14

пришълеца

преди 1 година

Че земеме османецо като част от второто име:))) а вий си пейте ....

13

Анонимен

преди 1 година

Връх Кукубенд! О, Кукубенд! О, Времена, о, нрави! Докъде стигнахте, да ви управлява циганскиОркестър и тоталитаренФатмак президент и диригент на Кукубенд!

12

Анонимен

преди 1 година

В честванията на вр. Шипка досега не се виждат манифестации-парад от плакати с фотографиите общи и единични с участници в решаващи битки от освободителната война заедно с другите участвали по местоположение на решаващите сражения в тази фронтална война като на всички по ранг и позиции свързани с участието в защитата на исконната българска държава и територия така с подкрепата,както загинали в името на Освобождението така оцелели по документи и данни от Исторически Архивни дружества и наследници

11

Сата НАТО

преди 1 година

Ирационалната политика на комунистическите шапкари-путинисти ще провали Държавата и ще трябва после да ги избиваме по улиците. Тези хора трябва да бъдат обезвредени преди да са нанесли непоправими щети на разумната част от населението. За останалите ми е през к.ра.

10

Анонимен

преди 1 година

Галева къв го държи там?

9

Анонимен

преди 1 година

Съединение между комунистически шапкари-путинисти и български националисти не може да има, не е възможно по принцип. Пътят на Муннчовата клика шапкари-предатели е една - към бунището на историята или за по-самозабравилите се - при Кобзон.

8

Сата НАТО

преди 1 година

Президентър Мун чо Радев всъщност е един морален деградант, провалил всичко, с което се захванал - семейство, ВВС, а отскоро и национален предател, редовно газещ Конституцията.

7

Сата НАТО

преди 1 година

Шипка е едно, а празнуването заедно с националния предател Муннчо Радев и престъпната Му клика от комунистически шапкари, няма как да се случи. Между другото, при боевете на Шипка не е имало башибозук, а редовна войска. И постоянното ритуално убиване на турци по празниците, не способства за националното единение, само налива вода в мелницата на Москва. България е естествен стратегически съюзник на Турция, а не на Просията.

6

Сата НАТО

преди 1 година

Шипка е едно, а празнуването заедно с националния предател *** Радев и престъпната Му клика от комунистически шапкари, няма как да се случи. Между другото, при боевете на Шипка не е имало башибозук, а редовна войска. И постоянното ритуално убиване на турци по празниците, не способства за националното единение, само налива вода в мелницата на Москва. България е естествен стратегически съюзник на Турция, а не на Просията.

5

Анонимен

преди 1 година

Историята трябва да се знае и помни.

4

Сата НАТО

преди 1 година

Президентър *** Радев всъщност е един морален деградант, провалил всичко, с което се захванал - семейство, ВВС, а отскоро и национален предател, редовно газещ Конституцията.

3

Нов

преди 1 година

Само президенството защитава националните интерси

2

Анонимен

преди 1 година

Слава на Украйна

1

Анонимен

преди 1 година

Права е, който не смята че комунизма е най великия строй и Русия че е нашия приятел с който просперираме, трябва да се затвори в лагер като едно време за да няма разделения.