е направил за народа от обещаното. Разпиляването на гласовете за малки играчи е...безсмислено и задълбочава кризата на власта.

19

Анонимен

преди 1 година

Аз и още 200 мои роднини и братовчеде ще гласуваме за Възраждане ,при нас няма разногласие! Слава на Путин ,смърт на фашистите в Украйна !

18

Анонимен

преди 1 година

Добре, че са жените в тази държава, умни, красиви, нежни, добри... Че ако не бяха те, в тази държава нямаше да може да се живее.

17

Путин

преди 1 година

Президент!

16

Анонимен

преди 1 година

Какво ще се промени ако някоя партия вземе властта?Всички пак ще гледат София на първо място, а в останалата част от България явно живеят второ качество хора.Един пример-отоплявам се на пелети и цената им е ТРИ ПЪТИ по-висока от миналата година. Въпреки че не се внасят. А природния газ си внася на по-висока цена,а парното на софиянци се субсидира от държавата. Да си гласуват шопите.

15

ъхъъъъ

преди 1 година

Ши фърлям гласЪ за Възраждане, ако не друго, то поне да разводня вота за герП и Боре Способния.......

14

Анонимен

преди 1 година

Дайте повече снимки и информация за гласоподавателката от снимката