21

Aбе тАпанари,

преди 1 година

от кога ви газефицираха пещерите,че плашите с газа?Цяла З.Европа е газифицирана тотално и никой не реве като вас,цените тук са по-високи от вашите,но мрънкащи *** няма,Русия създаде изкуствено криза с това гориво,всеки разумен човек вижда това,а вие искате отново червен строй и Путин да ви дере задниците?Колко държави в света са с този терорист и Русия и кои?Що за уродлив народ се развъжда в пещерата "България"?Отделяйте се и си връщайте болшевизма да видим колко ще устискате на руски терор?

20

Анонимен

преди 1 година

Естественно че ще е така такива батаци забъркахте че е нормално да е така

19

Пеко Таков

преди 1 година

милен керемидата е от кръга на милен велчев и ники халяско. велчеви представляват у нас ВТБ. прикриват се като западници, за да запазят позиция, затова плямпат така

18

Тухлов

преди 1 година

Адаш, земи да пристанеш на некой убавъц в Харлем.

17

Анонимен

преди 1 година

Ами те всичките са русофилски по тази логика...украинците са си рускоговорящи и който ги подкрепя си е русофил.Набират скорост българските партии.На българите им е все тая от къде ще взимат газ стига да не ги клатят с цената,а тези украинци не са от най-приятните...само се зъбят.

16

Анонимен

преди 1 година

Каквото името, такъв и интелекта! Въпроса е има ли и допълнителна мозъчна ампутация?

15

Анонимен

преди 1 година

Я слез от там , кубе !

14

Анонимен

преди 1 година

Каква стана тя,нали уж бяхме за нашите западни партньори? Нали протести,това онова?

13

вярно заглавие

преди 1 година

От приятелите и познатите ми останаха само двама прозападно настроени, а преди години всички бяхме запалени седесари.

12

Анонимен

преди 1 година

САЩ е най-голямата сила в СВЕТА! А не Русия! Злобните русофилски чичковци и лелички недейте да се пенявите много.

11

Офф

преди 1 година

Много са ми интересни хората, които защитават подкрепата за Запада със странната и нелогична теза "всеки иска да ходи на запад, не иска в Русия". Доста родоотстъпническо е да смяташ, че трябва да принадлежиш към запада или към изтока. Просто в Русия баланса на трудовия пазар е на добро ниво, а "демократичния" запад на практика няма чистачи за улиците, миячки, тираджии, в някои държави даже нямат шофьори за вътрешен превоз или зареждане на стоки по магазините. Каквото за съжаление сме ние там...

10

мислещ

преди 1 година

Когато ЕС се подмазва и поляга на САЩ виновника за тази война и взема тяхната позиция ще е така! Когато не се съобразява с исканията на бедните членки и ги докарвате до още по голяма бедност, да не чакат друга реакция! Българския народ не е бил толкова нещастен и смачкан дори и по времето преди 1988г. Бяхме бедни като сега, но щастливи и свободни.Нямаше, мутри, олигарси, наркомани, толкова много убийци и престъпници! Имаше ред и законност! Ядяхме екологично чисти храни. Бяхме спокойни за бъдекет

9

БСП - СА РУСОФИЛИ

преди 1 година

ПП - КАЗА, ЧЕ ЩЕ ПРАВЯТ ПАК КОАЛИЦИЯ С БСП....... КЕРЕМИДЧИЕВ ДА КАЖЕ : ПП-СА РУСОФИЛСКА ПАРТИЯ ПОД ПРИКРИТИЕ.....

8

Анонимен

преди 1 година

Прав сте Керемедчиев! Сега остава да седнете и да обясните на 85% от населението, че не е ок да са русофили. И да останете здрав, разбира се.

7

До анонимен

преди 1 година

Испания също беше комунистическа страна, генерал Франко - спомни си!! Фашистка Германия изби хиляди. Монархическа Англия се изкла буквално.

6

Последния Софиянец

преди 1 година

Набират скорост и право у Сибир при другите провали !

5

Анонимен

преди 1 година

Набират скорост като руснаците в Украйна, след още 1 месец ще завладеят цяло село.

4

Анонимен

преди 1 година

Българите и руснаците са кръв от кръвта. Колкото американските марионетки повече напъват, толкова повече народа ще иска Русия. Сори, керемидо ама си прегледай историята.

3

ПП=БСП =ДБ

преди 1 година

РУСОФИЛИ... НАПЪЛНИХА ГУШАТА НА ПУТИН С 200 000 000 евро от нашите пари....... БАЙДЪН ГИ ХВАНА-И УВОЛНИ КИРО И АСЕН..........

2

Анонимен

преди 1 година

Кой пък в днешно време ще ходи в Русия?! Трябва да се ориентираме към Съвременна Европа и Съвременните демократични страни с висок стандарт на живот и перспектива - САЩ, Англия, Испания, Франция, Германия. Знам руски, но не смятам да ходя в Русия.