29

въпрос на преговори

преди 1 година

Българи чакайте евтин газ и евтини домати а *** друг път.

28

Анонимен

преди 1 година

Абе, става един пат на пияна глава.

27

анонимен

преди 1 година

Каква невероятна трансформация- Умните и красивите се трансформираха в скудоумните и кресливите. Случайно да сте минали през Харвард ?

26

Анонимен

преди 1 година

Ще бъдат не самостоятелно, а со ростоятелно...

25

Анонимен

преди 1 година

Голям смях. ДБ била по-дясно ориентирана. То те са чисти комунисти, създадени от комунистите през 90те години и грабили през същия период България заедно с БСП. Към днешна дата вече са си първи дружки ДБ+БСП след като бяха изправени до стената и обезкървени. А с новата партия ПП, която изключително наподобява НДСВ на времето(също създадена от комунисти с уж европейско лице) формират новата тройна коалиция по вече отработения отпреди 20г начин.

24

н2о

преди 1 година

Само абсолютна о.Фца би гласувала за партиите на "промяната" начело с Киро Т., оКокорчо и "Мадам" Н. (Няма Такава Партия е "бита карта").

23

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ТОВА НАС НОРМАЛНИТЕ ХОРА КАВО НИ ЗАСЯГА

22

Както

преди 1 година

и да гласувате, след 3 месеца пак ще плачете и кълнете! :)

21

Али Баба

преди 1 година

Керванът си върви......

20

НА БУЗЛУДЖА..

преди 1 година

ПП = БСП = ДБ.......... ТАМ СА НАЙ - ДОБРИ........... НЕ СЕ КРИЙТЕ И ТРИЙТЕ.....

19

МНЕНИЕ

преди 1 година

Ако ПП , ДБ и БСП Разгърнат Широко Програмата си = Няма да има Хляб .

18

Ицо Хазарта :

преди 1 година

Само да те гепна-дънките щи цепна...Калинке, аз съм променен

17

БАНко

преди 1 година

КАЗАНО И ПРОПУСНАТО ОТ НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА : ПРЕЗ ВРЕМЕТО СЛЕД НЕПЛАЩАНЕТО И СПИРАНЕТО НА ГАЗА ОТ РУСИЯ , ВОДЕХМЕ КОРЕСПОНДЕНЦИЯ С ГАЗПРОМ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ДОСТАВКИТЕ !!! ТАКА ПОКРИВАТ ИЗИСКВАНЕТО НА БСП ЗА ,,ОТНОВО ЗАЕДНО !!!

16

555

преди 1 година

Единственото спасение доказано във времето , е обединение на некадърните срещу кадърния, съчетано с негативна РR кампания от (доказани специалисти от чужбина), които посъветваха наелите ги да се концентрират върху управлението на Борисов с непрестанно обвинение в корупция и това да бъде основния лайтмотив по времето на предизборна кампания и по време на управление , което ще доведе до допълнителни дивиденти в бъдеще. Когато чуваш това което искаш да чуеш, макар и лъжа за някои става истина.

15

Анонимен

преди 1 година

Естествено , че ще се по-силни самостоятелно ! Само от факта , че куцо и сакато ги убеждава в обратното и им дава някакви проценти ,естествено ,ниски, говори за правотата на г-жа Константинова .

14

ПП=БСП

преди 1 година

ВЛАСТ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДЯТ....ТЕ СА ОПАСНИ И ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ и ЕВРОПА

13

Анонимен

преди 1 година

ПродължавамеПромяната,ДовършвамеБългария

12

Голямо доверие.

преди 1 година

Всички са по силни, по умни, по красиви......как пък не се появи един които да каже че е слаб, глупав и грозен....Костадинчо въпреки че го харесвам почва и той да ме дразни щото постоянно повтаря че щял да управлява държавата сам. Даааа, всичките сами ще управляват. Щото са голямата работа и всичко знаят. И накрая пак едно голямо нищо!!!Не случайно на сградата на народно събрание пише СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА. Ние обаче като народ така и не можахме да осмислим като какво значи това..

11

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ няма да прескочат 4 процента, народа видя какви жалки некадърници са .

10

Анонимен

преди 1 година

Тази не беше ли онази с хубавото допе? Дето всеки го бара.