85

Анонимен

преди 1 година

Купувам най-най-необходимото, ще се разделим с разточителството и изхвърлянето на храна. Пазаруване ден за ден за да не остава нищо. Вярвайте, много се намалиха разходите. Преди я това е на промоция, я онова е на добра цена и тъпчеш неща които не изяждаш и ги изхвърляш. Българина знае как се живее пестеливо, да му мислят лигльовците в Европа.

84

Анонимен

преди 1 година

не са готови за цените които им сервираха кирчо и кокорчо и да затворят 20 буркана нищо не се решава с това

83

По колко е зелето?

преди 1 година

Дали да не го наложим сега, докато е евтино. И като втаса, да го затворим в буркани?

82

Лято 2022 г.

преди 1 година

Готвят се, ами как няма да се готвят. Лично аз отивам да събирам дърва и да си обера боба. С дървата ще се отоплявам, а пък боба ще го продавам на депутатите от следващото поредно и извънредно НС.

81

медиите

преди 1 година

ги подготвят усилено съшо. спекулантите търкат рачички, дървавата я няма

80

до 89

преди 1 година

До Асан,абсолютно си прав,българина преяжда с луканка и пак недоволен,тия дето пишат подобни статии съвсем ни взеха за канарчета,не познавам българин да купува храна,освен черен хайвер,всичко имат и то без да са си мръднали пръста,пада от небето,нали господ е българин

79

Българин

преди 1 година

Разбира се, че се готвя . Кастря дряновицата .

78

Анонимен

преди 1 година

Дали това, че сме най-бедните, но и най-глупавите в Европа не е тясно свързано? Не ми отговаряйте!

77

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да се подготви за това което идва! А то ще дойде и ще бъде наистина голямо и унищожително за цялата земя. Каква подготовка може да имаш като потекат реките от лава и задухат ветровете със 1000 км/ч

76

Анонимен

преди 1 година

Колко компота и колко сладко ще изядеш, че да ти е по - спокойно, колкото има и каквото има. Компоти и конфитюри пълно.

75

пенсионер

преди 1 година

Българите се готвят за поскъпването като купуват поскъпналото :) а от бузлуджа такива гръмки речи се произнасяха .

74

Albi

преди 1 година

Е колко може да поскъпне една стока? Не може до безкрай. И ако вдигнат един продукт двойно и тройно, да стои никой да не купува, после какво ше го правят?Явно наистина ще хрупаме буболечки. Ще има евтина и долнопробна храна за населението, но истинската ще е само за богатите. Шоколади, месо, млечни продукти например. Простолюдието ще яде протеинови буламачи от бубулечки.Скоро в Англия ще въвеждат данък месо, понеже животните замърсявали околната среда.

73

Българин

преди 1 година

Аз не съм готов за поскъпване. Нали идеята да сме в ЕС е да ставаме все по-добре като живот. Като сме най-бедни и ще ставаме още по-бедни, защо ни е ЕС?

72

Анонимен

преди 1 година

Днесбг е фантастичен вестник номер 75 пише до номер 85 т.е. знае неговия текст и му отговаря предварително!

71

бачкатор

преди 1 година

Че ние откакто свърши соца ,все за това се готвим и не ни пука вече!

70

анонимен

преди 1 година

Живял съм преди и сега. Преди не беше добре поради злата човешка природа - повечето се скатаваха, носеха фалшиви болнични и пр. защото и да работят, и да не работят все тая. В селата пък крадяха чудовищно от ТКЗС с камиони, не с чанти. При капитализма пак поради човешката природа е зле - нахалният и тарикатът успяват и по-рядко читавият и способният. Затова трябва някакъв хибриден строй, но как ли ще стане това?

69

Анонимен

преди 1 година

До Ха ха ха ха Проблемът е, че "много хора нямат пари", но малко хора имат. И малкото хора ще продължават да купуват и да вдигат цените.

68

Ха ха ха ха

преди 1 година

И как се готвят за това поскъпване, като вече много хора нямат пари?

67

Анонимен

преди 1 година

Не е скъпо. Ние сме бедни.

66

до 82

преди 1 година

Няма собственост на "народа". Има собственост на държавата, та дори и комунистическа. Имаш много романтична представа за нещата. Не се ли сещаш, че тези сценарии отдавна са играни. Ако си под 40 години, няма как да знаеш. Ние по-възрастните помним, как в средно голям град като В. Търново, караха кремвиши един път седмично. Кущуваш обувки - два модела, черни и кафяви. Ако ти харесат *** - нямат номер. Същото с дрехите.