18

хаха

преди 2 години

Мисля,че сюжета и идеята на филма изцяло завърши във 1-ва серия. Този филм ще е бледо копие на първия, но подкрепен с умопомрачителни ефекти-което сега реално продава филмите.

17

Гойко Митич

преди 2 години

До Аз Щото пък много хора ги е еня за твоя Аз...

16

Анонимен

преди 2 години

До накратко Синекожи опашати индианци! .......... ти пък руски *** ли искаш да ти пуснат?

15

Анонимен

преди 2 години

безполов аватар-авантаджия.

14

Анонимен

преди 2 години

За бабата на онзи искам да кажа, че преди 1944 г. българите са изпитвали удоволствие от работата... Да, точно от работата. Да работиш е нещо прекрасно, и е нормално човек да изпитва удоволствие. След 1944 г. комунистите направиха така, че всяка работа да стане ужасно бреме, задължение, насилие.

13

накратко

преди 2 години

Синекожи опашати индианци!Ако имаше и някой ковбой нямаше да е зле!Ама това могат хората,това правят!

12

Кръчмаря

преди 2 години

Стара претоплена боза! Дори мен ме е срам да предлагам такива буламачи на клиентите ми!

11

Али

преди 2 години

и са завършени през 2017г, втората част излиза края на 2022, а третата 2024? Знам, обработване, ефекти, рисунки, а у, ама пак не мога да си го обясня. Нищо де, ще се чака, няма какво да направя по въпроса, само се дразня... Т-Т (2)

10

Али

преди 2 години

Честно, нямам търпение да го гледам още от както разбрах че ще има втора част (миналото лято). Когато разбрах, че ще излиза декември 2022 само се издразних, но няма как. Все пак за времето си филмът просто беше чудо. Въпреки, че съм родена 2005 съм го гледала поне 10 пъти. Разбирам, че има много да се върши по филма, все пак след невероятната първа част, хората ще очакват много от следващите две. Само не разбрах, защо аджаба снимането на втората и третата част се е правило паралелно и са (1)

9

Щирлиц

преди 2 години

Не!Не струва.

8

Анонимен

преди 2 години

Да беше писала по-грамотно и ясно, лелче. Какво ще има сега - претоплена манджа или нова?

7

Джеси

преди 2 години

Много надценен филм... Няма да го издържа втори път

6

Анонимен

преди 2 години

Поредната изтрещяла утопия...

5

Живейте, яжте

преди 2 години

пийте, гледайте яки филми, играйте игри, гонете гаджета, работете, от всичко пробвайте в живота, защото младостта е кратка. Един ден ще станете на 60 и ще си кажете - безсмислен живот - само в работа, ядене и спане! За какво изобщо живея! И човек така изпада в депресия. Моята баба доживя до 94, но какво то това, като целият й живот мина в земеделие. Никакви удоволствия.

4

До 3

преди 2 години

Ти би ли издържал без забавление или би изкукал? Така са устроени хората простолюдие или не. В противен случай ставаш "мислител" перухан, объркан от собствените си мисли и ходейки с единия крак на улицата а с другия на тротоара.... Излез на улицата, поеми дълбоко въздух, изпусни малко пара, няма да стигнеш до истината и да разрешиш световните проблеми, губиш ценно време а животи си върви и утре ще приключи....

3

MaйMyнaтa

преди 2 години

Със эабавление няма перпето мобиле глyпaциии, ама вие лъжете пpocтoлюдието лошо нема

2

Анонимен

преди 2 години

нормално, ще се гледа щото се отнася за цветнокожи индиянци и лошите бели човеци

1

Аз

преди 2 години

Никой не го е еня за такива бози.