65

Анонимен

преди 1 година

Ако пазарните цени се регулират, значи не са пазарни. Това е оксиморон, все едно дървено желязо. Разбира се спекулата винаги хваща почва и усилва ефекта, особено при по-непросветените народи. Спомнете си как започна с олиото. Пуска се слух, хората се юрват да купуват и до 2-3 седмици от 2.80 на 7, защото 95% е изкупено, търсенето се е утроило. Аз, като търговец, трябва да не съм с всичкия си да го продвам под пазарна цена.

64

A1

преди 1 година

"Множество хора БЯХА днес на Женския пазар в София..."Че то деня тепърва започва. Или пазара работи до 9 сутринта?

63

Анонимен

преди 1 година

Не се ли върне ГЕРБ така ще е !

62

До 84

преди 1 година

Кога парите са били в НАРОДА? ..питам щото някой докато караше черна Волга в Китай и Канада с обяд от 27 ястия, НАРОДА береше череши и домати, и работеше без почивка от 5 сутринта до 9 вечерта. Парите никога не са били в народа. Винаги по партийна или политическа линия са се разпределяли и сега е така. Хитри лисици разпродадоха заводи за скраб и ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ! Хиляди хора бяха уволнени и Девня разпродадена за скраб. Работещ бизнес, за да може 1 човек да се облагодетелства.

61

Анонимен

преди 1 година

Почти нищо в горния текст не е вярно. В единия параграф купували повече, защото било скъпо, в другия купували малини, че били на добра цена. Малините са по 8-10 лв килото, алоу! Абе, къде изчезнаха журналистите?

60

До предният

преди 1 година

От народа, НИКОГА НИЩО НЕ Е ЗАВИСИЛО. Защо ги посочваш хората. Те едва кретат. Явно си забравил крилатата фраза на Живков! "Ще избира тоз който има пари Бе, ти ка'т нямаш какво ще избираш"! Винаги е било така. Хората с пари са определяли съдбата на хората без пари. Наричай го както желаеш - "работодател", робовладелец, окупатор, използвач, тарикат. За да могат в Брюксел събота да са на Сейшелите, някой беден работи в събота за жълти стотинки. Няма как да има богати, без да има бедни!

59

Анонимен

преди 1 година

Подготвя се народа и мълчи като п..ка ! В Европа протестират а тика мълчи стадото

58

Стар ерген

преди 1 година

Искам всичко да е общо и безплатно! И жените!

57

Анонимен

преди 1 година

Който продава му е евтино, който купува му е скъпо. Така е от памтивека и няма как да се реши тоя проблем. Когато хората купуват повече, цените растат. Само хора с една гънка не могат да го проумеят и търсят причината в Кирчо, Кокорчо, и т.н. Може и с централизирана икономика на фиксирани ниски цени. Но тогава ще има дефицит, защото никой няма файда да произвежда, а и да продава. Това сме го играли до 89 година и всеки над 45 години помни празните магазини.

56

Анонимен

преди 1 година

Хората си нямат и идея какво поскъпване и промени им се задават... борисов беше прав, когато преди 10 години им рече, че на европеидите, че са про'сти.

55

До 71

преди 1 година

Забравил съм:), дето имаше някаква утопия,?

54

до 64 с.ви.ня.

преди 1 година

До ДО 59 не смятъи хората за по необразовани от теб провокарора които ЗА ПАРИ ОТ СОРОС ПРОДАВТЕ И МАЙКЕТЕ СИ

53

Анонимен

преди 1 година

Томас Ман? Фантастът ли или писателят, брат на знаменития Хенрих Ман?

52

До 59 система

преди 1 година

Томас Ман?

51

Анонимен

преди 1 година

МОЖЕ ЛИ ДА МИ РЕЗНЕТЕ ЧЕТВЪРТ КРАСТАВИЧКА?

50

Анонимен

преди 1 година

Българите се готвят за поскъпването като купуват повече, защото цената на продуктите е по-висока. Тази тяхна логика подтиква спекулантите да вдигат цените не двойно, а петорно.

49

До 60

преди 1 година

Тънкоста е, че се прави с брюкселско зеле...

48

х

преди 1 година

Месото и животинските продукти ви хранят, зеленчука и плода са гарнитура и десерт. Така че наблегнете на храната.

47

Анонимен

преди 1 година

До До 46 - Сподели я бе, човек. Да си направим и ние зулуско зеле, белки не ни бъде студено през задаващата се зима.

46

50 до 54

преди 1 година

Ти(високоерудирания) си измислил нова система? Ами сподели, може да ни хареса!?