27

Анонимен

преди 1 година

Е, какво да е интересен Тито на Бъртън, човек сменил фамилията си на Бъртън и от 12 годишен злоупотребяваш с алкохол?

26

Я, па Я

преди 1 година

До ..... Не, приятелю. Нас ни навряха там коминтерновските прости простаци, служещи на чужда сила, Съветска Русия или СССР, на който как му е удобно, все тая. Първо, СССР и Русия се погрижиха БГ да не влезе в списъка на съвоюващите страни. Това стана с гласовете на СССР и Русия. Украйна и Беларус гласуват "за". Това ни лишава от правото на претенции за Македония, Беломорието, Поморавието и Северна Добруджа. после Коминтерновските сатрапи ликвидират БГ интелигенцията и ето така ни *** 75 г.

25

Петров

преди 1 година

онези от запада които даваха пари на тито после организираха война и хвърляха бомби над страната му като избиха хиляди "царски живеещи югославяни" . обаче тук се пее песента за някакви диктатори.

24

Анонимен

преди 1 година

Русопитеците в истерия пак гледам... ей да не каже човек нещо против любимите ви диктатори :)

23

.....

преди 1 година

Югославяните бяха свободни да пътуват по света,съответно-да работят!70 процента от тях взимат пенсии от чужбина,но ги харчат в собствената си държава!А на нас ни беше необходим открит лист за Драгоман!Доносниците се вихреха в "другарския съд".....Изселваха хората за нищо,по доноси...винаги сме били на дъното, но за това носим вина всички!

22

Я, па Я

преди 1 година

Тито е дребен селски хитрец, също като наш Тошо, разликата е минимална. Просто запада искаше ограничен излаз на СССР до море и за това го подкрепяше. Но когато Милошевич се качи на руската каруца в края на 80те от титовата империя нищо не остана. А гражданската война там показа нагледно колко са се мразели по между си народите в СФРЮ. А Сърбия, Тито я завря в *** газ. Взеим Косово, Войводина а БиХ направо я направи друга държава. Ч. гора я отцепи от Сърбия най напред. Тито беше сатрап.

21

Петров

преди 1 година

югославия живееше на западни помощи директно финансови инжекции нещо като съвременна украйна която ще се разпадне по примера на бившия западен фаворит. започне ли запада да дава пари очаквай големи проблеми.

20

Петров

преди 1 година

поредната ид и о ти я на днеса само и само да се спомене сталин

19

Анонимен

преди 1 година

А Ричард Бъртън пък кой е? Отговорът се налага от самосебе си - господин Никой, повярвал си, че е кой знае какво.

18

Анонимен

преди 1 година

Това не разбирам критика ли е или какво? Някой бил скучен? Че човекът, да не да е комик или нещо такова?

17

До 18

преди 1 година

В Св Неделя пеят на турски.

16

Пълна с пръдня

преди 1 година

Дребна , страхлива и ограничена жаба .!.

15

Анонимен

преди 1 година

Комунизмът беше затворена система, но общо взето всяка държава си имаше свой път на развитие- и сърбите и Поляците, и Унгарците, и Румъвците. Май само ние се придържахме стристно към модела на СССР. Но сега пък правим същото с модела на глобализма. Обезличаваме се успешно, така, че-правете си изводите. Каквото и да се появи утре, ние ще го следваме плътно по петите като верни кучета.

14

Анонимен

преди 1 година

Истината е някъде там-това, което направи Взе джбрш неща и от социализча и от капитализма. Възползва се от добрите страни и на двете системи. Затова и македонците така се сърбеят. Радват се, че тогава са живяли добре, а ние-не.

13

Анонимен

преди 1 година

Да ама "слабия" Тито даде огромна съпротива на Вермахта, продажните българи забиха ножа в гърба на Третия Райх типично в свой стил и накрая Тито победи и Югославия 70 години живя райски с висок стандарт, кино на световно ниво, спорт, военно световна сила, докато ние бяхме облъчени от СССР че беднотията е гордост и да се нeкaдъpeн е дар от бога и ладата е най-гъзарската кола, руските сектантски глупости са за Гинес

12

Анонимен

преди 1 година

То пък тоа Ричард Бъртън -много убав ...

11

Анонимен

преди 1 година

До 2Числеността на партизаните е силно преувеличена, както, битките завоеванията и жертвите дадени от тях.40 год. лъгаха сърбите, че партизаните са победили и освободили Сърбия от немците, от 10тина години историците им взеха да казват истината и сърбетата са шокирани да научат примерно че Ниш, Лесковац и др. са освободени от бълг. армия, а Белград от СА.

10

Ром"с

преди 1 година

След време този артист колко е правилен..щял е да избяга...ами защо е отишъл ...ех,артисти,артисти са почти всички.. .

9

Црни воз

преди 1 година

Толкова скучен, че цял свят се стече на погребението му.

8

Анонимен

преди 1 година

Сега ще ви кажа и какво мислят 80% от българите по този повод. А то е.....,На китарата Васко жабата. И са прави. Днес е едно, утре е друго. Хората живеят живота си. Политиците го правят лош. Никому не са нужни апокалиптични статии например. Кой, защо и по какъв начин бил умрял. Къде и каква война се водила. Хората не водят войни, водят ги политиците.