19

Анонимен

преди 1 година

Тестваме, за да не вкараме някой заразен при останалите пациенти, които са може би оперирани, тежко болни, и един вирус ковид ще ги довърши. Никой пари не ни дава затова, че някой бил излязъл позитивен. Смисълът е да предпазим останалите.

18

Анонимен

преди 1 година

Така ше е до 02.10.

17

Пу

преди 1 година

Ей затова ще расте ковид на хартия, защото "докторите" станаха търговци, а сега на мода е ковид. Затова на входа на всяка болница и поликлиника тестват за ковид, за да не изпуснат лапачката

16

999

преди 1 година

А какво е " злокачествено новкоро"? За пръв път чувам! Някаква нова болест ли е?!!!

15

И какво

преди 1 година

претърпя бе 18-та ? Вярвам, че манипулираш в момента, няма нормален или разумен човек който да избяга от хубавото и доброто, бягат само мързеливите които са мислили, че тук вместо плодове от дърветата се берат пари, да не си била в С.Корея, там наистина има много потърпевши ? И да аз ще стоя тук и без това съм пенсионер какво да правя в държава без закони,здравеопазване и население което е познато на света като овче стадо, а ти си стой в мизерията лошо няма щом си мазохист ??

14

До 17

преди 1 година

Да добавя, диванната медицина, където плющя консултации по всяко време на денонощието онлайн точно на такива като вас!

13

До 17

преди 1 година

Чудничко сте го написал, но лично съм потърпевша от това " явление" . Ако схващате за какво иде реч!Иначе, стоите си където сте! ;-)

12

до 15

преди 1 година

Това което твърдиш е една измислена хипотеза и ти си се оплел в нея ! Намери емигрант попитай го за да се увериш, но да ми говориш глупости не е редно, това което казваш е от рода на поплювковците които твърдят, че ние сме миячи на чинии и тоалетни, но даже да бяхме такива пак животът ни щеше да е по-добър от този в Бг и лечението и прегледите ни в държавните клиники пак безплатни,лекарствата пак намалени които са изписани от л.лекари и пак насам всеки ще се стреми, а не към Бг...

11

Анонимен

преди 1 година

Значи сега пак всички ще е ковид и само ковид болни. Ще започне отново надпреварата на болниците кой повече кодив болни има, повече парички да вземе и усвои. Нищо ново .

10

До емигрант

преди 1 година

вЕрно ли? Ай да ми кажеш защо тогава цяло лято сте на медицински туризъм в България? Май нямате много достъп, за ВСД се чака месеци да те прегледа нЕкой пакистанец, учил в България. А ПА и доста скъпичко идва! Ай със здраве!

9

до 6

преди 1 година

Ти иdиот ли си или кRетен, какво общо има тук размер на здр.осигуровка и безплатно лечение ? За какво плащаш осигуровка като плащаш за един елементарен преглед, за да покриеш заплатата на здр.работник или за личното ти здраве с личните ти пари ? Затова ни клатят както искат защото сме овце и ти доказваш това !

8

Анонимен

преди 1 година

И сега изведнъж всеки тест ще е положителен. Колко удобно. Точенето продължава.

7

наи

преди 1 година

умна си лепка досадна

6

по

преди 1 година

приятно по епизоди4но по се навле4и

5

до 5 "до емигра

преди 1 година

На пRост човек като теб е непосилно да се отговори и обясни ! Добре е, че в другите държави членки на ЕС управниците не са толкова "умни" колкото българите !

4

Анонимен

преди 1 година

DO 3 Я кажи за размера на здравната вноска в ЕС.

3

Шефрет

преди 1 година

Докато болниците са търговски дружества яко краде и надписване пада

2

емигрант

преди 1 година

Защо бе овце не разберете веднъж завинаги, че в целия ЕС здравеопазването в държавните болници е напълно безплатно, никой пациент нищо не плаща в никой кабинет, щом си здравно осигурен, осигуровката ти покрива всичко, такъв народ като българският лесен за контролиране и манипулиране и зулусите ще му вземат пари във всяка болница ! Лекарствата за пенсионери в ЕС са с намаление от 80 до 95 %, в бърза помощ никъде не искат здравна осигуровка лекуват без нея, затова са бърза помощ....

1

Ужас

преди 1 година

Е сега вече всеки втори ще е с ковид зада приберат парите.А другите болни кучета ги яли.