5

Грешкаааа

преди 1 година

Исках да напиша съвети 2, 3, и 4. Първият съвет не винаги е приложим. Ще се появиш така, че да предизвикаш нужното впечатление само ако някъде наоколо не дебне някой трети, който е амбициран връзка при вас да не се получи. Затова трябва да си нащрек. Някой може грижливо и внимателно да е обмислил как да провали появата и представянето ти. Трябва да си съобразителен/съобразителна и да знаеш как да отреагираш на провокации.

4

Съвети №1,2,3

преди 1 година

са ценни за най-младите девойчета, за да не допускат да бъдат използвани от опитни егоисти, нито да служат като беззащитен обект, на гърба на който техни връстници мамини глезльовци градят самочувствие ("Вижте с какво хубаво момиче се подигравам, тя е влюбена, а аз пет пари не давам!") Защо уж не "не дава и пет пари"? Защото девойчето не ще да легне с него при първо повикване и той започва да й върти номера -"Ще ти се обадя довечера", но не се обажда и тя се чувства пренебрегната и без стойност.

3

Моята баба не е

преди 1 година

искала да се омъжва за дядо, ама са я накарали. Родителите са й казали- взимай го, той е богат, на ръце ша те носи, работа няма да пипнеш. И тя го взела. Голяма любов. Хахахах

2

Анонимен

преди 1 година

На влюбване не се повлиява. То, просто идва. Няма спасение. Обявено е за болест от СЗО.

1

Анонимен

преди 1 година

Пеперуди в корема звучи много гадно, явно някои ядат гъсеници за да имат пеперуди после.