58

Ала- бала

преди 1 година

До АнонименВ Румъния дават субсидия от 20 000 лв. при покупка на електрически автомобил.

57

Ала- бала

преди 1 година

Поскъпването на колите в България е тройно в сравнение с 2019г. Разликата в цената със цените в други страни е с 10-20х. Euro. повече. Високата цена се дължи от факта, че местните търговски представителства целят максимална печалба на минимум вложена работа. Много хайлогъзници са заети в този сектор, направо вони, не се трае.

56

Бай Дрън

преди 1 година

Преди 11години и нещо си купих нова, сега е на 86000 км и не мисля да я сменям. Паричките, дадени за нов автомобил , застраховки и данъци, почват лека полека да се връщат. През 2011 си правех точно тая сметка-нова кола с всички налични екстри, която да карам поне 15години, не да сменям през пет или 2-3като тия с втора ръка покупки.

55

aa1830

преди 1 година

Сметката е много ясна - нормално карана и поддържана кола след 5 години губи 50% от стойността си, след още 5 се е обезценила на 75%.всичко над тези стойности не си струва.

54

Анонимен

преди 1 година

Аде бе

53

Симо

преди 1 година

То освен Мерцедес всичко ново е леш

52

Антиемигрант

преди 1 година

До 10 , емигрантче, хич не се и прибирай, стой си у западно, щото ако там сте свикнали да пляскате глупости и никой да не ви обръща внимание, тука все още за подобни реплики , казани на живо , може да ти се наложи спешно посещение до зъболекар и травматолог. Да живее България!

51

Емил

преди 1 година

Стига просташки новини,салоните са пълни с 20 годишни клоаки по на 150000 реални .

50

Язък

преди 1 година

Автовозите карат празни.

49

Сахар

преди 1 година

Нали горивата са скъпи?Слизаме от колите.

48

Каракочев

преди 1 година

Пак поръчкова статия. Гладна кокошка просо сънува.

47

Анонимен

преди 1 година

СТИГА С ТИЯ КОЛИ- В ГРАДА Е АД- ЗАДРЪСТВАНИЯТА СА КОШМАРНИ, АВТОБУСИТЕ ПРАЗНИ- В ГЕРМАНИЯ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ КАРТАТА Е 9 ЕВРО, ВКЛЮЧВА МЕТРО И ВЛАК, ТУК БИЛЕТИТЕ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ СКОЧИХА....

46

Хyiчо

преди 1 година

Така ли? Така или иначе ни нова ни Стара кола бих си купил от България.А в приложението Мобиле.де ми изпраща всяка н по ваш оферта от критериите, които съм задал. Е там не са скочили!

45

Кирил

преди 1 година

Къде се закачи е все става социализъм. Пак старите коли по скъпи от новите.

44

До 38

преди 1 година

На б***лъци акъл не се дава. Само им пребъркваш джобовете, с финес

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 Може да пробваш да питаш по болниците колко човека влизат и с признаци на хронично недохранване. Ще разбереш дали и от глад има умрели или на ръба. За твое сведения средностатистически пенсионер в голям град при пенсия 300лв има разходи поне 200лв и при спряно парно само за сметки. Остават му 100ина лв за храна и лекарства. Можеш ли да се нахраниш качествено примерно с 1-2лв на ден? Трайно безработни, клошари и т.н. нямаме ли? Бедните по селата да не ядат през ден пържоли?

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 Верно ли? Как ще идеш от София до Варна с електромобил, дето изминава максимум по 200км до зареждане отнемащо над час-два? Това при налични по пътя примерно станции с капацитет максимум 10 автомобила едновременно, т.е. 10 места с по 1 зарядно? Тръгваш, по средата на пътя чакаш 4-5 часа за зареждане и след това продължаваш вместо да минеш целия път без дозареждане за 3-4 часа? Електрокарите стават само за града, но хората с колите си пътуват доста често и до други градове.

41

Анонимен

преди 1 година

Електрическата Дачия Спринг е 39 600лв.Евтино ли е?Според мен не.Абе стана скъпо да имаш нова кола.

40

Анонимен

преди 1 година

Айде стига с тези партенки! Пълно е с таралясници!

39

Анонимен

преди 1 година

Вчера се върнах от екскурзия в Италия и Швейцария. Пълно е с дачии!