34

Нищо

преди 1 година

Изравнително няма мамят алчните ***.Да ги изравнят до земята. ТОПЛОФИКАЦИЯ ЩЕ ФАЛИРА КАТО ВКАРАТ НОВИТЕ СМЕТКИ С РУСКИЯ ГАЗ ОТ БАЙДЪН

33

MOLI

преди 1 година

СПОРЕД ТФ ДЪЛЖА 140 ЛВ.НЕЗНАЙНО ЗАЩО. НА 8.08. СМЕТКАТА МИ БЕШЕ НА 0.ОТ ТАМ МИ КАЗАХА,ЧЕ ДЪЛЖА 47 ЛВ.ЗА М.АПРИЛ.КАК,МОЖЕ ДА ПЛАЩАШ ДО АВГУСТ БЕЗ ДА СИ ПЛАТИЛ ЗА АПРИЛ?ОТ ТЕХЕМ НЕ СМЕ ПОЛУЧИЛИ СМЕТКА.ИЗОБЩО ,КУЧЕ ВЛАЧИ,ДИРЯ НЯМА!

32

Анонимен

преди 1 година

Е_бах ва в тъпите софианци.Ползвал си ще плащаш!

31

Аз

преди 1 година

Всяка година едно и също. Рев до небесата. Как ние нито веднъж не сме имали драми с тая топлофикация?! Тази година имат да ни връщат 260лв!

30

Пример - ...

преди 1 година

Отворят ли вратата на апартамента си, оттам винаги лъха топлина.При отчета общият топломер показва същите данни, както когато се отопляваха 6-те апартамента и разбира се, сумата се разпределя върху изравнителните сметки на 5-те собственика, които не са си махнали радиаторите.Младото семейство твърди, че се е отоплявало с ел.уреди, но данните от електромера им не са по-различни от тези на останалите 5 апартамента. В ТЕЦ-а казват "Не можем да влезем у дома им да видим дали не си окачват радиатори"

29

Пример

преди 1 година

Жил.сграда, състояща се от 6 неголеми апартамента. Години наред общият топломер показва всяка година почти едни и същи данни. Но старците от единия апартамент починаха един след друг и наследниците им продадоха жилището. Купи го младо семейство, жената не работи, гледа у дома две деца в предучилищна възраст. Само те си махнаха радиаторите. Не се сближиха с никого. Цяла зима, когато някой от съседите позвъни на вратата им за нещо, не го пускат в жилището, разговарят на вратата. - Продължавам -

28

Анонимен

преди 1 година

До Възмутен гражданин - Проблемът е там, че дори и в случаите, при които хората от един вход много добре знаят кой краде, властите не можели да влязат в дома му, за да направят проверка. Какво тогава да правим?

27

Анонимен

преди 1 година

Доста проядена от ръжда табела "Топлофикация" има на снимката. Това намек, че са проядени от корупция ли е?

26

Анонимен

преди 1 година

"ТОПЛОФИКАЦИЯ" СОФИЯ са най - гадните измамници от всички дружества ! Държавата трябва много сериозно да се намеси и да бъдат осъдени тия монополисти гнусни ! Отказвайте се масово от това парно скапано ! Аз лично мисля да направя точно така в най - скоро време. ДАНО ФАЛИРАТ !

25

Анонимен

преди 1 година

Голяма грешка е,че промениха услугата и махнаха плащането според кубатурата. Резултатът е, че масово се манипулира какво показват уредите и какво реално се консумира и съседите плащат.

24

Анонимен

преди 1 година

ти 600 ами ние дето сме разкарали топлофикация и пак плащаме за какво 100 - 200 без нито една тръба в апартамент с хоризонални тръби

23

Възмутен гражданин

преди 1 година

Тази година с изравнителната от 180лв / само за топла вода/, сме плащали по 60/ 70лв топла вода на месец / 2 души в София/? На Софийска вода 16- 20лв месечно, за подгряване 60лв. Пращаме запитвания и настояваме за проверки на общия водомер, поради огромното разминаване, за което ни казват: " ако някой краде вие трябва да го установите кой е". БГ 2022г.

22

Анонимен

преди 1 година

Защо изобщо има дружества посредници? Защо не махнат тези к.ъ.рлежи топлинни счетоводители? Цялата тяхна издръжка я плащаме ние, начислява се в сметките ни!

21

Леле, леле ...

преди 1 година

Борис бил дължал 106 лв за отопление на жилище, в което не живее никой, въпреки че според изравнителната сметка трябвало да му върнат 93 лв. Какво да кажат съседите, които са си плащали коректно всеки месец, потреблението им е както всяка друга година, но преди няколко дена получиха "мило" съобщение, че трябва да доплатят още близо 600 лв. И в други апартаменти в тяхната сграда са получили такива бомбастични известия. При нас още не са дошли и тръпнем в очакване какво ли ще ни искат!

20

ВСИЧКи

преди 1 година

Докато едни и същи общински съветници скубят пари от всички общински сружества за предизборни и лични цели нещата няма да си оправят. Страшно е в дружествата със 100% Общинска собственост и идат избори ще става все по зле

19

Анонимен

преди 1 година

Зако изобщо има изравнителни сметки. Дистанционното ежемесечно отчитане е напълно реално в 21 век, а не някаква футуристична утопия.

18

До Инан

преди 1 година

Като знаеш как се изчислява в другите страни багажа и там. В нормалните държави каквото си изразходи това си плащаш, отчитат ти на края на всеки месец и сметките са чисти. А тук плащаш всеки месец реално отчетена топлинна енергия , защото си дал едни пари за дистанционно отчитане и на края на отоплителния сезон плащаш двойно уж изравняване. На кое? Не си се топлил повече, ама парите ти ги взимат. Не е по различно и с водата и останалите сметки

17

BG СМЕШКИ

преди 1 година

До До ИванMI NE E НОРМАЛЕН ...за тва е на тоя хал държавата! защото народа не става за нищо ...

16

До Иван

преди 1 година

Ти нормален ли си бе! Според какви европейски приниципи работи Топлофикация? Къде са ми правата, като ползвател на услугите им? Май имам само задължения! И то какви- да плащам сметките на съседи -крадци на вода и парно, при условие, че вкъщи не се ползва нито едното, нито другото! Да плащам сградна инсталация, защото минавали тръби през моята собственост?! И не мога да се откача, защото тъпата Софийска община не разрешава да се смени инсталацията с възможност за изключване от нея.

15

Шака Зулу

преди 1 година

Бойкот на Топлофикация! С парите от сметките се спонсорира държавния тероризъм на Русия. В Китай спряха да си плащат ипотеките, време е и тук да спрем да плащаме за несправедливи неща. Че и хората от провинцията ограбват за да не фалира гнусната Топлофикация София и нейните корумпета.