538

Не ме учудва

преди 1 година

Още 2015 година американски генерал призоваваше: убивайте руснаци, убивайте руски деца. Русия да забрави, че урковците са им братя,натровени са с краварофилия. Трябва да се действа с повишено внимание и безкомпромисно. Борбата е на живот и смърт.

537

Блядистан ке падне

преди 1 година

както е казала пророчицата Ванга

536

Анонимен

преди 1 година

Е нищо, другия път.

535

Чудо голямо

преди 1 година

В голяма страна като Рашистан всеки ден стават десетки убийства и стотици катастрофи с взривове.

534

Руснак по-малко

преди 1 година

.. по-светъл ден

533

Уби си детето

преди 1 година

Дугин си убu детето за да обвини Украйна. Все едно случайно е сменил колата. За руските балалайки децата са по-малко ценни от един калашник или бутилка водка.

532

Анонимен

преди 1 година

Един червен мусор по-малко Волгин е в траур

531

?

преди 1 година

Това се опитах да обясня на Боби, тази операция не може да бъде спечелена на такава огромна територия и постоянни партизански и диверсантски атаки...

530

Дедектив

преди 1 година

Няма да се учудя да е постановка.Взрив, веднага всичко изгоряло, бащата уж се отказал и се качил в друга кола,пък дъщерята си имала кола,ама взела неговата. Просто службите са докладвали,че дъщеря му е включена в списък за елиминиране и са взели мерки.Тя не е била в колата, сега сигурно с пластична операция и друга самоличност , работи в някой секретен отдел в ФСБ. Най вероятно са взривили някое бедно момиче от Буратия.

529

мдаа

преди 1 година

Ако в САЩ се случи подобен атентат, веднага ще нападнат поредната държава с нефт, като и препишат атентата. При условие, че вече не са я нападнали. Но тук сега се радваме на атентата. Терористите навсякъде са терористи. Или пак зависи от гледната точка. Пак мерим с двоен аршин.

528

Умен

преди 1 година

Да се взриви Гранд Кравария. Ако ще целият свят да загине. Това е вселенско зло и Господ ще се усмихне, когато Кравария изчезне

527

?!?

преди 1 година

Тоя Дугин плати страшно висока цена за това , че е един от идеолозите на тая ужасна, ненужна и братоубийствена война. Започнала със грешно планиране, самодеянист и надценени възможности. След многото зверства извършени от руснаците върху братският им народ. Се превърна в търсене на отчаян изход. Случката с тази кола само го потвърждава. В окупираните райони хуманитарната ситуация и тази със сигурността се влошава. Проблемите за Русия стават огромни. Скоро самите отцепници няма да ги искат.

526

Анонимен

преди 1 година

Изключително непрофесионална статия на днес бг. Как може да се публикува тази статия без да се спомене, че Дугин от 25 години проповядва анексия на Украйна и че дъщеря му е деец в пропагандния апарат.

525

Анонимен

преди 1 година

За зло куче-зъл прът

524

Нормално е

преди 1 година

Така действаха урковците и в Донбас. А днес краваротроловете се наакаха от кеф.

523

Отговорът

преди 1 година

Трябва да е жесток.

522

Анонимен

преди 1 година

Ако Александър Дугин, Лавров, Шойгу, Захарова, Соловьов, Симонян, Скабеева ме замесят в тази каша и война със Запада, и аз бих направил същото. Мене ще ме съдят в Хага, а те ще харчат милиардите, които им дадох. Няма да бъде. Всички ме излъгаха, че сме Сила, че сме Второй армии мира. А онези измамници от "Любе" ще ги пратя на първа линия и ще ги държа там, докато си изпеят песента. Мошеници.

521

Време му е

преди 1 година

Да върнат смъртното наказание за тероризъм и подпомагане на тероризма.

520

Анонимен

преди 1 година

Като за неделен августовски ден много троляци натръшкани на козяка злобеят и злорадстват, как ще им плаща козяка разсрочено или отказано.

519

Не е само Дугин

преди 1 година

В цивилизована Европа, винаги е имало такива идеолози: през 16-ти век, разгромяват възгледите на Коперник, а за по-сигурно, забраняват и трудовете му; оборват заблудите на Дж. Бруно, а него самия изгарят на клада. Човек да не смее да спомене Галилей, Сервет и Лавоазие, защото списъкът е дълъг и не завършва, нито с Ал. Дугин, нито с дъщеря му.