20

Дрън-дрън , Пенке ле

преди 6 месеца

Тя , държавата хубаво осигурява дърва , ама кой ще ги сече ?! Братята ромеи, дето разбират от резачки ,тръгнаха към чужбина , където взимат 3-4 пъти повече за същата дейност .И продължават да отиват още ! А тези , които остават , ги примамват общини и частници с по-високи надници и дървесината отива всякъде другаде , но не и у населението. А уж общинските горски стопанства ги създадаха , за да осигуряват дърва за населението , а се оказаха поредната схема на дървената мафия ...

19

Емо

преди 6 месеца

Държавата не осигурява нищо. Миналата година ми поискаха 200 лв за транспорт на 10 кубика на 15 км, и за 5 кубика казаха пак толкова. Оттогава разчитам на резачката, гората и брадвата.

18

Анонимен

преди 6 месеца

То държавата накара хората да се прехвърлят от дърва и въглища на газ и пелети и веднага след като го направиха започнаха да вдигат цените. На мен лично ми изглежда предварително организирано за изнудване на народа.

17

Мария

преди 6 месеца

Ха, куче влачи....диря няма .Трябва да се изсекат едни гори ..да се усвоят едни пари ...то тези помощи, до колко народ ще стигнат, някой дали ще брои ??

16

Радек от Боктор

преди 6 месеца

Колкото пъти комунисти и ченгета се докопат до властта, толкова пъти народът страда и нещата в държавата се сгромолясват!!! То не беше Луканов, то не беше Виденов, то не беше Станишев, то не беше Орешарски, а сега Радев и неговата изметт КИРЦАТА И ОКОКОРЕНИЯТ!!! 200 лева на кубик дърва на метър и ги няма...как го докарахте до тук бе лелицата ви долна, продажна западняшка! Чиба от тук ***, Чиба, чиба от България!!!

15

Дървената мафия

преди 6 месеца

Коментарите са излишни за всеки дето поне малко е запознат със българската дъвена мафия.

14

Анонимен

преди 6 месеца

ПОДОБНО НА КЮМУР, НА КАЛЪП

13

Анонимен

преди 6 месеца

държаВАТА ТОВА ДЪРЖАвата ОНОВА,ДА ВИ ПИkam НА СЕГАШНАТА ТАКАВА,ВЪВ Ютуба ВАЛЯЛО ОТ ВИДЕА КАК ДА СИ НАПРАВИШ *** та даже и от ***

12

кмето

преди 6 месеца

заглавието звучи много хубаво но , не казва че за да получиш тези дърва трябва са попълниш едни документи , че трябва да кандидатстваш , и че трябва да чакаш да бъдеш одобрен ,,,, евентуално .

11

Анонимен

преди 6 месеца

Споразумения работа не вършат доказано. Дърва няма, паднаха дъждовете, есента е на прага.Износът на дървесина си вързи за Гърция - хубавата, за бълтарите сопите .

10

Аз

преди 6 месеца

До АнонименДърва само за който гласува за нашата партия! Другите да *** от студ - не са важни...

9

Анонимен

преди 6 месеца

КЪДЕ СА ТЕЗИ ДЪРВА САМО ПО ТЕЛЕВИЗОРА ГИ ГЛЕДАМЕ

8

Коя държава?

преди 6 месеца

Щото нашата си е продадена територия!

7

Хйкл

преди 6 месеца

350 лева тон

6

Уошингтън Ървинг

преди 6 месеца

След светкавичната победа над КОВИД измишльотината през февруари, Путин предстои да отбележи втора победа - над ЗЕЛЕНАТА измишльотина. Абе, а електромобилите играчки ще може ли да си ги карат на дърва. Там май ще е греда

5

Анонимен

преди 6 месеца

Прекрасна новина! Апартамента в София го мислих за ток, газ и дърва. 3-фазния го смених с газ, но камината е в средата на хола, 10 кубика моля и за мен.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Я ве, да видя, да не повярвам. "Приказки под пипковия храст" (за до следвашите избори)

3

Анонимен

преди 6 месеца

Климатика ми няма отвор за вкарване на дърва. Нещо за намаляване на цената на тока след като сте толкова загрижени за населението?

2

Ужас

преди 6 месеца

Европа се върна в 19 век благодарение на продажните политици.

1

х

преди 6 месеца

Много зелено и еко решение. "Нула въглеродни емисии", а? Урсула питахте ли?