22

хаха

преди 2 години

леля Корни не е в час -- от април реве за Газпром , ама не разтури коалицията , а юли предлага с третия мандат премиер Асен Василев -- човека който ОТКАЗА да изпълнява договора на България с Газпром.......пуста власт......откачиха....

21

ЦИТИРАМ

преди 2 години

ОЛАФ ЗАПОЧВА РАЗСЛЕДВАНЕ ПО РАЗСЛЕДВАНЕТО НА АФЕРА: ОКТОПОДЪТ НА ПРОМЯНАТА ИЛИ КАК ПЕТКОВ, ВАСИЛЕВ, ЛОРЕР, ХРИСТАНОВ, АНГЕЛОВ И АЛБАНЕЦЪТ ГУРИ РАЗКЕШВАТ МИЛИАРДИ! Сигналът е изпратен на Урсула фон дер Лайен Председател на Европейската комисия. Тя е препратила разследването до ОЛАФ, откъдето днес се получава отговор, че ОЛАФ започва разследване

20

Joko

преди 2 години

Нали КуррМито беше виц премиер. Тогава мухи ли лапахте или Киро и Дебелия ви о нодиха ?

19

Анонимен

преди 2 години

Какви преговори сънуват тия червените, нали имаме договор до 31 дек. уж с руската държава , която те не изпълняват! Освен това с терористи и агресори не се преговаря!

18

Манчев

преди 2 години

Тия като малки кученца само лаят ли лаят :))) Абе скрийте се най-сетне, нещастници - кой днес зачита вашата дума >!

17

Анонимен

преди 2 години

Да бяхте настоявали повече когато ваш Киро , с Ваше участие реши , че ние сме най- смелите и първи от цял ЕС спряхме да си плащаме за газа!!!! Не можело да се разчита на доставките!!! Нали доставките са срещу пари ,каква сигурност иска Киро , като той не плаща !!!

16

7777

преди 2 години

Лелята от БСП пак ни хвърля прах в очите. Лелче, до преди по-малко от месец беше в управлението. И то министър на икономиката. Не само. Вицепремиер наблюдавщ икономическата политика. Бързо лелче забравяш, че се омаза цялата, и не само с газа. Сега искаш да ти повярваме и пак да ти дадем управлението. Нагла ли си? Май да, лелче.

15

Зозо

преди 2 години

...........Левицата настоява да се гарантира стабилност на доставките........... Алоуууу, и кое му е стабилното на психопата в Мордор? Ай сиктир!!!

14

перко

преди 2 години

Ало, БСП стига сте рвали! Да бяхте го направили, нали управляахте. На. рахте се, а сега някой да ви бърше!!! !

13

..

преди 2 години

вие призовавате ама не натиснахте с улосие като ИТН защото парата за лапане няма откъсване както и се видя после до последния ден

12

Анонимен

преди 2 години

Ние сме такъв мижав пазар и дребна цаца за газпром, че не знам кво толкова се боричкате и ядете. И без нас ще минат, вервайте ми.

11

Анонимен

преди 2 години

Пак обърнаха палачинката. да не се разтърся сега, че да ви напомня за какво сте настоявали. Влакът замина вече. Даже най-твърдия ви електорат прозря що за стока сте.

10

ами

преди 2 години

още от преди 9ти ревете за тва

9

смешен плач

преди 2 години

Га ядохте депутатски киФтета и бъркахте в кацата с милиардите - не рИвахте !?!

8

баба мара

преди 2 години

стига с вашите прос-то-тии след като пп изгониха руските дипломати защо ненапуснахте коалицията а се мотахте до последно вие няма да влезете повечев нс всичко развалихте и договора с газа и отношенията с русия

7

Доган ви изпревари

преди 2 години

Копейкин вече пътува с Бойкикев и лодката му към Москва !!!!

6

Анонимен

преди 2 години

БСП се правят сега на ни лук яли, ни лук мирисали!!! Все едно те не бяха в управлението, кото прекрати доставките на газ от Газпром!!! Все едно те не бяха в управлението което изгони 70 дипломата и развали почти до максимална степен отнощенията в Русия!!! Аз не знам колко трябва да си нагъл и безочлив като това сегашното управление на БСП за да ръсиш такива неща?!?!

5

последен напън

преди 2 години

На БеСеПераститите ще им е трудно да се преборят с Възраждане за гласовете на психично болните, които не са под запрещение.

4

Анонимен

преди 2 години

От април призовавате да вържат народа на каишка.. много ви е неудобна ДБ.

3

Алекс

преди 2 години

В руското посолство е проведен инструктаж да се действа по активно.Ще има добавки към 4 000.