22

А'така....

преди 1 година

...браво, браво, да си дойдем на думата - къде е АЕЦ Белене, защо не работят половината реактори на АЕЦ Козлодуй, защо ГБ се изнесе от ЕУ и защо ще плащаме от 1ви януари зверски скъп ток? Интересно ми Меглена Кунева какво ще изходи отново по въпроса?! Някой от ЕУ привържениците да ми обясни компетентно моля, с какви пари да си плащам всичко, което поскъпва?! На колко работи да ходя още?! И колко още от това да се преквалифицирам?!

21

Анонимен

преди 1 година

ЕС става свидна жертва на либерастийската идеология, идва зима с глад.студ и духовен упадък каквито не е имало от 75години!

20

Анонимен

преди 1 година

Заболя ме главата от преведената през гугъл "публикация". Все едно напористо дете във втори клас за първи път пише разказ по картинка и държи да покаже глупостта си на всички..

19

Анонимен

преди 1 година

Правелно! И Русия ще го спре. В ЕС ще правят зелени газени лампи.

18

Гларус небесен

преди 1 година

Започна се! Плана Путин е в действие. Т.н. евро солидарност отива на пух и прах. Сега страните една друга ще си крадат газта дизела и тока и накрая за богатия запад ще има а за нас и изтока не. Да видим как Испания владееща входа на алжирския газ и Унгария на руския ще го споделят с останалите. И как Франция нвунищожила още своите АЕЦ ще споделя тока си с останалите.Жалка гледка ще е ЕС таз зима!

17

Анонимен

преди 1 година

северозападО, българското понятие язовир предполага малко водоемче от типа на язовир "Искър". По света са изградени огромни изкуствени водохранилища с дължина от 200-300 км и широчина 25-50 км с ВЕЦ-ове с по 15-20-25 МВт.

16

Решение и за нас

преди 1 година

И ние ако съсредоточим нашия ток от АЕЦ Козлодуй само за България нещата доста ще се оправят. Ето например норвежците са помислили за своя народ

15

Трябва да сме

преди 1 година

солидарни и да пазим свято евроатлантическите ценности! Трябва да спрем да се къпем,да караме тротинетки, да си сменим пола, да станем вегани и да пасем "тревица" от лечебната,трябва да стоим на студено през зимата, за да накажем лошия агресор! Трябва да пращаме заплатата си за да подкрепим смелия зельоньй карандаш, за да има пакетчета с бял прах и да произнася пламенни речи, получени по имейла от американските ни събратя! Евроценности, сър!

14

Анонимен

преди 1 година

Кога нашите политици ще вземат такова решение в интерес на народа.

13

Анонимен

преди 1 година

Е те в западна европа обикновенните хора се обърнаха и започнаха да псуват наркомана. Заради него дори и в България ще е студено и тъмно.А цената тока в Норвегия е различна в различните части. Дори най-скъпия е 2-3 пъти по-евтин от най-евтиния европейски

12

Анонимен

преди 1 година

Зимата е велик фактор за преориентиране. Особено тая.

11

от северозападО

преди 1 година

Така и не разбрах, защо у тоа сайт се не научиа, че големите водни "резервоари" ние у Бъгария ги наричаме "Язовири"!!!

10

Зоро

преди 1 година

Ако има недостиг в бг също тр да им спрем тока. Още от сега да почнат преговори. Форсмажорни обстоятелства. Няма ние да зъзнем и умираме на дойчо да му е рахат. Като си спряха АЕЦ сега да трепят малко зелени иддиоти.

9

Барба Ганьо

преди 1 година

Ха , първо резнаха газа , сега ако резнат и тока за джендърите :) :) :) Идва голям студ , тъмно , глад и разпад ........ Ще гледаме от първия ред как дженрърите играят казачок и се търкалят през глава пред Баба Меца .....

8

Анонимен

преди 1 година

Това се казва европейска солидарност и подкрепа в нужния момент :()

7

Анонимен

преди 1 година

Украинската пропаганда с горенето и дрането на живи деца, яденето им от Путин, също така сравняването на Русия с Мордор от Властелина на пръстените, нелогичното за всеки здрав разум нападение на детски ясли и градини, краденето на перални (:D), за мен е на ниво 8-ми клас. Респективно това е и нивото на хората, които вярват на тези неща. P.S. Казвам 8-ми клас, за да не ги обидя повече, но и за предучилищната не е.

6

Анонимен

преди 1 година

Укро и американолюбите, за да ви е по-лесно, просто пишете под всяка статия, че Русия и Путин са виновни за всичко. Не се пънете да мислите, защото от много напъни, всички знаем какво става. ;)

5

АЕЦ Козлодуй

преди 1 година

И ние трябва да направим като батковците.

4

Анонимен

преди 1 година

Лош Путин лош.

3

Анонимен

преди 1 година

Чакам с нетърпение зимата. ТИмам предчувствие, че това ще бъде зимата на нашето недоволство.