49

Анонимен

преди 1 година

итн пп дб няма да влязат в парламента

48

питанко

преди 1 година

пита,има ли още психично болни,оскотели и безумни хора,които в идиотизма си,бипа подрепили едни улични разбойници?Същите,които за 12 г.окрадоха и разтупиха държавага.А за багдатския крадец от банкя какво да кажа?Тези дето гласуват за него,не се различават от него.

47

До Мария

преди 1 година

ГЕРП, някаква нова партия ли е? Или ГЕР без Бойко.....

46

Анонимен

преди 1 година

Яко гнусс ме хваща като гледам снимката. Само негативни емоции. Бог да пази България

45

однако

преди 1 година

Вижте как се прави: ДБ с по-дясна програма ловят по-дясни шапшали. ПП с изпъчен социален пакет ловят половината от гласоподавателите - бедните, обедняващите, безработните, лежащите на социални помощи. След изборите се коалират - ДБ забравят по-дясната си програма, а ПП забравят социалния си пакет, като се оправдават с отстъпки на партньорите по коалиция и със световната ресурсна, енергийна и хранителна криза.

44

м...да

преди 1 година

Млади, красиви и почти толкова умни! Най достойните ни водачиз а листи; Бойко Рашков, Ицо Хазарта, Руди Гела , дочувам за още един почитаел на пица с кристали Криско!

43

Мария

преди 1 година

За кого ще гласуват умните и разумни хора?За ГЕРП.Пълна победа на ГЕРП !

42

?!?

преди 1 година

Тия са аут. Техните избиратели не са като на БСП иззкууукали. Техните са умни хора и видяха колко струват

41

До М. 1.Г

преди 1 година

Хич не ти е ясна голямата политика! :)

40

Анонимен

преди 1 година

Интересува ме, тази жена с еврейска визия сама ли измисли изречението "ДБ и ПП ще бъдат по-силни самостоятелно" или ползва "сламка" на козяшката амбасада?

39

Ще гласувам

преди 1 година

Само за коалиция ДПС-Възраждане!

38

видял

преди 1 година

ДЯДО ЕКОНТ СИ КУПИ МИНИСТЕРСКИ СТОЛ ЗА 350000лв ОТ ПП И ТАЗИ ТЕЗА ЗА ПРОМЯНА Е ВЕЧЕ ИЗТЪРКАНА! ППтата ПОКАЗАХА КАКВО Е КРАЖБА И КОРУПЦИЯ И ДАЛИ ИМА ОЩЕ ХОРА ДА ИМ ВЯРВАТ???ААААААААА??

37

M.I.C.

преди 1 година

Нещо не я разбирам тая работа. Те почти навсякъде си заявяват, че ще се коалират в последствие. "Естествен партньор и тн." Е защо не още сега, ама видиш ли, едните имали приоритетна социална програма. Демек ако са в коалиция с ДБ преди изборите ще изгубят "ляв" електорат. Като влязат, обаче няма проблем да се коалират. Егати наглостта. Това е като пазаренето на депутати на Кирчо - било съвест. Хехехе

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45--- ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА

35

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Слава России, слава Путину!

34

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за този, който ми обещае евтини зеленчуци и мярка 1 лв държавно субсидиране на червената шабленска капия. Буркани трябва да затварям, как я мислите. За ракията трябва и хубаво мезе.

33

Анонимен

преди 1 година

Правилно, не им трябва да се лъзгат на един и същи парапет! Върлува мюмюнска шарка...

32

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Боко му са пече...яйце отзад.Народът помни кой крадеше без...спир,а за пенсионерите само...трохите.

31

Анонимен

преди 1 година

Аха. Толкова силни, че след изборите ще са вън от парламента. Ще са в ситуацията на Иван Костов през 2001. Изненадани ще са само те, не и гласоподавателите

30

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

КАКВА Е ТАЗИ ПРОМЯНА ДЪВЧИТЕ Я 3 ГОДИНИ КАКВА Е ТАЗИ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ В БГ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ КОЙ ЗАБЛУЖДАВАТЕ. ИМАЛИ ОЩЕ Б-А-Л-А-М-И ДА ВИ ВЯРВАТ