213

Леля Пена

преди 1 година

ЖАЛЪК ***

212

Анонимен

преди 1 година

Заради слугинажа на този грозник от снимката, сега ще се харчат пари за избори. *** с хиляди комплекси и зависимости.

211

Самарин

преди 1 година

С този начин на говорене и държане,ти брато отиваш в контейнера.Главата ти я "изядоха" Каримански,Тошко и Балабан,оня дето върви с постоянно опънат,вече охранен врат.Ти Слави,си отдаде партията на грешните наематели.Беше първа пол. сила,слезе на четвърто място,на 2-ри октомври,слизаш окончателно от партийната сцена.Това е от резултата на гореспоменатите аматьори.

210

Македонски космонавт

преди 1 година

Тия тримата Тиквун,Лойко,Парапета ги пращаме да изследват дълбокия космос ,македонска ке умрем за нея

209

Вито

преди 1 година

Тука у павликенско на такива като Слави и компания викат!На на сран г ъз свир ка у драмбъз!

208

Д-р Радева

преди 1 година

Прав е, който им се противопостави е руски слуга, подкрепящ Борисов, Пеевски и Копейкин, инхаус поръчките, безотчетните пари и безрасъдните популистки мантри. За това се е обидил Славуцата. Ще му мине като не мине 4% бариера.

207

хрт

преди 1 година

Не харесвам Слави, още от преди да "стане политик"! Това което казва в този случай обаче е самата истина!

206

Анонимен

преди 1 година

Кой е този наивник който се връзва на този шут.Единственното на което е способен е да мрази и плюе.Да превърнеш плюенето в доходоносна професия е възможно само в България.Умело използващ естествената омраза и животинска завист на българина към всичко по умно и кадърно този иначе в живота за нищо не ставащ шут изигра своята роля.Някои натрупаха нови милиони.Недоумявам толкова ли е *** българина че се връзва на гадостите на този *** и на кохортата около него

205

Анонимен

преди 1 година

Кирчо си е измамник това си го знаят вече най- прозорливите помните ли язовира, който бил източен ден два преди това за да се снима на фона му. А изобщо да не коментираме как нагло подписа фалшива декларация пред президента, но избирателите го метнаха на върха... Но както се казва в притчата и това ще мине когато избирателите си смъкнат розовите очила и Кирчовата компания ще отече в канала както стана с "мутрите" на следващите вероятно ще стане с ИТН...

204

От Вселената

преди 1 година

Горе на Снимката! Oбицaта на yхoто yпpaвлявa мoзъка в кpатyнкaта, кaква пeсен да зaпее, за да се пoсмeем cлед като КaтъpКoмyниcтите, cлед СeСeСeРeто мy зaпoвядaха да cвaли пиoнepската вpатoвpъзка и да си cлoжи oбици на yшeтo за да пpиcпивa вcички yчeнички с кaтъpcки пeснички, млaдите, нeyзpeлитe, тoкy щo рoдeнитe и да му pъкoпяскaт... Пляc, Пляc, Cлaви да си ни жив и здрав Слави! Ти ни изпрoвoди от ТeКeЗeСeто на БeКaПeто и сега всички се къпeме с илюзия в мoрето, там къдeто Айшeтo си миe дyпeтo!

203

Анонимен

преди 1 година

След като показа чалгарското излагане (екзотична техника, усъвършенствана само от най-долните ***) на няколко пъти, докато беше в управлението, и после свали правителството; след като е наясно, че не е фактор в следващия парламент; този клет, физически парализиран, психически недъгав човечец продължава да се опитва да направи някакво зло, с арсенала, който има. Ела и попей, ако можеш, деди. Ако не - не се показвай изобщо, за твое добро.

202

sd

преди 1 година

русоидската отрова пълни главите на матряла. докато русоидското семе не се затрие няма да има българска държава.

201

sd

преди 1 година

славчо, проклет да си!

200

Анонимен

преди 1 година

само Възраждане

199

Щирлиц

преди 1 година

Ами тогава да си пожелаем Господи да ни избави от измамни политици,и измамни "журналисти".Амин.

198

Ангелина

преди 1 година

Не ползвам социалните мрежи - "свободни трибуни на всякакви простащини" ,но ако това е всичко написано от Слави Трифонов ,а не извадено от контекста на написаното от него ,съм притеснена за неговото "умствено логическо деградиране".....Нали ,той все говори за "логиката" ,макар че има много ИСТИНИ ,които съществуват и извън "логиката на слепците".

197

Анонимен

преди 1 година

Този,даже не искам да знам името му,заедно с друг предател,Тиквун ползват методите на мутрите,като видят зор се хващат за патериците и се разболяват удобно от коранавирус.Но това са си два жалки клоуна и шутове,и като такива ще ги запомни народа,колкото и да се напъват си остават полячовци.

196

Anonymous

преди 1 година

Самата истина, невероятни лъжци и крадци, почти настигнаха ГЕРБ за 6 месеца, а ако се бяха задържали 12 години, не ми се мисли, всичко щяха да опоскат!

195

кратун

преди 1 година

Слави шшш скрий се някъде. За никъв ... не ставаш. Ти си пре...да.. тел..най големия lakej i podmazva4 na mafiqta

194

ТУРСКОТО УЧИЛИЩЕ

преди 1 година

ЧЕРВЕНИТЕ *** и САТАНИСТИ като тоя индивид като посещават държавата ТУРЦИЯ на НАЦИОНАЛИСТА краен ИСЛЯМИСТ и ДЕСЕН консерватор дето дори и Хитлер хвалеше Реджеп Тайп Ердоган да вземат и да разледат някои от неговите учебници за турските деца където има картинки ако не знаете езика от ОСМАНСКИ ПАЗАРИ ЗА РОБИ с ОКОВАНИ във ВЕРИГИ хора а и ДЕЦА гоови за ПРОДАЖБА с най нормални признания че Османската империя е расистка и робовладелска....ЕВАЛА ЧЕРВЕНА ЕВРОПА на ФАЛШИФИКАТИТЕ