12

Шу Мфу Шите

преди 1 година

Най-големият популист всъщност е Дунчев ! Яд го е , че го и3дуxaxa от агенцията по горите и сега се пеняви като камила ...

11

Путин ли...

преди 1 година

Много просто е несъдържателно изказване..!!!Нищо не разбрах, нито лексиката е издържана, да не говорим за правописа.Факта е, че лесовъдите имат последната дума! В БГ няма осъдени за незаконно изсичане, всичко е пародия.Безкруполното нарушаване на горските екосистеми е част от сушата, която сполети европа тази година..Помислете "Путин", преди безмозъчно да изричате празни думи.

10

Алекс

преди 1 година

Под износ се разбира износът за държави извън ЕС,което е 1% от добиваната дървесина.Тази заповед има популистка стойност и нулева практическа.

9

Путин

преди 1 година

О, болгарете... немате дърва? ;))) Заповядайте пак в Коми АССР!;))) Така кубика ша ви излей 20-30 лв.;))) и ша живейти, кат орътъ, па ся, аднмите изнасят, земат доларе и евро, а другите студуват! Де го *** на кирия? А, да Кирокури вече го видехме;))) Па, да не говора, украинки, рускини, как идваха в Коми, а ва топлат в студените самотни нощи;)))

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 стигнаха защото всичко се изнася на готова продукция , реално износа на дървен материал необработен може да е 2-3 % но като готова продукция е 80% от добивания дървен материал

7

Зозо

преди 1 година

Няма дърва щото министъра от БСП разсипа горските стопанства от партийни назначения. Некадърник до недакърника.

6

перко

преди 1 година

Пи.дал. Отиди из България и виж , хората търсят дърва, а такива няма! Където има се предлагат по 200лв за кубик.Къде са дървата на г-жа Лъжа за 65 лв за кубик като тази цена я нямаше още миналата година? Лъжци и измамници си развиват теории, а мииркките удобно незадават неудобните въпроси!

5

Чук и Гек

преди 1 година

Дунчев или Дугин!? Защото работата е много, много сериозна.....! Партизаните шетат...!

4

Анонимен

преди 1 година

гледам по селата хората масово си берат дарва, мангасарините също и пак за без пари. Ко правим сега?

3

Бау

преди 1 година

Трябва да сте го гледали сутринта, за да разберете всичко, което обясняваше! Но, мафията се е настанила и окупирало толкова сериозно в този бизнес, че ще я има и след като България няма да съществува!

2

Анонимен

преди 1 година

Въобще не трябва да се изнася дървесина.

1

Анонимен

преди 1 година

Пелетите защо станаха 1200 лв. тона бе, като всичко си е наред? Тия от ПП са престъпник до измамник!