41

Анонимен

преди 1 година

Керемедчиев лижеше и мажеше, и си затваряше очите когато държавата се сгромолясваше при кабинета Петков. Сега се загрижил и укорява служебното правителство, к се чУди как да закърпи положението след хаоса.

40

Диана

преди 1 година

До анонимен 70 Никой не може да ни нарани ако няма свои хора у нас. Нас ни наранява не Запада,а БСП и СИЕ предателите, които слушат Запада и ни съсипват без да им мигне окото! Ето защо трябва да махнем тези предатели и българомразци от политиката възможно най-бързо! БСП вън от политиката!

39

Диана

преди 1 година

Лошо е да има класификация русофили и русофоби изобщо защото Русия може да е приятел в едно отношение и враг в друго и ние трябва да се съобразяваме с това.От друга страна Радев не може да бъде никакъв критерий за нищо в политиката или държавата - той самият не е политик и доказа,че всяка негова стъпка е грешна не веднъж и дваж.Радев е продукт на отрицателен вот - за него гласуват хора които не искат някой друг да се качи на престола и да им обърка сметките - Празноглавото на Радев е ненадминато

38

пуйката

преди 1 година

Този дипломат е явно специалист по всичко като всички нас.

37

Анонимен

преди 1 година

Българи, гласувайте против запада. Те ни убиват!

36

Шипка

преди 1 година

Еми русофобските лидери са фрапиращо обратни на острото. Как да са ни симпатични?

35

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно предвидимо, досадно и жалко. Не че Америка за унищожаването на България са за предпочитане. Всички са гнусна ***. Пак печели партията на безпартийните гъбари.

34

Анонимен

преди 1 година

забавените доставки са щото нинова е изнасяла от една определена фирма а от другите не , да се види офшорката в дубай

33

Бай Дрън

преди 1 година

Аз така и не разбрах защо трябва да бъдем с русофобските партии. И изобщо, какво общо имат партиите с моето лично отношение към Русия.Нищо хубаво и перспективно не виждам в русофобството. Освен едно национално предателство, друго няма.Дори няма и грижа към гражданина,за да кажа-ОК, ако съм русофоб, поне ще съм добре.

32

Анонимен

преди 1 година

Русия участва активно в нашия политически живот._____________Не знам дали някой осъзнава трагичността на този факт и че с това България е обречена да е последна и изостанала в целия ЕС и че даже може да бъде издадена от съюза. А що се отнася колко време България залита по Русия, ами то не е след свалянето на К.Петков, това време никога не е свършвало поне половин век!!

31

Анонимен

преди 1 година

А трайчо Трайков предвиждаше 30% газификация на България до 2020

30

Онзи

преди 1 година

Поредния платен пoмияp на Глобалистите.

29

емигрант

преди 1 година

Много лесни за манипулации сте в България, защо се плашите от този измамник Копейкин ? Шайката му ще е като на Чалгаря едвам ще се докопа до 4 %, а може би и НЕ ! На толкова проценти се изчисляват завършените пRостаци които ще го подкрепят други баLами няма ! Ако тук следите неговите оLигоFрени се разбира, че са около десетина които драскат от различни никове за да имитират "калабалък" на който от пRостотия сами си вярват, но ограниченият им и един и същ речник ги предава !

28

Анонимен

преди 1 година

Пфф. Набират, докато свършат парите на ПР-отдела, не?! Някой наистина ли се кефи още на братушките?! Най-жалката нация на планетата е нахвърляла навсякъде монументи, които да напомнят за това, че в момента са на неспособни да построят нормални тоалетни за 3/4 от "гражданите" си. *** - сещайте се, когато видите поредния обелиск, вкаменено знаме, звезда и високо вдигнат юмрук. Усещането, което изпитват, когато успеят да не се осеррат, а наоколо няма тоалетна хартия. Златни образи.

27

Анонимен

преди 1 година

От 20 години не съм гласувал.Поти .Но сега аз и моето семейство ще гласуваме анти-копейкин.

26

до 45

преди 1 година

44-ти не е на ракии той е с ампутиран мозък по рождение, защото когато се родил на скенер са открили бели червеи в мозъкът му и за да живее хирурзите са решили да му премахнат мозъкът ! От Възраждане почти всички са с такава ампутация, това е болест която се онаследява, от времето след 09.09.1944 г. защото болшевиките са избили лекарите и лекуването на болестта е спряло, превърнала се е в наследствена !

25

Анонимен

преди 1 година

Ще набират скорост защото в България като цяло повечето хора обичат Русия.Русия е мразена от малцинствата и от лумпенизирани млади хора.Русия е освободила България от турско робство и само тоя факт е достатъчен за уважението към нея.

24

Алекс

преди 1 година

Мит е,че русофилските партии значително влияние в България и това ще се види на изборите.

23

Щирлиц

преди 1 година

Да,неизбежно е.

22

Ха-ха-ха

преди 1 година

До 44: На колко ракии си?