20

факт

преди 1 година

Преди години имаше предаване по БТВ за НСО. Бе станал инцидент с техен автомобил-не помня точно какъв.Тогава генералът началник на НСО каза,че всеки ден по улиците на София пътуват между 13 и 19 линейки и над 100 коли на НСО.Ами хора вижте накъде отиват парите ви от данъци! И не винете спешна помощ.Оставили са ги малко и те няма как да смогнат. Генералът от НСО не спомена да имат недостиг на кадри! Там щатовете са достатъчни ,нали?Протестирайте да има повече екипи на спешна помощ!

19

лекар

преди 1 година

Преди години имаше предаване по Нова телевизия в което Генка Шикерова се възмущаваше защо са внвсени скъпи немски монитори и дефибрилатори. След това внесоха китайски Миндрей. И след няколко месеца на един му отиде акумулатора! Преди месец гледам на друг няма и на година му се счупила дръжката. "Великите" китайски инженери даже и здрава дръжка не са успели да направят!Народът отдавна е казал-евтиното скъпо излиза!

18

Анонимен

преди 1 година

Начална заплата 10 Хил. Ако няма желаещи 20 Хил. Ако няма 30 Хил. И т.н докато се намерят.И ще се намерят!

17

Глория

преди 1 година

Абе хора спешната помощ се управлява от такива закостенели алкохолици,като Георги Гелев!Какво очаквате от подобно същество живеещо само на уиски и лед!

16

Сурфж

преди 1 година

Водят ни слепи и неуки хора.....кви ли не щуротии...то линейки...то обурудване..то академии ...а .заплати....

15

Мързеливци

преди 1 година

Затова са учили и са успели. Да мързелуват като болшинството от хората, които населяват територията на Балканския полуостров. Засега се справят отлично. Доста потърпевши има вече от техните пациенти . Когато хомосапиенса има нужда от помощ , не ми е ясен категориалния им начин на мислене.

14

Анонимен

преди 1 година

Важното е да се подлагаме на американците и те да ни казват само браво !

13

Анонимен

преди 1 година

До Фрида По добре фелдшери ,а не някакви обучени ,не дообучени за 5-6 месеца . Ама де ги фелдшерите ,освен останки от социализма ? Всичко затриха .

12

Васко

преди 1 година

До ФридаИ какво, докторката да вдигне мъжа ти на гърба си и да го тури в линейката ли?

11

Фрида

преди 1 година

Защо в Бърза помощ не работят парамедици? Миналата събота мъжът ми получи инфаркт. Пристигна една лекарка с чанта, пусна му кардиограма и ми поиска стол да седне. После ми каза да търся двама мъже, за да го довлекат до линейката. Ние имаме товарен асансьор в блока, но няма съседи, тъй като е почивен сезон. Аз половин час тичах обезумяла из целия блок и квартал, за да намеря хора, а докторката само дето не извади плетката и не ми поиска кафе. Седеше си спокойно, докато мъжът ми умираше.

10

Анонимен

преди 1 година

Бързата помощ се търси от неосигурените население , което знае всичко и налита на бой , предимно . С такива кой иска ?

9

Анонимен

преди 1 година

Ало,българиста ,моля обяснете каква е разликата в значението на думите вертолет и хеликоптер!Нещо не я схващаме,обясни с думи прости, да се просветим и ние неуките.

8

Анонимен

преди 1 година

Ами то е модерно в България всеки да разбира от всичко,тоест да е пенкилер.Като не искат в смешното,да ходят да доят крави или да жънат с комбинация.Баща ми се прибираме от полето черен като дявол от пепелянка в открития комбайн, само с един сенник от брезент за сянка над главата.Седнали да мрънка,да хленчат,хайде марш да работите каквото искате,ако искате и не работете@

7

Анонимен

преди 1 година

От петнадесет години насам, лекарите бърза помощ се явяват лични такива на бойковия електорат,а Пирогов е Джон Хопкинс за жингурляци.

6

Чцч

преди 1 година

Решението на проблема е супер лесно решимо!!!! Просто трябва със закон да се задължат всички частни клиники, които ползват средства от Здравна каса - да имат Спешна помощ!!! Ако не поддържат такава- да им се спират изплащанията на пътеки по Касата!!!!! Само в Бг има система за точене на милиарди по Здравна каса от частни клиники, а Общинските и Университетските болници мизерстват!!! Лобитата не спят....

5

Анонимен

преди 1 година

Казва се вертолет а не хеликоптер. Научете го този български език.

4

Анонимен

преди 1 година

До Зозо - ми по-добре на къра, от колкото да те бият братчедите !

3

Анонимен

преди 1 година

Те май никъде не искат, ако може само да им плащат. Колко народ в болниците умря заради работещите там уж от ковид. Санитари искат пари от пациентите за да ги обслужват, това е гнусна история. А спешна помощ е смешна помощ. Не може да ги чакаш над 8 часа. Здравеопазване няма, здравната каса само събира парите на хората без покритие. Лекарите са търговци.

2

Анонимен

преди 1 година

Мой братовчед работеше в Спешното. Изкара 7 месеца и напусна. Веднъж едни нахални пациенти го бяха хванали за яката и той се уплаши

1

Зозо

преди 1 година

Ми като не искат, да работят на къра с мотиката. Няма вече 1000лв. на първа линия, а?