19

Яшо

преди 1 година

Преди два дена пет кьопека изядоха една пощаджийка във Флорида.Случват се такива инциденти на всякъде.Помня два питбула бяха изяли двама пенсионери,комшиите им заминали на почивка и им ги оставили.Казали им че били кротки като малки котенца.Бяха им прегризали гръкляните на старците,и им бяха размъкнали червата по цялата къща.Котенца,какво да ги правиш.

18

Гюро Кюмуро

преди 1 година

Песът не е човек а скот. Он си е хищник и требе това да се помни винаги. Вързваш си песа и тогаз ти си човек, а не скот.

17

За Хърсово не знам.

преди 1 година

Нава Загора: отглеждат питбули в апартаменти и ги пускат между блоковете БЕЗ повод, свободно! Че и ги насъскват срещу котета и бездомни кучета, изхвърлени пак от такива "умни" стопани. Кога ли ще нахапят я дете, я старец...

16

Козъгъзъ

преди 1 година

Значи , поредното село което се разраства и процъфтява под вещото ръководство на дупясе .!. Алах акбар, значи !

15

Анонимен

преди 1 година

До ил Рапоне - Ще стане...водя аз на повод 36 кг пес, а един насреща ми си пуснал мъника да щъка по пътя. Онова се дзвери на моя, моят тръгна да се дърпа, аз викам на стопанина хвани си кучето , бе човек, а той в отговор: а, ама то мойто нищо нема да му направи на твойто, не сЪ бой! Та и с доберманите, тя болонката нищо нема да им направи, не сЪ бой и ти! За протокола, обичам кучетата, но не и безотговорните им стопани, наказания трябват.

14

Дупесе проститутката

преди 1 година

Известна като мама(ти) рози минава за кмет на селото но само когато дойде ред за заплата ! През другото време турци ,зулуси и кучета се хапят едни - други и се зъбят на малкото останали хора !

13

Менто

преди 1 година

Разликата между двама турци и петима роми е само бройката!

12

ил Рапоне

преди 1 година

Съседите, когато са в командировка, им храня и поя доберманите. Няколко пъти вече обаче ме хапе на друга съседка болонката, 4-5 кг. макс, пусната да щъка, а комшийката се кефи. Пита се в задачата, при обратното на остър стопанин, какво ще стане с кане болонезе, като се обърка и вместо мене, нападне доберманчетата.

11

важното кученцето

преди 1 година

да е добре и от 4 лапи да се грижат добре за него.Само тук агресивните песове не ги приспиват. Кучешка държавица

10

Harley

преди 1 година

Крайно време е някой стопанин на куче да отиде зад решетките. Може и за 3 месеца, ама ще е доста поучилтелно за всички останали

9

ПроСоТо

преди 1 година

до "8" :-Позна!...Ето ти и още примери:..-ВСЯКА вечер около 22.30 от едната страна на жилището ми започва да "крещи" ,скимти,да се опитв да лае едно извращение на природата с големината на голям плъх..Комшията го нарича "куче"..Квии ченето му е ужасно!..БЕЗ ПОВОД,просто му "идва отвътре"..По-късно,към 02.30 часа от другата страна започва едно велико лаене с децибелите на излитащ изтребител от явно чудовищен пес..Винаги половин час..БЕЗ НИКАКЪВ ПОВОД !..Просто му "идва отвътре"

8

малко инфо

преди 1 година

за Хърсово. Това е било едно от чисто българските села в района преди 1878г. През царско време ЖП линията Самуил-Силистра заобикаля селото, защото чорбаджиите не искали да им мачкат кравите. Тогава Исперих се разраства и Хърсово запада. През 60 и70те са се заселили роми-копанари да работят в кариерите, а българите са се изселвали към Русчук, София, Варна и после масово в Разград. Едната ми баба беше оттам, затова знам. Всичко там е чернозем.

7

Анонимен

преди 1 година

Чакай да позная... както си стоеше мирно детето и едно куче дойде и го нападна...

6

Анонимен

преди 1 година

Кученцето добре ли е?

5

ПроСоТо

преди 1 година

стига бе!..Кучето нали е "Най-добрия приятел на човека" ?..Тоя случай и десетките други са "ЛЪЖА","съзнателно манипулиране" от страна на "кучемразите"!..Девиза е:- "У сека куча-куче!"..Колкото по-зло и агресивно,толкова по-добре за стопанина му..Зер с кучето "човека" реализира свирепостта си,при това без да поема отговорност,щото видите ли,..-"Ами куче,животинка! В природата му е да хапе"..

4

Анти Тяло

преди 1 година

Ако човек нахапе дете ще стане взрив в медиите, ама кучето е нормално.... И скачат всички псевдо кучелюбци да защитават и те не знаят какво!!!

3

Край

преди 1 година

Е ми нищо бе. Утре пак ще стане на тази територия без стопанин.

2

Анонимен

преди 1 година

До едно. Турците са малко там. Мнозинството са българи и роми.

1

Анонимен

преди 1 година

световна новина и то от турско село!