82

Васил

преди 2 години

За Христо Иванов има реална опасност да не влезе в парламента.

81

Геймъра

преди 2 години

Но няма опасност много хора да гласуват за вас, което е добре

80

Асенов

преди 2 години

Иванов и ДБ само плашат гаргите. Явно ги е страх от избори, защото са наясно, че загубха голяма част от своите избиратели.

79

Кико

преди 2 години

Да си го изберем Ицето за пожизнено в парламента и край!

78

Анонимен

преди 2 години

Ристьо, шoпapa от Росенец, видя че може и да не влезе в Парламента и взе да призовава да не се гласува за партии и за хора, а за визии. То визии имат и тия дето ядат халюьиногенните гъби, ама поне не се кандидатират да управляват. Егaти нaглoто същество е тоя.

77

Ристя 3

преди 2 години

Чакам някой с факти да ме обори относно тоя индивид, на който родители се обръщат в гроба ...

76

Ристя 2

преди 2 години

против Цацаров (типична революционна дейсност), няма един ден трудов стаж. Никой, никога и никъде не го е виждал да работи нито в съд, нито в прокуратура, нито в следствие, нито дори, да се е явил по някое дело някъде, като адвокат записал се е в САК, но е бил изгонен поради неплащане на таксите си.Куче да тръгне да си купува човек, той проверява родословието на това куче. И не обиждайте, ***, моля. Сред тях могат да се намерят и читави хора, но сред ***, като този, такива няма и няма как да има.

75

Ристя

преди 2 години

Майка му ( другарката Бойкикева) за пръв път е стъпила на българска земя на крилете на Червената армия 1945 , баба му Светлана е два пъти герой на отечествената война на Русия, а дядо му е оригинален комунист ленинец, който е бил кръцнат от Сталин.По време на соца, той бе носен не на ръцете, а на крилете на БКП. После, както си му е редът, клекна на сороските копанки и стана най-върлият бг евроатлантик.Този революционер, като изключим нелепото му едногодишно министерстване в едно от правителствата на Борисов, където се занимаваше само със сплетни и интриги против Цацаров (типична революц

74

Анонимен

преди 2 години

"Гласуването за ДБ е гласуване за системно разумно поведение." Коалицията с БСП системно поведение ли е. Христо Иванов има навика да се "изпуска" по някои теми пред камери. Явно от самото си създаване от комунистите през 90те години с цел да оберат антикомунистическия вот до сега прикрито ДБ и БСП винаги са си били дружки. Или едно цяло.

73

Анонимен

преди 2 години

Спиралата от избори е дар божи за пенсионерите, защото всички партии се надцакват коя ще спечели пенсионерите на своя страна с по-високи пенсии.

72

Бай Пешо

преди 2 години

Ако мислехте малко за народа си, а не да ламптите за властта, не да си вършите далаверите и да крадете, със сигурност нямаше да влезем в спирала от избори. Ама лакомото си е лакомо.

71

Има опасност

преди 2 години

Пинокио, има опасност вече да не помиришеш парламент.

70

Гледна точка

преди 2 години

До 53. Комнизъмът е болест, а не история. И затова заразява и млади.

69

Анонимен

преди 2 години

Ристо , прав си , до като ти си там Бате , верно има такава опасност !

68

Анонимен

преди 2 години

Голяма русофилска жлъч срещу Демократична България и Христо... не ви е ли е срам бе кретенчета?? Вижте че кусурите са у тези дето до сега ги избирахте.. ДБ се представи достойно! Премахването на специализираният съд беше от изключително значение. Шапки долу за ДБ!

67

баба мара

преди 2 години

ще влезем в спирала защото няма свестни хора няма партии няма идеологиясамо икон клубове по интереси сега отиваме за гъби ще се видим на избори 2023

66

Хахаха

преди 2 години

Абсурдно е при тази нагласа и балканска омраза да се състави правителство Най голямата партия герб Няма как да се игнорира Освен ако не се правят комични коалиции Русофили и русофоби в съвместно управление. Което е губене на време.Самите герб пък не искат с дпс и бсп С тези пък които искат ....Не искат с тях ????? Омагьосан кръг от който няма излизане!!

65

Анонимен

преди 2 години

Майка му е комунист и член на БСП след 1990 г, родена е в Москва, дядо му е още по-голям комунист, баща му е член на БКП. Ама верно ли този е демократ?

64

Народна

преди 2 години

По голямата опасност е ти да си на власт

63

Анонимен

преди 2 години

От ДБ и жълтопаветния слугинаж не се къпят и не се бръснат никога.