9

Анонимен

преди 1 година

Нещо сте поомотали конците - туристи, посетители... Това са две различни понятия, а в текста не става ясно на вас ясно ли ви е кои цифри за какво цитирате. Например, българите, дето през седмица са на пазар в Одрин към туристите ли ги броите? Ами тия български турци, дето си джиткат постоянно? И един човек, ако през година отиде до Одрин, напр, 10 пъти като 10 посетителя ли се отчита?... абе, нещо като работата с компютрите и компотите ви се е получило.

8

В момента пиша

преди 1 година

От Анталия. Само морската вода е по солена от българската. Всичко останало в България го НЯМА!!! Всичко останало в България е по солено, грозно и пошло. За да ги стигнеме ще ни трябват години!

7

До 6

преди 1 година

Асане толкова е хубаво ,че европеец не ще да стъпи там бухааааааа

6

ИСТИНСКИ ПАТРИОТ

преди 1 година

Който утива в турция е най големия родоотстъпник и не бива да бъде допускан на българска територия посмъртно! СМЪРТ ЗА ТУРЦИЯ И ТУРЦИТЕ

5

купувач

преди 1 година

Всички, които ходят в края на седмицата на шопинг в Одрин, са тези туристи.

4

Анонимен

преди 1 година

Много е хубаво в Турция, 5 звездните хотели са на достъпни цени, обслужването е страхотно, турците са гостоприемни, топли хора. Най-евтино е в Мармарис, най-скъпо в Анталия , има за всеки вкус и джоб.

3

Не разбирам

преди 1 година

В България туристи от Германия не идват заради войната в Украйна, а в Турция се скъсват да ходят, макар да е съсед на Украйна, че и на Сирия, където също има война. Явно не е тази причината да не идват в България.

2

Erdogan

преди 1 година

Тюркийе и Булгарристанн са първи аркадаши!

1

Анонимен

преди 1 година

това не са българи,, а български ромаля...Никой истински българин не ходи в Деарбекир.