81

Ванко

преди 1 година

Керемидата казва истината. Само ако сте ограничен русофил може да не ви хареса. Други истини от които ще ви заболи: Русия губи войната, руската армия е пародия. Руската икономика е пародия. Русия не произвежда нищо освен газ, петрол и калашници. Руснаците имат стандарта и заплатите на Бангладеш. На герба на Щатите има орел който държи светкавица. Скоро ще разберете как ще се отрази тази светкавица на Русия.

80

Анонимен

преди 1 година

Плоска керемида. За нищо не става освен за евроатлантическа слуга. Когато се смени посоката на вятъра ще обърне палачинката и друга хвалебствена песен ще запее.

79

Антонии

преди 1 година

По времето на комунистическия тоталитарен режим освен, че до границата да отиде човек трябваше да има открит лист от Мвр и Дс. А турската и гръцката граница имаше и минни полета. А тази част на България бе пълна с гранични застави. Другарите ни пазеха много яко от гнилия запад.Всеки опит за бягство се наказваше със затвор Защо имаше корекоми и показни магазини. Само на нова година пускаха банани и портокали,а за другарите имаше всичко

78

Мъдреца

преди 1 година

През април Русия спря газта за България и Полша въпреки, че бе превела парите за доставката. От тогава Газпром непрекъснато изнудва държавите от Ес. България плаща най скъпата руска газ от всички страни от Ес. Тези високи цени са благодарение на Бсп,Дс, Дпс, Възраждане,Абв, Атака, Вмро. Всичките до един от агентурата на Русия в България . Русия им плаща по 4 хиляди лева всеки месец, а на някой повече за да работят за нея. Това са хората от тези партии които предават родината си за няколко среб

77

пак ли бе

преди 1 година

Славяните се появяват по времето на Екатерина Велика!Тя е дълга и широка и има материали колкото щеш!Който иска да чете!

76

за чудене си е

преди 1 година

До toti Случайно да си чувал думичката "кльон"?И да знаеш за какво служи?И да знаеш колко човешки тела пробива едновременно куршум от калашник?И колко отпуск получаваха тези,които убиваха бегълци?Голямо чудене те чака!!!

75

Антонии

преди 1 година

Аман от невежи и неграмотни същества. Някой виждал ли е поне един жив славянин в България. Славяните са били около три процента и отдавна са асимилирани от прабългарите още от времето. Миналата година италианският научен институт Ренци съвместно с български учени доказаха с изследване на фосили и други находки, че българина има дълбок тракийски корен. Така, че много моля стига с тези комунистически клишета и руска пропаганда с която ни заливаха и продължават да ни заливат от Русия и Позитано 20.

74

Анонимен

преди 1 година

До 81 ЗАЩОТО ПО ВРЕМЕТО НА СССР НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ТЕ ПУСНЕ НА ЗАПАД,А ТИЯ КОИТО ПОСМЕЕХА ДА ИЗБЯГАТ ОТ ПРЕКРАСНИЯ ЖИВОТ КОЙТО ЖИВЕЕХМЕ БИВАХА РАЗСТРЕЛВАНИ НА ГРАНИЦАТА БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ...ЕТО ЗАЩО

73

не питай нас

преди 1 година

До toti Попитай тези,които заминаха там,направиха семейства и живеят нормален човешки живот!И нямат никакво намерение да се връщат!От кого всъщност напуснаха и защо!?

72

Бачо

преди 1 година

Ами към кого да залитаме,ние сме славяни както Русите.Не сме англосакси ,няма и да бъдем.Точка.

71

баба мара

преди 1 година

омръзна ми от пишман анализатори всеки бръщолеви нещо и накрая останахмебез газ хаиде спрете се с глу-пос-тите които изричате и вземете мотиката никои неви слуша

70

toti

преди 1 година

Чудя се понякога,кога ни е било по добре по времето на СССР или с ЕС .....и стигнах ди ИЗВОДА ЧЕ !!!- преди нико не бягаше на запад,а сега 2 мил.са навън да търсят препитание..ЗАЩО !!!

69

Анонимен

преди 1 година

Точно както и останалите национални предатели, крадци и мошеници Кирчо, Кокорчо, ***, Лоренцо и сие, така и този празноглав, некадърен и продажен случайник бълва лъжи и глупости за да оправдае хаоса до който правителството му докара държавата само за 6 месеца. Нагло лъже че Русия вдигнала цената на газта на Унгария 4 пъти, когато те имат 30 годишен договор и плащат най-евтината газ. Опитва се с лъжи да прикрие престъплението на правителството да продава руска газ през посредник с 30% отгоре

68

Маринела

преди 1 година

Путин е бил на 40 години през 1989 г. Той е бил един посредствен чиновник на КГБ в Дрезден. Никога не е разбирал от икономика или военно дело. Разбирал е от корупция, дребни далаверки и източване на държавния бюджет. И нашите умници в България решиха да последват този "светъл, руски пример" за 20 години. Затова сме най-бедни в Европа.

67

До" Реалиста&qu

преди 1 година

Прочитайки неграмотно написания ти коментар,се убедих,че говориш за себе си.

66

Обяснението за

преди 1 година

собствената ти некадърност е "русофилството"?!?Безгръбначно трансатланДическо мекотело, самозабравило се продажно получовешко същество!

65

не

преди 1 година

инфлацията и беднотията набират скорост

64

Алберт

преди 1 година

СССР се разпадна сам за ужас на "мозъците" от КГБ. И се оказва че Путин нищо не е разбрал и сега Русия ще се разпадне по подобен начин.

63

Пешев

преди 1 година

Повечето русофили не са стъпвали в Русия и не са виждали руската мизеря с очите си. В сравнение с Русия, България е Швейцария. Руснаците които искат да живеят в Германия са милиони. Германците които искат да живеят в Русия са двама души.

62

Анонимен

преди 1 година

Само с гола пропаганда маймуни не се ловят вече, КеремидПаша