193

Истина

преди 1 година

Не измамници, тези от ПП са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, които продадоха държавата и народа и оставиха след себе си невиждан срив на икономиката. България ще гладува, студува и потъва във финансов колапс благодарение на тези безпрецедентно нагли крадци!

192

2 тулупа

преди 1 година

Слави и Боко-лика прилика..

191

ПБ Хермес

преди 1 година

Славчо, а ти къв си бе?

190

Анонимен

преди 1 година

И ПО ЕДИН ЛАКЪТ в ребрата докато се усмихва лъжецът

189

Овчаров бкп

преди 1 година

На плевенската гологлава овца сега и започва блеенето.

188

КИРО

преди 1 година

В затвора.

187

Анонимен

преди 1 година

Чак сега ли го разбра бе Учиндолски плешивец като български реотан си ние го знаехме от самото начало затова предупреждавахме още докато се гласеха да управляват че всички ще ревем от тия млади агенти на дс вербувани в чужбина по бащина линия ама вие викахте ако ще магаре да е само Бойко и Герб да не са а сега ривете

186

Анонимен

преди 1 година

тоя е такъв хейтър. ако няма враг и му избуява чувството за малоценност. дори да е прав, само с хейт не става

185

Анонимен

преди 1 година

Наближава 9 септември и активните борци изпълзяха от пещерите..Батмана от учин дол и той да не по назад..Това е поредното "продуктово позициониране" от клуба на селенията и простотията от лъжци и измамници на7/8 като разни бля бля блябановци ,Тошковци ...и так дале

184

Анонимен

преди 1 година

Добре , ясно е ,че много обичаш да следиш дали другите спазват законите и да се правиш на интересен , но като опре до теб и се изнервяш, кажи защо не искаш да попълваш декларация за имущество, нали такъв е закона ?

183

Бачо Киро

преди 1 година

Тези които гласуваха за Дългото предната есен после гласуваха за Киро Ментата.

182

!!!

преди 1 година

А ти си жив труп, чудовище, мафиот и мутра!Жив труп си и си чудовище, мразено, презирано и отритнато от България! Ти си палач и изпълнител на мокри поръчки, възложени ти от мафията и от мутрите като теб!

181

aa1830

преди 1 година

Слави е пропуснал тактично, че може да си мафиот и без да се противопоставяш на ПП. И че в случая може би противопоставянето и мафиотството просто съвпадат, без да има връзка между двете....

180

Лойко

преди 1 година

Този паткан защо изобщо го показвате.И оглупелите му фенове вече прогледнаха.Не е за вярване,че народа го избра за първа политическа сила.Срам,резил за тези които са гласували за него и неговата сбирщина.Глупоста надмина всякакви очаквания.

179

ПРОГРАМИСТ

преди 1 година

ИТН ПАК ЩЕ СТАНАТ ПЪРВИ - ТАКА КАЗВАТ МАШИНИТЕ.

178

Виц

преди 1 година

Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да, виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство ? А Вие как мислите ?

177

До 180

преди 1 година

Лидер на партия

176

Некой

преди 1 година

Добре че е тоя див селяин Слави Трифонов та и аз да се поотпусна да го пооплювам и попсувам и да се почуствам като истински бял чове от висшата раса че инак тоя живот в тая фалшива България не се трае

175

ОТКРИЙ РАЗЛИКАТА

преди 1 година

КИРО ЗНАЕ ЕЗИЦИ А ЧАЛЛГАРЯ НЕ. КОЙ Е ПО-УМЕН? И ДВАМАТА СА БОЛНИ И ДВАМАТА МНОГО СЕ ОБИЧАТ И ДВАМАТА БЯХА ПРОТЕСТЪРИ И ДВАМАТА НАЛИТАТ НА БОЙ И ДВАМАТА СЕ ДРУСАТ!

174

Смешни чалгари

преди 1 година

ИТН вече практически го няма. Те са 5-та партия в парламента. Когато бяха първи не направиха нищо, сега вече не са от значение.