47

До 44

преди 1 година

Ама тая на Песков,не ходи във всяка таверна .Тя ходи на Миконос,където една пържола със"златен" прах струва 1500 евро?Как тази семпла женица е заработила тези пари?

46

Анонимен

преди 1 година

от това ,че подържаме Украина нашите пенсионери и хора с ниски заплати умирът от глад ! за това ли са работили !!!за да умирът в мизерия ! американофилите ще се радват за умиращите ни съграждани ЕВАЛЛА НА ПРАВИТЕЛСЬВОТО НИ

45

Веселин 7112136860

преди 1 година

Мамата си трака.Тия гърци имат страшна култура.Да трошиш чинии си е първоцивилизационно. Като испанците,които само не фекалират в баровете си. Когато през 1999 г. за пръв път живях в Мадрид .....беше един петък нощя.Джапах в *** ,които ми стигаха до коленете.Посрещнах утрото инведнъж доджапал до гара Аточа видях как някакъв с.е.р.е. точно в една от чупките на музея "Рейна София",четейки вестник "Ел Паис". Гърците и испанците са ми неостаряващ хит.

44

глупав народ

преди 1 година

*** ,всичко друго ще е меко казано

43

Анонимен

преди 1 година

Завиждът на Песков , че има най красивата жена в света от политиците - сравнете с жената Макрон

42

Анонимен

преди 1 година

СКАНДАЛНО Е,Ч Е СА Я ПУСНАЛИ ВИЗАНТИЙЦИТЕ! ТРЕБЕ ДА Е В САНКЦИИТЕ СЕМ. НА ПЕСКОВ! НЕ СЕ НАЯДОХА ТИЯ ВИИЗАНТИЙЦИ! КАТО ИСКАТ ПАРИ ОТ РУСКИ ТУРИСТИ- ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ЕС И НАТО! АМАН ОТ БАЛКАНСКИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ!

41

Анонимен

преди 1 година

До До бай Пешоили до 46 простиите сададени или чел от от инструкциите на американофилите от които с си и ти

40

До бай Пешо

преди 1 година

Скандалното е ,че за убит руски войник ,Путин плаща пари за една Лада.Колкото тази "говорителка"чупи на вечер в Гърция.

39

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама не се разбра кое е скандалното?????

38

Анонимен

преди 1 година

В Гърция всяка таверна има специални чинии за чупене. Това се прави от векове. И кое му е скандалното?! Всички гърци пият, играят сиртаки и чупят чинии.

37

до 36 Милионер

преди 1 година

бг милионерче плюее по руските милионери. Пролетарии русофобоковци от все места изразявайте гневно протеста си срещу богатите руснаци и пак се юрнете към урните на 2 окт че за тиквоши и киркоши чакат

36

демократка

преди 1 година

Щом мъжът й може да убива заща тая да не троши чинии.

35

Анонимен

преди 1 година

30 .Не е манекенка. Много известна фигуристка от фигурното пързаляне по двойки. Копнал си от текста само комромата. Не е случаен богаташ мъжа и беше много известен красив актьор и доста но по голям от нея. Тя е от укр. произход. Не е трябвало да качва видеото. Обаче целта на публикацията е прозрачна.

34

Анонимен

преди 1 година

Песков и е трети официален мъж .

33

Анонимен

преди 1 година

Хяха голяма драма чупила чинии в таверна. Следващата новина ще е че ядяла ахтопод

32

Ами

преди 1 година

Гл.уп.аците *** на фронта, Песков и жена му се забавляват на макс!!! Това се казва морал!! Морал по руски! Ама и плебса вече взе да се усеща, че го лъготят яко! Ще ги постигне съдбата на Нерон.

31

Милионер

преди 1 година

И руските и останалите милионери са отпадъка на обществото , но съдбата им е дала късмета на простака - богатство ,създадено с кръв и провалени съдби на цели народи ! Простотиите си милионерските съпруги и деца показват , за да изпитат сладостта на известността.

30

Така,така

преди 1 година

Путин праща руските войници на смърт,за да може неговите хора да си живеят царски в "лошата" Европа.

29

Анонимен

преди 1 година

русия ще търси отговорност за тези които пишат глупости против пусия

28

au

преди 1 година

Много е скандално чупенето на чинии в гръцка таверна... Колко ли скандално е тогава,че сме най бедната Държава в ЕС ,с най ниските заплати със сигурност и най корумпираната в която все още няма осъден политик за откраднатите от тях милиарди?!